Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie mąż rzadko wychodzi z kolegami ale jak już idzie to mi to w ogóle nie przeszkadza
on ma gorsze podejscie do mojego wychodzenia z koleżankami
A ja własnie ogarnęłam pół łazienki- stwierdziłam ze tak czy siak nogi mi drętwieją to chociaż wykorzystam ten czaszaraz kończę i jutro tylko sałatka i makowiec do zrobienia
-
Ja mam tak, że jak mój wychodzi to nie mogę spać... Na szczęście wychodzi rzadko, ale jak już wyjdzie to siedzi do rana i kończy się tym, że jestem niewyspana i zła. No i oczywiście następny dzień (sobota) jest z głowy bo śpi cały dzień :p ale na razie mu nie zabraniam, bo wiem, że jak będzie bobinka na świecie to już nie będę taka pobłażliwa
-
Ruda nie smuraj ja też sama siedzę całymi dniami i do do tego muszę leżeć wiec mało co wychodzę z domu.Też mi przykro i smutno jak moj mimo 12 godz.w pracy umawia się jeszcze z kumplami ale cały czas mu powtarzam,że już nie długo i ja sobie odbiję
-
Bumbum, przez weekend też bym została, ale jeśli nic konkretnego nie powiedzą w poniedziałek, to bym się wypisała.
Ruda, mój wprawdzie nie wychodzi z kolegami po pracy, ale też go nie ma praktycznie cały dzień. Dodatkowo 3x w tygodniu siłownia z braćmi i prawie 1,5 godziny go nie ma.
Pau Em, u mnie prawie tak samo... Mąż ok 5,30 wychodzi z domu i wraca 18-19. W soboty tylko krócej robi, przeważnie o 13 jest w domu, ale zawsze po pracy w domu coś robi, np aktualnie jesteśmy w trakcie powiększania garderoby.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 01:19
-
nick nieaktualnyPepper wrote:Mam pytanie do dziewczyn, które mają planowaną cesarkę.
W którym tygodniu ciąży Wam wypada?
I ja tez witam się w nowym tygodniu.Pepper lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny
Ja już od 5 nie śpię...
Przaraziłam się jak weszłam na wagę bo po dwóch dniach w szpitalu zjechalam 3 kg... Trochę się martwię bo cały czas przecież tam leżałam i nic nie robiłam a do tego jakieś przekąski z nudów pojadałam. Myślicie że to normalne?🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
KaroKaro wrote:Witajcie dziewczyny
Ja już od 5 nie śpię...
Przaraziłam się jak weszłam na wagę bo po dwóch dniach w szpitalu zjechalam 3 kg... Trochę się martwię bo cały czas przecież tam leżałam i nic nie robiłam a do tego jakieś przekąski z nudów pojadałam. Myślicie że to normalne? -
nick nieaktualny
-
Pepper wrote:Mam pytanie do dziewczyn, które mają planowaną cesarkę.
W którym tygodniu ciąży Wam wypada?
Peper ja też bd miała cesarkę ale jeszcze nic nie wiem kiedy.Wizytuję 28.12 wiec bd pytać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 10:26
-
Ewelcia85 wrote:Moze miałas zatrzymaną wodę w organiźmie a teraz zeszła ?🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Na rannej wizycie lekarka powiedziała ze mam się nie nastawiać, ze wyjdę na święta do domu. W poniedziałek mam mieć robione przepływy. Powiedziała ze dziecko jest w okolicy 12 percentyla i to jeszcze nie hipotrofia ale trzeba obserwować. Powiedziała ze jak mnie wypuści to na wigilie i pierwszy dzień swiat a w drugi mam wracać, ale żebym się raczej nie nastawiała ze wyjdę na święta.
-
magdaaa88 wrote:Na rannej wizycie lekarka powiedziała ze mam się nie nastawiać, ze wyjdę na święta do domu. W poniedziałek mam mieć robione przepływy. Powiedziała ze dziecko jest w okolicy 12 percentyla i to jeszcze nie hipotrofia ale trzeba obserwować. Powiedziała ze jak mnie wypuści to na wigilie i pierwszy dzień swiat a w drugi mam wracać, ale żebym się raczej nie nastawiała ze wyjdę na święta.
może jednak wyjdziesz , trzymam za to kciuki i za maluszka też
-
Papapatka wrote:u mnie dzisiaj ksiądz chodzi. Pierwszy raz go bedziemy przyjmować, w zeszłych latach kolęda zawsze była w lutym, a nas w lutym nie było (robilismy sobie wakacje). W ogole w tym kościele pod który teraz należymy mają cennik i tak np. za zapowiedzi krzykneli 100 zł. A z resztą, w kosciele na wsi gdzie braliśmy slub za ślub ksiądz powiedział nam 1000 zł, a u mojego Męża w parafii nie dali mu rozgrzeszenia przed ślubem bo mieszkalismy razem, wiec jestem trochę anty nastawiona, ale zobaczymy...
Kolęda przed świętami? Pierwsze słyszę :omalami91 lubi tę wiadomość
-
Magdaaa88 a który u ciebie tydzień i jaka waga?
Juz doczytałam. Moja mała na usg 3 trymestru miała 1070 gr i lekarka kazała się nie martwić ale to ok 10 centyl i niepokoi mnie to. Zwłaszcza że mam cukrzycę a starsi chłopcy mieli po 4 kg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 12:53