Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
W ciąży nie polecam oglądać filmu który jest teraz w kinach: Serce nie sługa. Spodziewałam się lekkiej polskiej komedii a to był dramat i do tego z ciążą w tle. Pół filmu przepłakałam
06.2017- punkcja- 40 pęcherzyków-16 dojrzałych- 7 zarodków
08.2017, 10.2017, 01.2018, 04.2018-transfer
06.2018- punkcja- 20 pęcherzyków- 10 dojrzałych- 6 zarodków
06.2018- transfer
9dpt - 94, 11dpt -174, 13dpt -427, 18dpt-3216 -
Artemida i Rose dzięki za ostrzeżenie
ja nie polecam Kleru bo też na nim płakałam
.
Jeszcze trochę a wyjdzie na to ze zostaną nam tylko bajkiWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 18:56
Pepper, Karola94c lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
I po wizycie. Chłop jak dąb wyprzedza a ponad tydzień. Dziś 24+6 a on już waży 860g. Niestety ciśnienie podwyższone muszę mierzyć, Brać więcej magnezu a morfologia wzorowa.
KaroKaro, Jonesey, Dorota3, malami91, Kropeczka85, baranosia, Papapatka, artemida27, Pepper, ej_est, Nadzieja22, Black_Lilith, kjt91, Ciążowa_Gapsy lubią tę wiadomość
-
Ewelcia i na bajkach też można się popłakać.
Mambella super
U nas też wszystko dobrzeMała waży 635 g.
malami91, Kropeczka85, KaroKaro, Jonesey, SiSi111, Pepper, Ewelcia85, artemida27, ej_est, Nadzieja22, Dorota3, Black_Lilith, kjt91, Lutyska lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny robicie sesje ciążowe?
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Ja mam sesje brzuszkową, ale zrobioną przez moją siostrę
Wykorzystaliśmy ostatnio piękną pogodę i poszliśmy do lasu. Na fachową trochę szkoda mi kasy, a siorka ma całkiem dobry aparat
Ale na pewno zdecyduję się na sesję noworodkową, już przez fachowców robioną. -
nick nieaktualnyDziewczyny jestem, jestem!
Miło, ze o mnie pamiętacie i dziękuje wam za troskęfakt ostatnio sie nie odzywałam, ale regularnie was podczytuje...po prostu dni mi ostatnio uciekają przez palce i jakos tak brakowało czasu zeby coś napisać.
Jutro mam połówkowe i mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze. Tydzień temu w czwartek byłam na wizycie u swojego ginekologa i jak to stwierdził doktor jestem stworzona do ciąży Hahaha. Szyjka super 4,7 cm a mała ważyła 330 gramów i jak czytam wagę waszych pociech to wydaje mi sie drobniutka, ale doktor powiedział, ze jest idealna, mieściła sie dokładnie w 50 centylu.
Ja profesjonalnej sesji brzuszkowej nie planuje po pierwsze szkoda mi kasy, a po drugie ja jestem raczej nieśmiała przed obiektywem i za bardzo zdjęć nie lubie. Poza tym mam męża, który pasjonuje sie fotografia wiec ob sie stara mi tam od czasu do czasu jakieś zdjęcie strzelić...choc wie, ze tego nie lubiemalami91, Kropeczka85, Jonesey, Nadzieja22, Dorota3, Black_Lilith, Karola94c lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTez sie chcieliśmy ostatnio z mężem wybrać do kina na jakiś film, ale właśnie nic nas nie przekonało i zrezygnowaliśmy.
Polskie filmy odpadają u nas od razu, mój maz nie lubi żadnych romantycznych wiec nic innego ciekawego nie zostało
Ostatecznie wypożyczyliśmy w iTunes darkest hour i zrobiliśmy sobie kino w domu -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny i ja się staram Was podczytywać.
Praca dom dziecko jednak trochę męczy...
Podczytuję i zawsze mam nadzieję na jakieś fajne zdjęcie brzuszka czy chociażby maluszka, mam nadzieję że jutro posypią się zdjęcia maluszków, ja również mam jutro badanie ale dopiero o 18
Jak będę miała fotkę to się pochwale.
Dziewczyny chcialabym kupić jakąś fajną dopasowaną sukienkę oczywiście w rozsądnej cenie. Co się zabiorę za to to budzi mnie następnego dnia budzik do pracy.
Czy macie jakieś fajne ciuszki? Nawet i spodnie ciążowe. -
nick nieaktualny
-
-Mamunia- wrote:Cześć dziewczyny i ja się staram Was podczytywać.
Praca dom dziecko jednak trochę męczy...
Podczytuję i zawsze mam nadzieję na jakieś fajne zdjęcie brzuszka czy chociażby maluszka, mam nadzieję że jutro posypią się zdjęcia maluszków, ja również mam jutro badanie ale dopiero o 18
Jak będę miała fotkę to się pochwale.
Dziewczyny chcialabym kupić jakąś fajną dopasowaną sukienkę oczywiście w rozsądnej cenie. Co się zabiorę za to to budzi mnie następnego dnia budzik do pracy.
Czy macie jakieś fajne ciuszki? Nawet i spodnie ciążowe.
Ja mam dwie pary spodni z h&m mama. Bardzo wygodne. Jedne kupowałam w sklepie za 129 a drugie IDENTYCZNE na olxie wyczaiłam za 35zł! Wyglądają jak nowe nieużywaneCiążowa_Gapsy, -Mamunia- lubią tę wiadomość
06.2018- transfer
A to mój skarb
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/33395a7f4b23.jpgJonesey, Nadzieja22, Papapatka, magdaaa88, Dorota3, ej_est, Black_Lilith, malami91, Lady_E, kjt91, Ciążowa_Gapsy, Ewelcia85, MonisiaK, Lutyska, Pepper, Kropeczka85, iwona01, bumbum, Karola94c, -Mamunia- lubią tę wiadomość
06.2018- transfer
Ja też jestem, czytam i staram się odpisywać, jeżeli oczywiście mam co napisać, bo przecież bez sensu pisać coś w stylu "Wiesz, w sumie to nic na ten temat nie wiem, ale piszę tak o, żeby nie było, że nikt Ci nie odpisuje"
Czasem też po prostu zwyczajnie nie chce mi się nic pisać i to jest też według mnie ok
Czasem trzeba dać sobie na luz.
Trzymam kciuki za wizyty
Ja mam w piątek, ale na nieludzką dla mnie godzinęTuż po 8 mam się już zjawić ze skierowaniem, a badanie pewnie ok 8,30. Czyli muszę wstać najpóźniej o 6, żeby się wyrobić (mam 30 min drogi plus parę minut na znalezienie miejsca parkingowego). Za to potem mamy w planie jechać oglądać wózki i fotele
ej_est, Ewelcia85, artemida27 lubią tę wiadomość
-
A jak u Was z praniem ciuszkow? Ja miałam wczoraj dylemat czy prać bo to ostatnie dni ciepła. Boję się że później jedno pranie bedzie schło 3 dni przy kaloryferze. A może suszarka automatyczna? Sama już nie wiem jak to zorganizować jak się pojawi trzecie dziecko.25.01.2019 cc