Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja po wizycie
trochę mi się przykro zrobiło bo lekarz moje +7kg skwitował słowami ze od teraz dieta bo za duzo przytyłam
U mnie wszyscy , zarówno ze strony męża jak i mojej pytają się co kupic dziewczynom na prezenty albo dają pieniądze zebysmy sami imcoś kupilidzięki temu unikamy całej sterty niepotrzebnych rzeczy
U mnie relacje psuje moja mamachociaz ostatnio trochę się ogarnęla (obym nie zapeszyła ) . Tescie się nie wtrącają do naszego zycia a wnuczki odwiedzają często
Z teściową tylko raz miałam poważną rozmowę gdzie wyraziła swoją opinię na temat naszego mieszkania razem przed ślubem . Ona jest osobą bardzo religijną i wprost powiedziała nam ze to jej się nie podoba ale zrobiła to tylko raz a potem juz nigdy do tematu nie wracała a my przed ślubem trochę na "kocią łapę mieszkaliśmy " -
Odzywam się po połówkowym
Z Helenką wszystko w najlepszym porządku, podobno modelka nam rośnie bo ma długie nogi i to już drugi lekarz tak powiedział więc coś w tym musi być. Na szczęście wszystkie długości mieszczą się w siatkach centylowych więc wszystko w normie, prawie się popłakałam jak wyszliśmy z gabinetu
Okazało się że łożysko mam na przedniej ścianie a na pierwszych badaniach było na tylnej więc to że już tak długo czuje ruchy trochę zdziwiło lekarza ale doszliśmy do wniosku że ma dużo siły bo aż brzuch podskakiwał podczas usg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0b5d14c709ca.jpgMoniiiikaaaa, Jonesey, kjt91, malami91, Ewelcia85, Ciążowa_Gapsy, Nadzieja22, MonisiaK, Black_Lilith, Karola94c, Aleksa87, Kropeczka85, Pepper, Papapatka, Dorota3, magdaaa88, iwona01, -Mamunia- lubią tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
KaroKaro wrote:Odzywam się po połówkowym
Z Helenką wszystko w najlepszym porządku, podobno modelka nam rośnie bo ma długie nogi i to już drugi lekarz tak powiedział więc coś w tym musi być. Na szczęście wszystkie długości mieszczą się w siatkach centylowych więc wszystko w normie, prawie się popłakałam jak wyszliśmy z gabinetu
Okazało się że łożysko mam na przedniej ścianie a na pierwszych badaniach było na tylnej więc to że już tak długo czuje ruchy trochę zdziwiło lekarza ale doszliśmy do wniosku że ma dużo siły bo aż brzuch podskakiwał podczas usg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0b5d14c709ca.jpg
Gratuluję! U mnie była identyczna sprawa z łożyskem. Zastanawiam się, czy to dlatego teraz mniej czuję (choć czuję dużo i tak).KaroKaro lubi tę wiadomość
-
Mój całe szczęście z tych co nie muszą mieć mięsa i warzywa też chętnie wcina.
Ewelcia my na kocią łapę to 6lat mieszkaliśmy. Z moi mężem a wtedy jeszcze chłopakiem zamieszkałam w wieku 19 lat
Karo jakie śliczne zdjęcie buziuchnyMam nadziej, że nasza też tak zapozuje.
KaroKaro, Ewelcia85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ostatnio pisałyście sporo o zachowaniu ludzi w komunikacji miejskiej. Dziś jechałam do lekarza ( niestety przeziębienie cały czas w natarciu, totalnie nie radze sobie z kaszlem) i za każdym razem ktoś chciał ustąpić mi miejsca
Miłe to było
Duży plus dla Łodzi
Co do innych miejsc typu sklep, poczta, apteka- nigdy nikt..
Moje relacje z teściową układają się dobrze- dzwoni, pyta jak się czuje, nie może doczekać się przyjścia na świat pierwszego wnukaZobaczymy jak będzie dalej.. Nie ma co zapeszać..
Dziś po raz pierwszy ugotowałam zupę z cukiniiCałkiem spoko
Ciążowa_Gapsy, Ewelcia85 lubią tę wiadomość
-
U mnie szczęśliwie mąż zje absolutnie wszystko, co ugotuję, a jak ma ochotę na coś innego to sam robi obiad dla nas. Chociaż akurat on nie je mięsa wcale, więc tu nie ma problemu. Za to problem jest taki, ze on lubi obiady na słodko - naleśniki, placki, leniwe - ja nie bardzo. Zjem, ale wolę słone. Makarony uwielbiamy wszyscy. Za to ciasta piecze głównie mąż, jego szarlotka to mistrzostwo świata
Dorota3 lubi tę wiadomość
-
Black_Lilith wrote:Strasznie mi się dziś chce spać. Mąż mnie dziś zabiera na randkę do kina i obawiam się, że mogę przysnąć - ciepło, ciemno, wygodny fotel
Moze nie pomóc nawet dobry film...
A na jaki film idziecie?
My byliśmy w niedzielęPotem miał być spacer ale już po kinie byłam zmęczona i wróciliśmy do mieszkania
-
MalaMala nie przejmuj się w ogole! Ja już przestałam pisać , tylko raczej podczytuję po tym jak na kilka kolejnych postów odpowiedziała mi tylko Ewelcia.
Każda z nas jest inna i oczekuje czegoś innego. Jedna odezwie się na każdy temat inna tylko o sobie i innych nie widzi, to normalne. Trzeba to uszanować i tyleTo tylko forum. Ale ja sobie nie wyobrażam nie poczytać co u Dziewczyn. Mogę się nie odzywać, ale poczytać zawsze warto, coś nowego się dowiedzieć, a potem wspólnie oczekiwać przyjścia na świat naszych pociech rówieśników
Swoją drogą ciekawe co z Ej Est? Dawno się nie odzywała, a była raczej aktywna zazwyczaj.MałaMała, Ewelcia85, SiSi111, iwona01 lubią tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualny
-
Black_Lilith wrote:Na nowy film Koterskiego - 7 uczuć. Podobno zabawny.
No właśnie na nim byliśmy w niedzielę- dla mnie wcale zabawny nie był.. Wręcz przeciwnie- po jednej ze scen na początku filmu miałam ochotę wyjść jak najszybciej z kina. Wszystko chyba przez to, że w ciąży wolę lżejsze tematy..