Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lady_E wrote:A mnie jakaś infekcja intymna chyba dopadła. Od wczoraj piecze mnie na dole
Mogę zastosować jakąś maść? Piecze tyko na zewnątrz. Tyle czasu miałam spokój...
A wtych czasach tak się pomylić... Moja ciotka miała taka sytuacje ale to było 12 lat temu. Miała być dziewczynka a jest chłopak.
No chyba że chłopczyk ma spodziectwo to można się pomylić nawet na najlepszym sprzęcie.
Na zewnatrz, i do tego wkladke higieniczna zakladam... 15-20 min i juz jest ulga, polecam12/02/2019
SZYMEK
-
Hej!
Na grypę szczepić się nie będę. Raz się zaszczepilam kilkanaście lat temu i właśnie wtedy raz w życiu miałam grupę.
Wczoraj trochę pospacerowałam a dziś znowu mnie bolą pachwiny. Jak trochę posiedzę to później trudno mi się rozchodzić. -
nick nieaktualny
-
Ja mam przyplyw ciążowej energii, najchetniej wysprzatalabym caly dom ale domownicy mnie sprowadzaja na ziemie i we wszytkim chca wyreczac co nie ukrywam bardzo mnje zlosci bo czuje sie rewelacyjnie. Z negatywnych dolegliwosci to jestem bardzo nerwowa i humorzasta:)
-
heheh ja wczoraj tez mialam niezla hustawke.. na wieczor nie wiem nawet czemu tak mi sie humor zepsul, bylam smutna i zla jednoczesnie i mowie do meza, ze plakac mi sie chce.. no i sie poryczalam, a jak zapytal ze czemu placze to go okrzyczalam ze NIE WIEM!!!!! hahaha.. nie wiem ile on to jeszcze ze mna wytrzyma
SiSi111, Ciążowa_Gapsy lubią tę wiadomość
-
Ja szczepilam się na grypę przez ostatnie 3 lata. W tym roku jeszcze myślę. Za to pozostałe typu tezec, ksztusiec, wzwB załapałam w ciągu ostatnich kilku lat I mam dylemat z glowy.
Zapisałam się na warsztaty "Mama wie"Bardzo jestem ich ciekawa.
-
MonisiaK wrote:Dziewczyny a też tak macie po nocy, że macie taki ciężki pęcherz i tak bardzo wam się chce siku, a leci tak delikatnie ciurkiem? To macica mi uciska,czy czegoś się nabawiłam? :>
i od nowa 4razy do lazienki... i tak do rana... a wszyscy z tekstem do mnie SPIJ I EYPOCZYWAJ POKI MOZESZ...
hahaha dobre sobie12/02/2019
SZYMEK
-
MałaMała wrote:Ja tez tak mam... a w nocy,wstaje 4razy... i oczywiscie juz nie spie... maz wraca o 22:30 do domu , o 24:00 idziemy spac a o 3 w nocy juz nie spie...
i od nowa 4razy do lazienki... i tak do rana... a wszyscy z tekstem do mnie SPIJ I EYPOCZYWAJ POKI MOZESZ...
hahaha dobre sobie
W pierwszej ciąży tak nie miałam, dopiero w 3 trymestrze jak brzuch był większy, a tutaj o... -
Hej kochane
ja szczepiłam sie na grypę przed ciążą ale teraz nie zamierzam .
Sisi ja tez mam przypływ energii , dzisiaj pomyłam wszystkie szafki w kuchni , okap , zrobiłam zakupy , obiad i przesadziłam kwiatkiAle coś czuje ze wieczorem ledwo dowlekę się do łóżka bo plecy coraz częściej mnie bolą az do pośladków i ciężko się nawet wtedy ruszyć
dobrze ze mąż namówił mnie zeby z okazji roczku Ali zaprosić rodzinę na obiad do restauracji bo chciałam sama wszystko przygotować a to jednak 14 osób
tylko na tort przyjdziemy do domu ale to juz zaden wysiłek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2018, 17:02
-
nick nieaktualny
-
No ja zwariuję!
Najpierw infekcja intymna, ale jakoś dajemy z nią radę. Wczoraj zaczęły mnie boleć zaroki... Bola do teraz nic nie pomaga. Do tego wszystkiego biegunka!!!
Co jeszcze nas czeka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2018, 19:26
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Lady_E wrote:No ja zwariuję!
Najpierw infekcja intymna, ale jakoś dajemy z nią radę. Wczoraj zaczęły mnie boleć zaroki... Bola do teraz nic nie pomaga. Do tego wszystkiego biegunka!!!
Co jeszcze nas czeka?. Jeszcze sporo moze ( ale nie musi ) nas czekac
Karola94c lubi tę wiadomość