Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:sorrki za tyle postów na raz, ale nadrabiałam ostatnie 3 dni
nie miałam siły na bieżąco
wysiadł mi kręgosłup, to jakaś masakra, że ledwo mogę dojść do kibla
w ledźwiach z lewej strony kłuje mnie tak jakby ktoś mi śrubokręt wkręcił i czasami jak mnie przeszyje to lewa noga mi sie odłącza
po czym po 2,3 dniach spokój i znowu za dwa dni mega ból
Mi fizjoterapeutka poradziła żeby masować piłeczką do tenisa: opierasz się o ścianę, wkładasz piłeczkę między ścianę a plecy i rolujesz góra dół w miejscu gdzie boli. Ale co ważne nie po kręgosłupie, ale obok (tam gdzie są mięśnie).
Reni lubi tę wiadomość
-
Reni, ale klusunia u Ciebie
Ręczniki papierowe wydaje mi się, że w rolce, a przydatne do osuszania krocza tak myślęReni lubi tę wiadomość
-
The voice, pyszny piernik z czekoladą upieczony razem z mężem, synek usypiający po wygranym konkursie tańca i kopiaca w brzuszku córeczka
dla tego wszystkiego warto żyć
Hormony sensitive u mnie poziom hardDorota3, Ewelcia85, bumbum, Lutyska, baranosia, KaroKaro, Ola-Ola lubią tę wiadomość
-
Pepper u mnie podobnie
The Voice, milka ż ciasteczkami kupiona przez męża, straszak smacznie śpiący po 1000 atakach histerii w sumie o NIC, i Bąbel w brzuszku który się wbija w lewa strona że aż mnie zgina z bólu. Ale warto warto!! Mimo że mam ochotę tego mojego łobuz wystawić za drzwi, do męża ż miesiąc się nie odzywać bo mnie tylko wkurza to oni są tym prawdziwym sensem życia ❤❤❤KaroKaro, Pepper lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jak ja was rozumiem
tez czasami chodzę wkurzona bo mąż się nie domyśli czegoś , Oliwka kolejny raz nie chce odrobić lekcji a Ala sama nie wie czego chce ale są takie dni jak dzisiaj gdzie rozkladamy kanapę w pokoju i razem oglądamy Króla Lwa ( po raz tysięczny
) a ja jestem najszczęśliwszą i najbardziej spełnioną kobietą na ziemi
Ciążowa_Gapsy, Pau.Em, KaroKaro lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZa mną też dziś miły dzień
. Świętowałam swoje 27 urodziny
. Mąż sam zrobił tort jak co roku
. W dodatku wczoraj przywieźli nam nowy materac, więc przed nami testowanie
.
Ciążowa_Gapsy, Ewelcia85, Straciatellaa, Nadzieja22, baranosia, KaroKaro, Lady_E, Pau.Em lubią tę wiadomość
-
malami91 wrote:Za mną też dziś miły dzień
.
Wszystkiego najlepszego! Udanego testowania
malami91 lubi tę wiadomość
-
.
malami91 lubi tę wiadomość
-
.
Kochana wszystkiego co najlepsze ! Zdrówka i szczęścia ! . Mój mąż wczoraj miał urodzinyhehe. Ale też robiliśmy wczoraj i dziś, na dwa razy, bo duże rodziny, ja mam dość hehe
Ewelcia85, malami91 lubią tę wiadomość
-
Malami wszystkiego najlepszego
Wkleję mój wstępny koszyk z gemini
Ja:
-ZIAJA Mamma Mia, lano-maść, 15g
-Tantum Rosa, 10 saszetek
-SKARB MATKI, żel do mycia rąk, 80ml
-Femaltiker choco, 12 saszetek
-CANPOL, podkłady higieniczne, jednorazowe, wielofunkcyjne, 90cmx60cm, 10 sztuk
-Prenatal DUO, Prenatal Classic, 30 tabletek + Prenatal DHA, 60 kapsułek
-LOVI, wkładki laktacyjne Day & Night, białe, 60 sztuk
-IAMED, Herbatka laktacyjna, Bocianek, 25 saszetek
-MEDELA, laktator ręczny Harmony, 1 sztuka
-MEDELA, wkładki laktacyjne, silikonowe osłonki piersi, 2 sztuki
-OCTENISEPT (0,10g+2g)/100g, płyn, 50ml
-Toiletka, podkładka higieniczna toaletowe, 5 sztuk
Młody:
-WEBER, pieluchy tetrowe LUX 140g/m2, białe, 80x80cm, 10 sztuk
-WEBER, pieluchy flanelowe (bawełniane) 175g/m2, białe, 70x80cm, 10 sztuk
-Sterimar Baby, spray fizjologiczny do nosa, 100ml
-UNIMER BABY, Natrium Chloratum 0,9%, 50 ampułek po 5ml
-Paracetamol Farmina 50mg, czopki, 10 sztuk
-Patyczki higieniczne BELLA Baby Happy, 56+8 sztuk
-D-Vitum, witamina D dla niemowląt 400j.m., aerozol, 6ml
-CLEANIC Kindii, Pure (dawniej Baby Sensitive), płatki kosmetyczne dla niemowląt, 60 sztuk
-CANPOL, obrotowa szczotka do butelek, 1 sztuka
-CANPOL, nożyczki, cążki, pilniczek, 1 sztuka
-BioGaia ProTectis Baby, krople dla dzieci od pierwszych dni życia, 5ml
-AKUKU, okrycie kąpielowe z kapturem, 80x80cm, 100% bawełny, turkusowa sowa, 1 sztuka
-BABYSENSE 7, monitor oddechu, 1 sztuka
-Termometr bezdotykowy Geratherm, Non Contact, GT 101
-PAMPERS Premium Care, pieluchy rozmiar 1, Newborn, 2-5kg, 88 sztuk
-WaterWipes, chusteczki nasączane wodą, 4x60 sztuk
-Mohani, olej ze słodkich migdałów, 100ml
-Podkłady higieniczne, poporodowe BELLA MAMMA, 10 sztuk
-NoseFrida, aspirator do nosa, od urodzenia, 1 sztuka
-LOVELA, hipoalergiczne mleczko do prania, kolor, 1,504L
-DR BROWNS, butelka antykolkowa, standard options ze smoczkiem od urodzenia, 120ml
-AVENT, smoczek ortodontyczny, Mini, 0-2miesiąca, Boy, SCF151/01, 2 sztuki
-LOVELA, płyn do płukania 2L
-BABY ONO, woreczki na zużyte pieluchy, 100 sztuk
Oprócz tego na pewno chcę kupić
-Tommee Tippee Pojemnik kosz na zużyte pieluchy szary Sangenic Simplee
Już mam
-2 opakowania Bella podkłady poporodowe
-majtki siatkowaneWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2018, 02:02
Ola-Ola, malami91 lubią tę wiadomość
-
Ja wiem czy dużo
Tylko, że mam w koszyku kilka rzeczy co pewnie większość kupuje stacjonarnie albo w innym sklepie online
Aha i 2 paczki Bella podkładów poporodowych i paczkę majtek siatkowych mam nieotwierane od przyjaciółki
Laktator chcę mieć tak czy inaczej, mam nadzieję, że uda się karmić piersią, ale czasem przyda się odciągnąć na np wyjście do fryzjera czy kinaHaha taka ze mnie optymistka
Ja też nie mogę spać ostatnio, chociaż i tak zasypiam szybciej, bo wcześniej to i do 4 czuwanie było...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2018, 02:01
-
Nadzieja22 wrote:Ja wiem czy dużo
Tylko, że mam w koszyku kilka rzeczy co pewnie większość kupuje stacjonarnie albo w innym sklepie online
Aha i 2 paczki Bella podkładów poporodowych i paczkę majtek siatkowych mam nieotwierane od przyjaciółki
Laktator chcę mieć tak czy inaczej, mam nadzieję, że uda się karmić piersią, ale czasem przyda się odciągnąć na np wyjście do fryzjera czy kinaHaha taka ze mnie optymistka
Ja też nie mogę spać ostatnio, chociaż i tak zasypiam szybciej, bo wcześniej to i do 4 czuwanie było...Przy Oliwii miałam laktator i nie udało mi się jej karmić piersią a przy Ali stwierdziłam ze jak będzie potrzebny to kupię
Alę karmiłam 11 msc i w tym czasie wychodziłam do fryzjera , na paznokcie, do Oliwii do szkoły itd. moje dziecko jadło od urodzenia jak w zegarku co 3 h i nie musiałam ściągać
coekawe czy Wojtus będzie rownie zorganizowany jak siostra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2018, 02:27
-
Ewelcia chciałabym tak, nie ukrywam
Co będzie to będzie i na nic się nie nastawiam, bo niczego się nie przewidzi
Ja dalej nie śpię... Miki się niedawno obudził i harcuje w najlepsze, brzuch skacze na 4 strony świataWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2018, 02:42
-
O 3 przyszedł do nas synek i za groma nie można było go odnieść. Spał głową na mojej poduszce, a nogami na męża głowie więc dziś jesteśmy połamani
Gotuję już pieczarkową, na drugie dla męża został wczorajszy kurczak pieczony na ryżu, a ja mam ochotę na makaron z truskawkami więc z synkiem zjemy. Trzeba ruszyć tyłek na jakiś spacer bo mrozu już u nas dziś prawie nie ma
-
mnie obudził megga głód ok 4 ;/ jadlam przed snem ok 0.00, a byłam taka głodna że aż mi niedobrze było. masakra
My dziś na obiad gulasz z kurczaka i kaszą
macie termomixa/lidlomixa/biedronkomixajak zwał tak zwal? bo ja sie zastanawiam czy serio mi ułatwi życie z 3 dzieci