Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja oczywiście średnio wyspana bo skurcze nóg daja w kość...
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bo nam ciężarnym nie dogodzi
tyjemy - źle bo będę gruba, nie tyjemy - o rety coś z dzieckiem, kopie - ała czemu tak mocno, nie kopie - coś napewno nie tak, cisza cały dzień - no mógłby dac znać, w nocy- no idz już spać.
I zapomniałam -czemu mam taki mały brzuch, a jak urosnie- czemu taki wielkiWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2018, 10:16
bumbum, magdaaa88, empiq, KaroKaro, Papapatka, baranosia, Moniiiikaaaa, Nadzieja22, Ewelcia85, Lutyska, Karola94c, Ciążowa_Gapsy, MonisiaK, ej_est, Ola-Ola lubią tę wiadomość
25.01.2019 cc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My się niedługo wybieramy do kina. Najchętniej bym została w łóżku, bo pogoda nie zachęca, ale obiad i deser już tak
malami91 lubi tę wiadomość
-
hej, u mnie moja młodsza córka prawdopodobnie ma ospę. Byliśmy rano u lekarza, ale jak na razie kazał obserwować i zjawić się dopiero wtedy jak pojawi się więcej krost. Ja jako dziecko przechodziłam ospę ale mino wszystko się martwię, żeby nie złapać półpaśca
-
Kj91 współczuje bo raz martwić się będziesz o córkę a dwa o dzieciątko w brzuchu
ja ospę przechodziłam i półpaśca ale Oliwka jeszcze nie chorowała i gdyby przyszła z ospą do domu tez bym się martwiła
Dzisiaj mam jakoś dużo energii więc upiekłam ciasto , usmarzyłam stertę schabowych i zrobiłam 2 sałatki a teraz próbuję uśpić Alę tylko ona ma chyba inne plany na popołudnieWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2018, 12:58
-
dziewczyny, ja nie wiem co z tą wagą, ale ja będąc w domu wogóle się nie ważę
. Dopiero co 4/5 tyg u ginekologa - więc dowiem się czy przytyłam 31.10 , już nie długo ta wizyta i znowu stresik