Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
A dla mnie np kolor wózka jest ważny. Po co mam się na niego patrzeć i denerwować jak mogę się zachwycać :p I ja nie kupiłabym czegoś co mi się nie podoba
I pewnie kupiłabym nowy w twoim przypadku. No ale to moje zdanie. Jestem straszną perfekcjonistką, taka moja natura. Może poczekaj jeszcze zmienisz zdanie, wiesz jak to z ciążowymi hormonami...
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Papapatka wrote:wózek kupiłam 3w1, uzywany ale praktycznie nowy za 700 zł (lonex sweet baby)... sęk w tym, ze naprawde mi się podoba bo i duza gondola jak chciałam, fajna amortyzaja i składa się do małych rozmiarów (miesci sie w bagazniku naszego samochodu- w Polo), tyle ze ma te czerwone wykonczenia- ramę itp. sama nie wiem....
na twoim miejscu szukalabym takiego co mi sie podoba i kupila jak znajdei wtedy na spokojnie bys juz mogla sprzedac ten czerwony. ale tak jak dziewczyny pisza to tylko wozek zaden koniec swiata
-
Ja już po wizycie mała waży 660g co idealnie odpowiada tygodniowi ciąży. Wszystkie pozostałe parametry też w porządku
Płeć nie uległa zmianie jest stuprocentową kobietką co pięknie zaprezentowała
malami91, Papapatka, Lutyska, bumbum, Dorota3, Nadzieja22, Ciążowa_Gapsy, Kropeczka85, baranosia, Black_Lilith, artemida27, Pau.Em, Ewelcia85, Pepper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja tez po wizycie, Mała ma ok 680g, wiec ok:) musze sie zgłosic tylko do diabetologa. chyba pora robic zakupy dzidziusiowe bo nie mam nic a nic:)
Straciatella gratulacje:)malami91, Kropeczka85, Dorota3, baranosia, Black_Lilith, Jonesey, nadia199191, Nadzieja22, bumbum, Ciążowa_Gapsy, Grzechotka2, KaroKaro, Pau.Em, Ewelcia85, Pepper, MonisiaK lubią tę wiadomość
-
Gratuluję udanych wizyt i zdrowych maleństw
U mnie przedwczoraj mały się tak wiercił, że nawet mąż dostał kilka kopów.
Kupiłabym coś małemu ale jak zaczynam robić zamówienie w smyku czy next to przychodzi paczka i nic nie ma dla małego, a wszystko dla starszej, dziewczęce mnie bardziej kusząPepper lubi tę wiadomość
-
Papapatka wrote:wózek kupiłam 3w1, uzywany ale praktycznie nowy za 700 zł (lonex sweet baby)... sęk w tym, ze naprawde mi się podoba bo i duza gondola jak chciałam, fajna amortyzaja i składa się do małych rozmiarów (miesci sie w bagazniku naszego samochodu- w Polo), tyle ze ma te czerwone wykonczenia- ramę itp. sama nie wiem....
ale, że co? że kolor ubranek nie pasuje do koloru wózka?? a to tak się robi?
Papatka to do wózka ubieraj w białe ubranka -
Papatka prześpij się z tym wózkiem może to rzeczywiście hormony, skoro sam wózek Ci się podoba to myślę że ubranka nie mają tu nic do rzeczy wg mnie to trochę tak jak my dobierałybyśmy swoje ubranie do koloru auta
Straciatellaa Nadia Sisi gratuluję udanych wizyt! Cudownie czytać takie wiadomości
My właśnie wróciliśmy z naszych podbojów zakupowych i tak jak rano pisałam że nie mam jeszcze komody tak teraz już ją mam
Kupiliśmy też kilka rzeczy dla Małej, pieluchy tetrowe, muslinowe, flanelowe, ręcznik kąpielowy z kapturkiem, ochraniacz na przewijak cieszę się jak głupia, ale oczywiście 'kochana' teściowa musiała mi popsuć humor bo mąż był u nich na chwilę i powiedziała mu żebyśmy jeszcze poczekali bo za wcześnie to kupujemy... Mąż jej odpowiedział (przepraszam za wrażenie) że nie sra pieniędzmi i nie damy rady wszystkiego kupić na raz i wyszedł. Głupia baba pisze nam czarne scenariusze wiedząc że jedno dzieciątko straciliśmy, a jeszcze nigdy się nie zapytała czy z jej wnuczką wszystko w porządku... Zdołowała mnie i tyle
Przepraszam że wracam do tematu teściów ale musialam to z siebie wyrzucić...
kjt91, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzieeczyny moje dziecko wazy 850g!
Jonesey, Ewelcia85, Lutyska, SiSi111, artemida27, Kropeczka85, Papapatka, KaroKaro, Straciatellaa, Pepper, Ciążowa_Gapsy, Dorota3, Black_Lilith, kjt91, Mambella, MonisiaK, ej_est, baranosia, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Małgosia waży pół kilo. Serduszko, żołądek, pęcherz moczowy w normie. Główka i reszta ksiazkowo
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/436833276b2d.jpgReni, Ewelcia85, Straciatellaa, Jonesey, KaroKaro, SiSi111, Dorota3, Papapatka, Black_Lilith, kjt91, Mambella, artemida27, MonisiaK, ej_est, baranosia, -Mamunia-, Kropeczka85, Nadzieja22 lubią tę wiadomość