Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPepper wrote:PauEm idź koniecznie do lidla. Ja kupiłam juz drugie spodnie ciążowe stamtąd l. Mam też z innych sklepów. Ale te z lidla są takie wygodne i milutkie i je noszę najczęściej
jestem z nich mega zadowolona
A właśnie słyszałam że są fantastyczne.
-
Karo stacjonarnie czy online kupiłaś? Jak online, to czemu nie powiedzialaś?
Też mam na liście, ale akurat nie śledzę ich jeszcze.
Mam apel: Piszcie o wszelkich promocjach, szczególnie onlineCiążowa_Gapsy, baranosia lubią tę wiadomość
-
Oo tak jak też kocham promocje
Mr B i szumisia kupiłam 50% taniej. kocyk z le pampuch jakieś 30 %. Kokon ze sleepee kupiłam używany jak nowy za 60 zł
Małpke vtech kupiłam za 80 zł ze 100 zł. Jak coś chcę i mi się spodoba tyle szukam lub czekam że kupuję taniej
Wózek joolz day 2 nowy kosztuje 4500 zł ja kupiła nowy z gwarancją za 3300 :p Mój mąż mówi że żadna promka się przede mną nie ukryje :p I będę szukać tak długo aż znajdę
Ostatnio kupiłam laktator z NUK i podgrzewacz dali w gratisie
Ale pamiętajcie zanim dacie się namówić na promkę to sprawdźcie w necie ceny. Bo często jest tak że niby promka a w innym sklepie kupisz to i tak taniej
Aha i polecam aplikację mamowe promocjeWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2018, 17:24
Ewelcia85 lubi tę wiadomość
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Nadzieja22 wrote:Co do postu Empiq, to go po prostu pominęłam tak samo jak Pau Em, bo jest on kompletnie nie na miejscu i nie ma co go ciągnąć.
Lady E, dobrze pamiętam, że kupiłaś Joolza? Przyjaciółka mi go ostatnio bardzo chwaliła
Byłam w tym tygodniu na zajęciach ze stymulacji zmysłów dziecka, jak będę miała chwilę na napisanie, to mogę Wam napisać na co prowadząca zwróciła szczególną uwagę. W poniedziałek mamy kołysanki
Wow, napisz coś więcej? Szukam właśnie takich zajęć prenatalnych - muzycznych. Sama dużo śpiewam synkowi i uczę go harmonii, ale wolałabym w większym gronie mam muzycznych -
Nadzieja22 wrote:Karo stacjonarnie czy online kupiłaś? Jak online, to czemu nie powiedzialaś?
Też mam na liście, ale akurat nie śledzę ich jeszcze.
Mam apel: Piszcie o wszelkich promocjach, szczególnie online
Kupiłam online, nie zdążyłam tu napisać bo to była promocja bardzo ograniczona czasowo i ilościowo, jak się o niej dowiedziałam to było chwilę przed startem a jak kupowałam to jeszcze jak na złość zablokowałam sobie konto bankowe i pół wieczoru na infolinii spędziłam...
