Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Mambella wrote:Maz kupił sobie Siemensa. Dużo czytał i ten wydał się najlepszy. A przede wszystkim nie ma pojemnika na mleko tylko wystarczy włożyć rurkę do kartonu. Mało mycia, czyszczenia bo sam się czyści przy każdym wyłączeniu.
Karola94c lubi tę wiadomość
-
Jeju dziewczyny.. wykończy mnie zgaga i to, że nie mogę oddychać
.. Jak ja już bym chciała luty !
PS. Ekspres simens ? dokładnie który model ? też mam zamiar sobie fundnąć ^^Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2018, 19:37
-
To u mnie ostatnio się poprawiło i pogorszyło jednocześnie.
Jest lepiej bo nie mam już zgagi,wrócił mi apetyt i wreszcie jem co chce i ile chce.
Jest gorzej bo nie mogę się ułożyć do spania, ciągle coś mi nie pasuje, budzę się w nocy po kilka razy, bolą mnie plecy, stopy i łydki. Nie ma opcji żebym się schyliła.
Na wadze + 10 kg. Wyglądam na + 20. Brzuch jest ogromny.. -
Dzisiaj i wczoraj malutka szaleje, czuje ją prawie cały czas
to chyba od tych pyszności świątecznych
A poza tym zapadła decyzja w Wigilię - córcię nazwiemy Kornelkaartemida27, Paulaa25, Dorota3, Ewelcia85, Jonesey, baranosia, Pau.Em lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie ani zgagi ani problemów z oddychaniem nie ma, ale poruszam się z gracją słonia
. Ciężko wstać z łóżka, włożyć buty. Od dłuższego stania czy nawet siedzenia brzuch twardnieje, z resztą jak leżę to o wiele bardziej miękki się nie robi, może dlatego że mały się wierci non stop. Też już bym generalnie chciała luty
.
-
bumbum wrote:Dzisiaj i wczoraj malutka szaleje, czuje ją prawie cały czas
to chyba od tych pyszności świątecznych
A poza tym zapadła decyzja w Wigilię - córcię nazwiemy Kornelka
U mnie też będzie Kornelia ♥️bumbum, Pau.Em, Karola94c lubią tę wiadomość
-
Nie bo kolejnego roku w ciazy nie wytrzymam
A wiecie co mnie przeraża, że za 17 dni mam donoszona ciąże i może się coś zacząć a ja nie mam sporo rzeczy... Nawet nie wiem w jakim stanie materac na strychu bo mąż stwierdził że rozstawi łóżeczko jak będę w szpitalu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2018, 20:55
25.01.2019 cc
-
Pepper wrote:Jonessey będziesz jedną z pierwszych, które nam zdadzą relację z narodzin
Jejku to już tak niedługo
O myślę że kilka z was się przede mną rozpakuje, zwłaszcza tych co muszą mieć cesarki ok 38 tygodnia
U mnie też zgaga potworna i w nocy średnio co 2 godziny muszę wstać na siku.
Wracając do tematu mężów to powiem wam że mój jest ideal dopóki alkoholu nie pije. Dzisiaj trochę popil z rodzinką przy stole i taka ma głupia gadke i tak mnie wkurza strasznie ehhh nieznośny się robi jak wypije -
nick nieaktualny
-
baranosia wrote:Napiszesz coś więcej jaki to model? Właśnie czytałam że te z pojemnikiem na mleko to trochę lipa bo trzeba za każdym razem to myć i często ciężko utrzymać w czystości.
Siemens eq6, 19 barów. Dokładnie jaki model to nie wiem. Mąż bardzo zadowolony, jeszcze trafił na jakieś duże promocje, że cena była zdecydowanie niższa niż aktualnie. Tak jak pisalam jest prawie bez obslugowy, bo oprócz uzupełnienia wody i wyrzucenia fusów nic przy nim nie robimy.baranosia, amir, Karola94c lubią tę wiadomość
-
Od wczoraj mam bóle jak na miesiaczkę... Chyba powoli się przygotowuje do porodu :p Brzuch mi nie twardnieje i mała szaleje. Wiec na razie sie nie martwie po nospie przechodzi. I te duszności okropne. Nie moge sie doczekac aż brzuszek mi padnie i odetchnę w końcu :p
baranosia Ja mam ekspres dolce gusto na kapsułki i nie polecam. Ekspres taniocha ale kapsułki wychodza drogo. Fakt te kawy są dobre ale wolę wsypać w ziarnach i mieć duzo kaw. A nie za 22 zł 8 latte :p Wiec ja juz zbieram kasę na jakis fajny zwykły ekspress.
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
nick nieaktualny
-
Witam się po świętach
Tak mnie to jezdzenie, jedzenie i siedzenie wymęczyło mnie tak, że dziś spałam tak dobrze jak już dawno.
Magda trzymam kciuki żeby z wszystko było dobre i dzidzia mogłaby być w brzuszku aż do terminu :*
Chorym życzę dużo zdówia :*Ewelcia85, Kropeczka85, Ciążowa_Gapsy lubią tę wiadomość
-
Z mężczyznami to jak zachowują się w małżeństwie moim zdanie wynika z tego jak byli wychowani.
Mój mąż jak wraca z pracy to zajmuje się dziećmi albo ogarnia wszystko w domu czego mi się nie udało zrobić. I nie usiądzie do póki nie zrobi wszystkiego. U niego w domu to standard najpierw obowiązki potem przyjemności. Jak dzieciaki zasną to co drugi dzień chodzi na siłownię. Mówiłam mu żeby po pracy chodził ale on woli być wcześniej w domu z nami.
Natomiast u mnie w domu moja mama ciągle tłumaczyła moich bracia że to chłopacy i od nich nie może oczekiwać tego co ode mnie i teraz efekt jest taki że najpierw komputer a obowiązki jak im się zachce. Moja mama narzeka że doposić się o nic nie może.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2018, 10:46
Jonesey, Kropeczka85, Ewelcia85 lubią tę wiadomość
-
Mila gdzie Ty takiego męża znalazłaś??? Toż to skarb! Z wychowaniem święta racja. Podpisuję się pod tym rękami i nogami. Mądrą masz teściową! Oby nam się tak naszych synków wychować udało
Madzia jak u Ciebie sytuacja? Wiesz coś więcej?
Ja mam podstawowy ekspres Krups i jestem bardzo zadowolona, ale opcji od razu z mlekiem w nim się nie zrobi niestety.
Ja także dołączam do grona chorych...właśnie siedzę z inhalacją. Pogoda zdradliwa to się łatwo zaprawiać, obyśmy do porodu już nic nie łapały!
Ja nigdy nie korzystałam z nakładek na piersi. Nie zawsze jest taka potrzeba, więc z góry nie kupowałam i dobrze bo nie potrzebowałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2018, 11:01
Karola94c lubi tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc