Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymagdaaa88 wrote:Były u mnie teraz mama i siostra. I nerwy mi puściły, zaczęłam płakać, one tez i kazałam im jechać do domu. Były 5 minut. Ja mam taki charakter ze jak mi źle to muszę być sama
mam dość. Jestem psychicznie wykończona.
Magda, bądź dobrej myśli. Twój stres nie pomaga dziecku. Trzymam kciuki żeby na poniedziałkowym USG wyszły dobre przepływy i żebyś spędziła Święta z rodziną.
-
PauEm wow, zdolne dziewczyny ☺️ podzielisz się przepisem na pierniczki? Ja robiłam 2 razy ale takie jakieś mało smaczne.
Ja właśnie obiad przygotowałam, panowie sprzątaj na górze i niemoc mnie złapała. Ciśnienie znowu skacze.
Jutro biorę się za ciasta bo w sumie tylko to do mnie należy do przygotowania na święta)
Magdaaa88, trzymaj się jakoś tam. Ważne żeby z dzieckiem było wszystko dobrze. A ty dasz radę, następne święta spędzicie już we 3:-))Pau.Em lubi tę wiadomość
-
Magda trzymam kciuki żeby jednak było ok i się udało wyjść na świętach. A jak nie to to tez przeżyjesz, nie na wszystko mamy wpływ - jesteś w dobrych rękach. Ja to kiedyś płakałam, że mam wyjść ze szpitala, serio serio... tak mi dobrze tam było, a tu sesja na studiach, stresy i do domu mnie kierowali..
Nie wiem czy ktoś tutaj już pisał o pobraniu krwi pępowinowej... dokładam temat nt sensu tego procederu jeśli ktoś się zastanawia i dobry artykuł nt temat (stronę tak wogóle tez polecam dziecisawazne.pl ):
https://dziecisawazne.pl/pobieranie-krwi-pepowinowej-ogole-sens/
-
Magdaaa88 ja też tak mam że przy rodzinie momentalnie się rozklejam jak coś złego się dzieje, nie martw się mała wazy już 1800 g to i tak nie jest mało nie wiem czy obserwujesz mameginekolog ale jej synek który urodził się w 31 tc ważył chyba lekko ponad kilogram a teraz ma się dobrze głowa do góry
symbolica lubi tę wiadomość
-
amir wrote:Magdaaa88 ja też tak mam że przy rodzinie momentalnie się rozklejam jak coś złego się dzieje, nie martw się mała wazy już 1800 g to i tak nie jest mało nie wiem czy obserwujesz mameginekolog ale jej synek który urodził się w 31 tc ważył chyba lekko ponad kilogram a teraz ma się dobrze głowa do góry
Mojej koleżanki córka także ważyła 1kg ok 30tyg. ciąży jak się urodziła i wszystko z nią ok. -
nick nieaktualnyMagda trzymaj się tam kochana
nie denerwuj się
zobaczysz że w poniedziałek okaże się że wszytskojest ok i wyjdziesz ;*
Mambella pewnie, ja korzystam z tego:
http://do-schrupania.blogspot.com/2017/12/szybkie-pierniczki.html?m=1
Sa miękkie od razuPaulaa25, Mambella lubią tę wiadomość
-
Madzia trzymaj się i bądź dobrej myśli! Nie możesz się stresować bo dzidzia to wszystko czuje :*
mnie też się wydaje że ta waga jest w granicy normy, ale wiadomo, trzeba się słuchać lekarzy, i jeśli będzie trzeba zostać w szpitalu to tylko i wyłącznie dla dobra dzieciątkadasz radę! Matki mają super moce
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Papapatka wrote:a to moje pierniczki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4843bdbdae94.jpg
piękne, ale tylko do patrzenia... musiałabym zdjąć tą kieckę żeby tego pierniczka skosztowaćEwentualnie nóżki i rączki, zostawiłabym kadłubek..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 18:34
Lutyska lubi tę wiadomość
-
Chwile mnie nie było i 4 strony zapisane
Nadzieja22 Tak mąż w domuWczoraj przyleciał.
Jeśli chodzi o mężów mój to skarbDzisiaj zrobiliśmy razem rybkę po grecku
i sałatkę. A jaką frajdę miałHehe jak dziecko się cieszył że może mi pomóc. Kochany
Zawsze mi pomaga wraca po 15 do domu i jest naprawdę pomocny. Z kolegami czasem się spotyka Ale ja ich lubię i nie mam z tym problemu
No a ja coś się źle czujeDuszności mam i mdłości. Mam nadzieję że przejdzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 19:42
symbolica, Ewelcia85, Karola94c, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Dorota3 wrote:Tak cesarka po 38t ja się zastanawiam nad datą bo może jednak na 22 a nie 25 się zdecyduje tylko żeby wtedy nie wypadł dzień babci i dziadka bo nie wiem co z młodszą zrobię....
wypada na 22.01Dzień Dziadka
-
U mnie jeśli to będzie cięcie to na pewno nie wcześniej niż 39.0 na pewno jak najbliżej terminu. W razie czego wcześniej dostanę skierowanie więc gdyby się coś zaczęło przed 39 to wtedy nie było by ns zimno. Chyba że jednak ostatecznie będzie sn bo decyzja jeszcze nie zapadła.