Ale oni często robią przeróżne promocje i na black friday na bank czymś zaskoczą więc będę dawać znać jak tylko coś podsłyszę
Z ich bieżących promocji to jak się do nich na Fb albo IG wyśle zdjęcie z brzuszkiem i opisze #wyprawka_Lullalove to jest 15% na cały dział 'wyprawka'Nadzieja22 lubi tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
wózek teraz nie dojechał bo wszyscy się rozchorowali u nas
, ale dojedzie za tydzień
siostra zdjęcia mi robiła w realu też, równie piękny co producentowe zdjęcia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/aed0d601f5c5.png
Tako city move marine
to ten za całe 300zł - 1,5roczny. Używany przez jedno dziecko, pasuje do naszych nadmorskich klimatów
ale napiekłam racuchów... miało z przepisu wyjść 20, wyszło 40. Nie wiem kto to zje
Już we wtorek wizytaKropeczka85, Nadzieja22, Pepper, Ewelcia85, Lutyska, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI mamy wózek;)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b5bdf16b4135.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d08189748096.jpgmalami91, Moniiiikaaaa, Ewelcia85, KaroKaro, Jonesey, Black_Lilith, Nadzieja22, Pepper, Mambella, magdaaa88, Kropeczka85, Karola94c, ej_est, Lady_E lubią tę wiadomość
-
Ja mam mojego ukochanego Anexa jeszcze po synku. Teraz jestem tylko na etapie poszukiwania dostawki dla synka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/234639480b04.jpgNadzieja22, Pepper, Ewelcia85, Mambella, Pau.Em, ej_est, Lutyska lubią tę wiadomość
-
Ciążowa_Gapsy wrote:Wow, napisz coś więcej? Szukam właśnie takich zajęć prenatalnych - muzycznych. Sama dużo śpiewam synkowi i uczę go harmonii, ale wolałabym w większym gronie mam muzycznych
Ciążowa_Gapsy lubi tę wiadomość
-
A to nasze cudo
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/142c06668c46.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2018, 22:22
Ewelcia85, Lady_E, Nadzieja22, Mambella, Pau.Em, ej_est, Pepper lubią tę wiadomość
-
Straciatella my też we wtorek wizytujemy
Po prawie 5 tygodniach... Ciekawe ile malutka już waży.
U mnie ciąg zaparć i wzdęć dzień 3... Próbowałam juz wszystkiego. O ile zaparcia minęły tak wzdęcia to jakaś masakra. No ale jeszcze tylko 3 miesiące :p
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Lady_E, mam dokładnie tak samo. Wróciły zaparcia + dodatkowo czuję, że moja macica już powoli ćwiczy skurcze. Ale kiedy to się nakłada na siebie, to ciężko rozróżnić jedno napięcie od drugiego. Mam wizytę za 2 tygodnie w poniedziałek, chyba nie będę szaleć i jechać konstultować, aczkolwiek wczoraj i przedwczoraj brzuch był jak kamień, czułam takie rozpieranie... Też tak macie? To może być niebezpieczne? Dodam, że mały regularnie kopie.
-
Wiesz co, to są zajęcia zaliczane jako spotkania z położną, które od 21tc są w ramach NFZ (od 21tc raz w tygodniu, a od 32tc dwa razy w tygodniu) i tak naprawdę każda z nas może na takie spotkania uczęszczać. Tylko u mnie jest to urozmaicone o spotkania np z fizjoterapeutą. Tam gdzie chodzę, to taki jakby ośrodek założony przez położne, pracuje tam też kilku specjalistów m.in. logopeda, okulista, pediatra. Oni organizują też spotkania po porodzie z fizjoterapeutą i są to spotkania z dziećmi lub dla mam w powrocie do formy po porodzie (ćwiczenie mięśni dna miednicy, mobilizacja blizny po cc).
Szkołę rodzenia mają osobno i ich forma bardziej mi odpowiada niż ta co jest w szpitalu. Zapiszę się w poniedziałek jeśli nie zapomnęWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2018, 00:50
Ciążowa_Gapsy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBaranosia, Karola piękne wózki
bardzo mi się podobają właśnie w takim stylu
My kupiliśmy Używany, bo znajoma męża sprzedawała. Ma 2 lata, jest niestety po gwarancji, ale dała nam w zestawie 4 zapasowe plastikowe koła (mówiła że kupiła sobie pompowane na zimę bo lepiej idzie po śniegu na takich), oczywiście spacewka i moskitiera, adaptery do fotelika. Zapłaciliśmy 600 złA wózek jest bardzo zadbany i używany był do teraz, Więc nie stał w żadnej piwnicy,czy na strychu.
baranosia, Karola94c lubią tę wiadomość
-
Co do zaparć mnie już męczą chyba z 2gi miesiąc. Nigdy nie miałam problemów z wypróżnieniem a teraz to jest jakaś masakra! Na dłuższą metę nie pomaga mi nic...
Nadzieja super że u Was te spotkania z położną są aż tak rozbudowane! Ja chodziłam z synkiem i to były spotkania sam na sam z położną i trwały max 15- 20min. Wywiad, ciśnienie, waga, tętno, pokaz jak karmić, kąpać itp, ulotki i nara. I na pewno nie miałam 1x w tyg tylko rzadziej
-
nick nieaktualny