Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyneczki kochane, wpadam tylko na chwilę, żeby Wam życzyć spokojnych, rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia. Za rok już święta z naszymi maluchami
U nas dziś będzie właśnie maluszek z lutego 2018 - już raczkuje
Wszystkiego dobrego dziewczyny!
Papapatka, Pepper, bumbum, Nadzieja22, Ewelcia85 lubią tę wiadomość
-
Dorota3 wrote:Pytanko mam, która polecała filmiki logopedyczne z yt? Mąż zaczął ćwiczyć z córką ale nie chcemy czegoś zawali.
Kiedyś na YT ktoś udostępniał obie płyty, ale już tego nie widzę.. -
DZIEWCZYNY ! ! !
Wesołych, spokojnych, przyjemnych swiat !
Zeby ten czas we wspolnym gronie byl magiczny i przyjemny!
Zycze Wszystkie rozpakowaly sie o czasie!!! (Ja musze duuuzo lezec i siedziec w domu bo moj maluszek sie wierci i boli brzuch, doktor mowil ze ma sluchac sie taty i tam siedziec a ja musze duzo odpoczywac, w sobote 29grudnia bedzie 34tc)
Zeby nasze kochane upragnione Maluszki byly zawsze zdrowe !
Zycze rowniez by kazda z Was miala duzo sil i energii, kazdej spelnily sie marzenia te wielkie i te najmniejsze! Zgody w rodzinie, zadowolenia z Męza / Partneraoraz masę pieknych wspolnych wspnień! Buziaczki !
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/85741c305f1e.gif
Jonesey, Ewelcia85, bumbum, Pau.Em, Pepper, Nadzieja22, Karola94c, iwona01 lubią tę wiadomość
12/02/2019
SZYMEK
-
Oj Magda bardzo mi przykro że święta spędzasz w szpitalu:-( ale skoro tak wyszło to lepiej że tam zostajesz, przynajmniej jesteś pod stałą opieką a kolejne święta będą najpiękniejsze
Mnie niestety męczyło do 4 rano i wymioty i biegunka. Waga znowu spadła i mam 6,5kg+ oby tylko dzidziakowi nie zaszkodziło, bo już czuję się jak flak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2018, 10:09
25.01.2019 cc
-
Madziu bidulko ;( trzymaj się tam jakoś! Skoro dają steryd, a przepływy kiepskie to raczej rozważają wcześniejsze rozwiązanie ciąży. Czasami tak jest dla dziecka i matki lepiej, a na tym etapie nie powinno być już jakiś strasznych problemow. A jak z wagą Malutkiej? Sprawdzali? Ile Ty masz teraz tygodni dokładnie? Postaraj się być dobrej myśli :* trzymam kciuki z całych sił!
Dorota kurcze coś Ci chyba musiało zaszkodzić? Męczysz się strasznieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2018, 10:31
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
magdaaa88 wrote:Dziewczyny a ja dalej w szpitalu, wczoraj wyszły gorsze przepływy, ktg jest ok. Dostałam celeston na płuca. Także raczej nie zapowiada się ze stad mnie wypuszcza.
-
nick nieaktualnymagdaaa88 wrote:Dziewczyny a ja dalej w szpitalu, wczoraj wyszły gorsze przepływy, ktg jest ok. Dostałam celeston na płuca. Także raczej nie zapowiada się ze stad mnie wypuszcza.
Dorota może to jelitowka? Ja przrchodzilam 2 tyg temu. Dopiero dobilam do wagi wpisanej na wizycie w 28 tyg... także mam spowrotem +9 kg. -
Mnie meczy przeziębienie a do tego brak zrozumienia partnera... Aż się popłakałam jak z mamą rozmawiałam... Ja ledwo zipie, córka wiadomo ciągle coś chce a ten śpi do 11.30 nie wiem co on w nocy robił pewnie tv oglądał do późna. Ja poszłam spać bo po prostu na prawdę źle się czuję...
Karola94c, Ewelcia85 lubią tę wiadomość
-
Pisałam wcześniej jak trafiłam do szpitala. W środę rano miałam bol brzucha, taki jak na okres ciągły to pojechałam na IP bo nigdy tak nie miałam a nie mogłam dodzwonić się do gin prowadzącego. Tu dostałam zastrzyk z nospy i mi przeszło, ale zostawili na obserwacji. W między czasie wyszło ze waga za mała. Ja miałam 4 grudnia usg prenatalne III trymestru i było wszystko ok. Poza tym co 3 tyg mam usg u swojego gina prowadzącego. Ehhh mam już dość. Najważniejsze żeby z dzieckiem było ok i żeby zaczęła przybierać.
-
Madzia jesteśmy z Tobą myślami! Najważniejsze że jesteś pod opieką, a nastepne święta będą już najlepszymi z najlepszych! Trzymam mocno kciuki za Was :*
Dorota3 bidulko pewnie ledwo żyjesz po takich nocnych przygodach
A ja niestety też przypłacam zdrowiem w te święta, jestem tak paskudnie przeziębiona że zastanawiam się czy czasem nie jechać na świąteczną opiekę zdrowotną do szpitala, żeby mnie chociaż jakiś lekarz osłuchał. Kaszel, katar ból gardła i zatkane uszy.... Musiałam wziąć apap bo imbir czosnek miód i cytryna nie dają rady🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Zastanawiam się nad jelitowka bo córka z 2x wymiotowala w ostatnim tyg. Ale z drugiej strony może za dużo zjadłam bo ostatnio muszę się zmuszać a tu poszalalam. O 6 obudziła mnie córka ale włączyłam bajkę na tel i leżała obok do 7 aż mąż wstał z młodszą. A zmieta dzisiaj jestem strasznie.
KaroKaro jak masz możliwość to podejdź bo z cytryną i resztą to się do nowego roku będziesz męczyła25.01.2019 cc