Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Wesołych świąt
Papapatka, Ewelcia85, Pepper, Nadzieja22, kjt91, KaroKaro, Paulaa25 lubią tę wiadomość
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Wesołych Kochane !!
. Ja nadal w kuchni, święta są u mnie bo mieszkamy z moją mamą, więc cała rodzina zjeżdża się do "rodzinnego domu" .. Dlatego jeszcze trochę mnie czeka z mamą do roboty
Edit :
Odczuwam już ból nóg i plecyków..Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2018, 22:22
Ewelcia85, Pepper, Nadzieja22, Sylllwus, kjt91, bumbum, KaroKaro lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja w tej ciąży na święta i wigilię kupiłam krokiety z kapustą i grzybami w biedronce (a nawet nie ja tylko mąż)
więc idę po najprostsze rozwiązanie. Ugotuję barszcze i zrobię śledzie w śmietanie, a mama robi pierogi i zapieka ryż z jabłkami i chyba rybę panierowana. Więc bez szaleństwa
Ewelcia85, symbolica, bumbum, KaroKaro lubią tę wiadomość
25.01.2019 cc
-
Dorota3 wrote:Ewelcia85 widzę że też nie śpisz i Cie po belly nosi
przejrzałam wszystko na belly , instagramie , fb i stronach plotkarskich
czekam na magiczny moment ze nogi przestają drętwiec i wtedy padne
Karola ja Cię podziwiam ! weź się dziewczyno ogarnij i połóż już się spać a nie latasz po kuchni pamiętaj że w ciąży jesteś i nie powinnaś się przemęczać -
Ja tez nie śpię juz kolejna nic
Mam tego dosyć!
Kochane. Spokojnych i zdrowych świat Bożego Narodzenia! Nawet nie wiecie, ile na co dzień dajecie mi wsparcia:)Nadzieja22, Ewelcia85, Sylllwus, symbolica, kjt91, bumbum, KaroKaro, Paulaa25, Papapatka, Pepper, Kropeczka85 lubią tę wiadomość
-
Ja też Wam życzę dużo spokoju, miłości, odpoczynku i gdy przyjdzie czas utulenia dzieciątka, które mieszka pod sercem
Ewelcia85, Sylllwus, symbolica, kjt91, KaroKaro, Paulaa25, bumbum, Papapatka, Pepper, Kropeczka85 lubią tę wiadomość
-
Wesołych,rodzinnych świąt Wam życze, spedzonych w zgodzie, zdrowiu i spokoju. Nie orobcie sie i wypocznijcie, abyście przy choince błyszczały bardziej niż światełka. Uściski swiąteczne dla każdej z Was.
symbolica, kjt91, bumbum, Ewelcia85, KaroKaro, Paulaa25, Nadzieja22, Papapatka, Pepper, Kropeczka85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wesołych świąt Bożego Narodzenia spędzonych w rodzinnym gronie! Obyśmy wszystkie szcsesliwi4 donosiły ciążę i szybko i bezproblemowo urodziły
Ja też ostatnio nie śpię ale zauważyłam dziś pełnię, a ja w pełnię zawsze gorzej śpięPapapatka, Pepper, Nadzieja22, Ewelcia85 lubią tę wiadomość
-
Zdrowy i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia spędzonych w gronie najbliższych. Rozpakowania o czasie i bez problemów :*
url=https://naforum.zapodaj.net/32d13a08282f.png.html]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/32d13a08282f.png[/urlWiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2018, 14:13
kjt91, Papapatka, Pepper, Nadzieja22, Ewelcia85 lubią tę wiadomość