Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja niestety też ciągła zgaga, najczęściej wieczorem i w nocy. Ratuje się mlekiem, czasami potrafię wypić litr mleka dziennie...
Dzisiaj z mężem kupiliśmy szafę na ubrania dla AmelkiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2018, 21:08
-
Ehhh to prawda ja od początku ciąży cały czas się o coś martwię. Na początku martwiłam się czy beta dobrze przyrasta, potem poszłam za wcześnie do gina i martwiłam się, że nic nie widać, że być może ciąża pozamaciczna. Później martwiłam się badaniami prenatalnymi - pierwszymi i połówkowymi. Po połówkowych jakieś 2 tygodnie spokoju, w szczęściu, że wszystko ok, ale oczywiście teraz przyszło kolejne zmartwienie - skracająca się szyjka... Jak żyć
Ciążowa_Gapsy, Karola94c lubią tę wiadomość
-
Ewelcia85 wrote:Kochana jeszcze bolące kopniaki , bol pleców i spojenia lonowego , puchnące stopy , stawianie się macicy , hemoroidy
. Jeszcze sporo moze ( ale nie musi ) nas czekac
Tak myślę , że jeszcze coś nas czeka. Szczególnie te puchnące stopy i bóle pleców
Ewelcia85 lubi tę wiadomość
-
Hello
Witam się z rana
Ja dzisiaj miałam kiepską noc tzn przysnęłam o 21:30 a od 23 do 2 w nocy spacerowałam po mieszkaniu
potem Ala wyrzuciła smoczka za łozeczko i płacz o 4 a teraz znowu nie śpię . A mąż się zastanawia czemu ja nie lubię być w ciąży , hm niech sam raz spróbuje to zobaczy jaki to miód
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2018, 06:03
-
SiSi111 wrote:Współczuję wam tych nieprzespanych nocy, ja z tych szczesciar co póki co ma sen jak kamien, czaresem wstaje na spoiocha raz siku i dalej spie, zreszta zawsze duzo spałam wiec nadzodziny dziecka to bedzie szok dla mojego organizmiu.
Może Ci się zawsze trafić dzidziuś śpiochCóreczka moich przyjaciół, do czasu aż skończyła pół roku i zaczęły jej doskwierać rosnące zęby, spała całą noc, to oni nastawiali budzik i karmili ją na śpiocha w nocy, co trzy godziny. Także bywa różnie
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny pomóżcie, bo ciężko mi się śpi i budzę się pierdylion razy w nocy... Nie mogę się ułożyć...
Jakie macie poduchy do spania?
Zależy mi na takiej która potem będzie pomocna przy karmieniuNie jakiejś ogromnej... tylko raczej standardowe C.
-
MałaMała wrote:Zgaga ti piekne i geste wloski u naszych maluchow
))
Ja mam tez ciagle zgage...
Maz lysieje nie ma juz 3/4 wlosow(32l) to pewnie po mnie bedzie mial fryzure jak sie patrzy
)) !
Ja w pierwszej ciąży miałam zgagę i żadnej bujnej fryzury córka nie miała. Znajoma rodziła w tym samym czasie i jej syn miał długie ciemne włoski, a ona na zgagę w ciąży nie narzekała więc raczej bym się nie nastawiała bo zgaga i bujna czupryna to jeden z ciążowych zabobonówmalami91, Ewelcia85, magdaaa88, Karola94c lubią tę wiadomość
-
MonisiaK mam ten sam problem. U mnie pewnie przez to, że ja od kiedy pamiętam zasypiam leżąc na brzuchu, a teraz strata się na boku i zanim usunę to mi bark cieprnie i muszę się przewrócić na drugi. I tak w kółko męczę się żeby zasnąć. Później budzę się na siku i powtórka z rozrywki.
Fajny film w kinach. Świetna obsada https://m.youtube.com/watch?v=z0G7UHnIQXA
Ja jak się urodziłam to miałam czarne gęste włosy i wcale mi się nie wytarły.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2018, 09:57