Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja oczywiście spać nie mogę
tzn. usnęłam ale moj maz ma katar i tak się kręcił po łózku ze mbie po 40 min. snu obudził - ale muszę go zrozumieć on walczy o życie przeciez
użala się nad sobą a mnie az nosi zeby mu parę słow powiedzieć ale powstrzymuję się bo nie chce się kłócić na święta
-
Ewelcia85 oj tak bądź wyrozumiała. Ty napewno nigdy tak się nie czułaś jak on teraz
mojego męża gardło zaboli i zaraz milion leków bierze
A dziewczyny przed CC, idziecie do szpitala na kwalifikacje?
Żeby nie było za pięknie, synek obudził się z wczorajszej drzemki z katarkiem. Ehhh faszeruje czym moge, żeby się nie rozłożył bardziej.Ewelcia85, Karola94c lubią tę wiadomość
-
Moja córka też już grandzi od 8 i tak pospała ładnie. O dziwo narzeczony ja zgarnął a ja jeszcze leżę ale i tak już pewnie nie usnę. Młody się wierci, pewnie chce jeść
Mnie też coś łapie, mam katar i w gardle szpilki i suchy kaszel. Muszę dziś pokupować arsenał jakiś co by się bardziej nie rozłożyć...
Oczywiście to on mnie zaraził ale jemu dałam leki których ja nie mogę ehh... -
Dzień dobry! Mnie też coś niestety rozkłada
Od wczoraj ból gardła, a dziś już katar, muszę się jakoś wykurować na święta...
Śliczne te Wasze pierniczki! Ja może dziś znajdę siłę żeby udekorować, a jak nie to będą łyse
Wczoraj trochę się przeciążyłam i mąż wieczorem dał mi taką reprymende że aż mi w pięty poszło, później miałam wyrzuty sumienia, bo brzuszek twardniał i ze dwa skurcze mnie złapały, a przed snem wyłam na ramieniu męża bo nie umiałam sobie z emocjami poradzić sama nie wiem dlaczego
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
nick nieaktualnyHejo:) mój mąż ma dziś urodziny
Także świętujemy już od dziś. Co prawda tylko kawa i ciasteczka ale my tak lubimy:)
Karo-emocje w ciąży to norma. Ja pierwsza ciążę miałam tak przez cały czas. W tej całe szczęście jest lepiej i takie coś łapie mnie co jakiś czas tylko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2018, 09:52
-
nick nieaktualnyWesołych Świąt dziewczyny!
U nas zostało już tylko posprzątać. Ale teraz przerwa - mąż robi kawkę, zażyczyłam sobie latte z bitą śmietaną
.
bumbum, Ewelcia85, Kropeczka85, Papapatka, KaroKaro, kjt91, Lady_E, Pepper, Karola94c, Nadzieja22, Sylllwus lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego dziewczyny dla nas
oby wszystko w zbliżającym się roku było dla nas łatwe i przyjemne
bumbum, Ewelcia85, Paulaa25, Kropeczka85, Papapatka, KaroKaro, kjt91, Lady_E, Nadzieja22, Sylllwus lubią tę wiadomość
-
Magda trzymam kciuki z całych sił za jutrzejsze decyzje! Obyś mogła spędzić jednak święta w domu!!!
Dziewczyny wszystkim Wam życzę zdrowych i spokojnych Świąt przepełnionych miłością! Niech wszystko ułoży się po Waszej myśli!bumbum, Papapatka, Paulaa25, KaroKaro, Ewelcia85, kjt91, Lady_E, Pepper, Nadzieja22, Sylllwus lubią tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Dziewczyny, wesołych świąt dla Was wszystkich i dla waszych rodzin! Samych szczęśliwości w nowym roku, który będzie na pewno wyjątkowy, bo każda z nas zostanie MAMUSIĄ, nie ważne czy pierwszy czy kolejny raz, najważniejsze że nowy rok przyniesie Cuda
Ewelcia85, Kropeczka85, bumbum, kjt91, Jonesey, Lady_E, Paulaa25, Papapatka, Pepper, Nadzieja22, Sylllwus lubią tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Spokojnych Świąt, pełnych wypoczynku i żeby nam te święta poszły w pociechy a nie w biodra
Ja się przeraziłam jak dziś weszłam na wagę i boję się bo w piątek już wizyta, ważenie - ponad kg mnie przybyło w ciągu 2,5tyg. a do porodu jeszcze kawał czasu..
Odnoszę dziś wrażenie że młody znów sie przekręcił w głową w górę... pewna nie jestem, nie wiem.. częściej też odwiedzam wc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2018, 21:05
Ewelcia85, kjt91, Lady_E, Papapatka, Pepper, Nadzieja22, Sylllwus, KaroKaro lubią tę wiadomość