X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamusie Luty 2019.
Odpowiedz

Mamusie Luty 2019.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2018, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ruda90 wrote:
    polecacie jakieś sklepy z ciuszkami dla maluszków ?przystępne ceny i fajne gatunkowo ?
    Ja lubię ubranka ż HM;) teraz są wyprzedaże online to można coś wybrać:) Reserved też robi fajne, ale nie mają darmowej wysyłki;D a hm dla klubowiczów ma za free:)

• Makowa_Panna Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też podziwiam te, które jeszcze pracują. Ja już nie dawałam rady. Chyba od tego wczesnego wstawania i siedzenia 8h przed komputerem prawie codziennie bolała mnie głowa. Teraz prawie zapomniałam co to znaczy.
    W C&A też mają dość ładne ciuszki.

Nasz ziemski cud Zuzia 07.02.2019
    9 poronień (*)
    ckaiebkmec0q6ruc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2018, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makowa_Panna wrote:
    W C&A też mają dość ładne ciuszki.

Muszę się przejechać pooglądać :).

• Nadzieja22 Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem ciekawa potem Waszej opinii o C&A, bo dwie koleżanki bardzo narzekały na jakość i mówiły, że pepco lepsze.

HrQwp1.png
    21.06 hcg 14,3, 23.06 hcg 92,07, 25.06 hcg 307, 27.06 hcg 803
    ♡♡♡
    MTHFR 677 homo; niedoczynność tarczycy, ANA+++, NK 17%, kiepskie cytokiny
    W drodze do macierzyństwa od 05.2017
  • Ciążowa_Gapsy Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jonesey wrote:
    mi w pracy zostalo jeszcze 9 dni roboczych i widze, ze lekka panika jest bo jeszcze nie maja nikogo na moje miejsce :P a ja sie tak ciesze, ze nareszcie odchodze z tej chorej firmy..

ciazowa gapsy, tez mnie to zastanawia czy nasze samopoczucie ma rzeczywiscie az taki wplyw na dziecko.. ja do tej pory 70% ciazy przeplakalam i przewsciekalam, rzadko zdarzaly mi sie dni czysto dobrego nastroju i boje sie ze moj synek bedzie nerwowy przez to ;/

Mambella, ja tez w ciazy odzywiam sie glownie slodyczami :D i tez mi spory chlop rosnie ;p tak jak dziewczyny mowia, to pewnie kwestia genow :)

Dziękuję, Jonesey! Nie mam pojęcia, czy ma... Czy to kwestia genów, naszego samopoczucia w ciąży, czy może wychowania, przeważą. Najgorsze są jeszcze te nerwy po fakcie - nerwy, że się denerwowało - bo to zamknięte koło.

Ja na początku ciąży byłam tak szczesliwa, że z mojego neurotycznego charakteru mało zostało. Napełnił mnie ogromny spokój. Dopiero po tych przeżyciach teraz jakoś nie mogę dojść do siebie i stare strachy wyszły na jaw.

• Dorota3 Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciazowa_Gapsy polecam melise :-) wypilam 3x i od razu smutki troszke mniejsze :-)

Ciążowa_Gapsy lubi tę wiadomość

25.01.2019 cc <3
    2nn3yx8dc1ou45ss.png
    km5scwa166wjp3xn.png
    km5scwa1efkorj3a.png
  • magdaaa88 Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niestety też jestem osobą nerwową :( Wszystkim się przejmuje, wszystko biorę do siebie. Teraz z mężem remontujemy dom i ciągle jakieś problemy. Już wszyscy w rodzinie wiedzą, że mi lepiej nic nie mówić bo od razu się przejmuję byle pierdołą. Nie wiem czemu taka jestem, ale zawsze miałam taki charakter. Staram się nie denerwować, jakoś sobie tłumaczyć, że stres w ciąży jest zły, ale nie zawsze się udaje.

• Makowa_Panna Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja22 wrote:
    Jestem ciekawa potem Waszej opinii o C&A, bo dwie koleżanki bardzo narzekały na jakość i mówiły, że pepco lepsze.
    Ja tylko pomacałam. Jak będę się zachowywać w użytkowaniu też jestem ciekawa.

Nasz ziemski cud Zuzia 07.02.2019
    9 poronień (*)
    ckaiebkmec0q6ruc.png
  • magdaaa88 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorota3 wrote:
    Ciazowa_Gapsy polecam melise :-) wypilam 3x i od razu smutki troszke mniejsze :-)
    A w ciąży można melisę bez ograniczeń?

Ciążowa_Gapsy lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja22 wrote:

kupiłam 5 pak bodziaków
    ciekawe jak będą wyglądały po praniu, na razie są zajebiste w dotyku

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png

Wysłany: 18 października 2018, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdaaa88, na pewno stres nie służy maluszkowi, ale też zawsze zadaję sobie pytanie: to gdzie te emocje mają mieć ujście? Bo przecież siedzą w nas tak czy siak. To może jednak lepiej je wyrzucać z siebie, na przykład płacząc.

• kjt91 Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    H&M, smyk, 5.10.15 mają fajne ubranka często kupuję dla córki, w reserved też kupowałam, ale już gorzej z jakością kilka prań i wygląda jakby wieki w tym chodziła, a że córka chodzi do przedszkola to wiadomo prane jest ciągle, bo ciągle czymś pobrudzi to pomaluje.

69342ca952.png
    2871cbcc6e.png
    a7a05578c6.png
  • Papapatka Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2019, 09:06

Zosia! Spełnienie marzeń...km5scwa1f3mt6hq0.png

Wysłany: 18 października 2018, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Papapatka wrote:
    Dziewczyny, mam pytanie, bo kupiłam juz wózek, uzywany, czarno-czerwony. I obecnie stwierdziłam, ze ta czerwień do niczego nie bedzie mi pasowac, bo wiekszosc ubranek to bedzie róż, albo pastelowe kolory i... załamałam się, popłakałam itp...
    Mąż mówi ze to głupota, a ja wiem, ze mi to bedzie przeszkadzać. Czy mogę gdzieś zamówić zmianę obicia? Czy spróbować dac sobie spokoj i przestać byc perfekcjonistką? :/ :/

Ja osobiście bardzo lubię połączenie czerwieni i różu. Pytanie, w jakim stopniu miałoby Ci ti przeszkadzać, ale jeśli bardzo, to zawsze można zmienić. Nie martw się.

• Dorota3 Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ciąży z niczym bym nie przesadzala :-P

25.01.2019 cc <3
    2nn3yx8dc1ou45ss.png
    km5scwa166wjp3xn.png
    km5scwa1efkorj3a.png
  • ruda90 Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym się aż tak kolorem nie przejmowała ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2018, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja22 wrote:
    Ja jestem zadowolona z CA. Akurat ostatnio kupiłam tam parkę dla córki i jest świetna. Mam jeszcze kilka rzeczy typu sweterki, spodnie i wszystko było ok.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2018, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Papapatka wrote:
    Dziewczyny, mam pytanie, bo kupiłam juz wózek, uzywany, czarno-czerwony. I obecnie stwierdziłam, ze ta czerwień do niczego nie bedzie mi pasowac, bo wiekszosc ubranek to bedzie róż, albo pastelowe kolory i... załamałam się, popłakałam itp...
    Mąż mówi ze to głupota, a ja wiem, ze mi to bedzie przeszkadzać. Czy mogę gdzieś zamówić zmianę obicia? Czy spróbować dac sobie spokoj i przestać byc perfekcjonistką? :/ :/
    Ja mam czerwono czarna spacerowke i w sumie nie przykladalam do tego większej wagi. To tylko wózek, który kiedyś tam sprzedam:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2018, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Papapatka, ja też bym się nie rozczulała nad tym wózkiem :).

• bumbum Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ruda90 ja też jeszcze nie mam, nie ma się co martwić, jeszcze kupa czasu :)

‹‹ 380 381 382 383 384 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