Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Pepper wrote:Dziewczyny ja budzę się w nocy ze stresu przed porodem.
Chciałabym zamówić fotel do karmienia. Poradźcie ci byście kupiły?
Nr 1
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3923753a5c72.jpg
Nr 2
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1a325d63b117.jpg
Ja mam numer dwa i polecam -
U nas choroba na całego, mnie w Wigilię tak zmogło, że pierwszy i drugi dzień świąt spędziłam w łóżku. Dziś jest nieco lepiej, ale czuję się bardzo osłabiona. Do tego wyskoczyła mi opryszczka na ustach
Mąż się bardzo sprawdził, przechwycił całkowicie synka, całymi dniami się bawią. Raz na jakiś czas wpadają do mnie do sypialni z owocami, soczkiem czy herbatką. Tak to ja mogę chorować
symbolica, Reni lubią tę wiadomość
-
No u mnie nadal ból wszystkich mięśni
a teraz uśpiłam Alę i leże bo obiadku . Mąż zrobił kluski ziemniaczane z bigosem (takie nasze tradycyjne poświąteczne danie
) jeszcze wypije herbatkę i tez pewnie pójde w kimę
Pepper ja wybrałabym nr 2
Poród to temat rzeka ale ja raczej czekam z niecierpliwością niż ze strachemboję się za to momentu jak mąż będzie musiał wrócić do pracy a ja zostanę sama z trzema grzmotami
Torbę spakuję po nowym roku chociaż wszystko ( prawie ) już do niej mam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2018, 15:00
-
Pepper ja zakupiłam właśnie uszak w opcji z poduszką i podnóżkiem i wiesz, że jeszcze na nim nie usiadłam od dwóch tygodni...ciągle któryś domownik go okupuje bo taki wygodny
Zdrowia dla chorowitkow, ja też leżę z gorączką
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualny
-
Przyłączam się do mamusiek wizytujących jutro... nawet mąż ma wolne i chce ze mną jechać i o poród wypytać - jakby coś tutaj od niego zależało... bo dalej nie wiem gdzie rodzić. Nawet nie wiem co do szpitala zabrać bo żadnej listy tam nie ma i trzeba chyba pisać do szpitalnej szkoły rodzenia.
-
nick nieaktualnysymbolica wrote:Nawet nie wiem co do szpitala zabrać bo żadnej listy tam nie ma i trzeba chyba pisać do szpitalnej szkoły rodzenia.
Miałam taką samą sytuację i napisałam maila na oddział, przysłali mi listę.
Ja wizytę mam 9.01 dopiero. Ciekawa jestem ile będzie ważyć mój grubasek. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny siostra dostała receptę na nebu-dose dla synka, a posiada w domu nebutac 3.. (Syn 5 lat) .. i sie zastanawiam czy może mu podać zamiast nebu dose ten nebutac 3 .. i czy ogólnie tego można używać dla dzieci ? bo ja miałam to w domu ale używałam tylko dla siebie.. a dla małej zawsze kupowałam coś innego.
-
No mój też po tym jak mu powiedziałam że się źle czuje to większość rzeczy robi i dzięki temu czuje się o niebo lepiej. Słuchajcie nawet zrobiłam pierwszy raz w życiu syrop z cebuli - koszmar z dzieciństwa... Pije a potem odruch wymiotny
Ale chyba pomaga... Na przemian z inahalacjami, herbatą z cytryną, miodem i imbirem, sokiem z czarnego bzu. Takie kombo ale chyba działa
-
Karola94c wrote:Dziewczyny siostra dostała receptę na nebu-dose dla synka, a posiada w domu nebutac 3.. (Syn 5 lat) .. i sie zastanawiam czy może mu podać zamiast nebu dose ten nebutac 3 .. i czy ogólnie tego można używać dla dzieci ? bo ja miałam to w domu ale używałam tylko dla siebie.. a dla małej zawsze kupowałam coś innego.
Kobiety Kobiety, bo nie wiem czy do apteki leciec -
Karola94c wrote:Kobiety Kobiety, bo nie wiem czy do apteki leciec
Karola94c lubi tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc