Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie też ciężka noc i nie wiem czy mój pies nie ma jelitowki.... 5x trzeba było ją wypuszczać. A młodsza córka nie chciała spać w swoim łóżku i nas uprosila żeby się wbić do nas a trzeciego. Oczywiście spała w poprzek na mnie głowa a na mężu nogi i co ją przykrylam to się rozkopywala więc i ja byłam odkryta i marzłam.25.01.2019 cc
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny wy też macie takie zjazdy mocy. Czuje się jakby mnie czołg przejechał... Niby się wyspałam, zjadłam. A leżę na kanapie i nie mam sił się podnieść. Wzięłam witaminy. No masakra. Jakoś mi słabo wszystko mnie boli. Spać mi się chce. Mieliśmy dzisiaj plany A tu dupa ja się nie podniosą do wieczora chyba
Papapatka ja od paru dni tez mam bóle jak miesiaczkowe. P9noc to oznaka że maluch się powoli wciska w kanał.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2018, 11:42
04.2013 - Początek starań (5cs z clo)
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka
-
Ja to ostatnio czuje takie laskotanie w nogach jak stoję. Ni to skurcz ni to ból ale jest takie dziwne i nie przyjemne i wolę usiąść niż stać bo mam wrażenie że to nie moje nogi
Nie mam nad nimi kontroli, da takie miękkie jakby mięśni nie było hehe...o nogi z waty to dobre określenie
No i cyce... Wieczorem jak zdejmuje stanik to mam wrażenie że odpadna... -
Dziękuje dziewczyny za rady
mąż kupił syrop prawoślazowy za całe 2 zł
Piersi też mnie bolą a co do bóli miesiączkowych to nie mam ich jakoś specjalnie dużowyjątkiem jest poprzednia noc gdzie brzuch jak kamień
Makowa mam nadzieję ze z dzieciątkiem znajomych wszystko będzie dobrze -
Dziewczyny dopadł mnie jakiś wirus ;( wymioty i biegunka od rana. Na szczęście bez gorączki. Myślicie że elektrolity do picia wystarczą czy jechać na IP? Jeśli tak to na ginekologię czy zwykły oddział? Nie mam siły i nic nie jestem w stanie zjeść
06.2017- punkcja- 40 pęcherzyków-16 dojrzałych- 7 zarodków
08.2017, 10.2017, 01.2018, 04.2018-transfer
06.2018- punkcja- 20 pęcherzyków- 10 dojrzałych- 6 zarodków
06.2018- transfer
9dpt - 94, 11dpt -174, 13dpt -427, 18dpt-3216 -
Makowa_Panna biedne dzieciątko
dużo zdrówka i siły dla rodziców!
U mnie z przeziębienia został zatkany nos i uszy, nie mogę się tego za cholerę pozbyć
Mnie piersi nie bolą wcale, ale za to od prawie 2 dni zauważyłam więcej wyciekajacej siary.
Spadek mocy też zauważyłam, ledwo coś zrobię i mam zadyszkę...🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Rose7, bardzo ważne jest, żeby się nie odwodnić, zadbaj o to. Czy jechać na IP czy nie, nie zdecyduję za Ciebie, bo wiadomo, odpowiedzialność duża.Ale chyba lepiej chuchać na zimne. Z tego co wiem przyjmą ciężarną wszędzie, ale jeszcze warto, żeby się ktoś inny wypowiedział.
-
Hej dziewczynki
Ja dzisiaj mam wizytę o 18.20 i mam schize że pewnie się okaże że już mam rozwarcie i w ogóle zatrzymaja mnie w szpitalu.. Nie wiem czemu tak mi się wkrecilo, najgorsze ze nawet w razie czego to nic przy sobie nie mam bo torba do szpitala jeszcze nie spakowana a szpital 40km od domu.. 3majcie kciuki żebym normalnie wróciła do domumalami91, Ewelcia85, Ciążowa_Gapsy, bumbum lubią tę wiadomość
-
ej_est wrote:Pepper czy ja dobrze kojarzę, ze to ty masz przepuklinę pępkowa? Powiedz czy ona daje ci w ciąży jakieś dolegliwości?
-
Dziewczyny, też w Święta miałyście takie ogólne poczucie niezrozumienia i osamotnienia? U nas choroba krążyła, ale miałam wrażenie, że wszystkich to średnio obchodzi i tylko ja się martwię o dziecko. Czułam się oceniana i mega samotna. Płakałam sobie wieczorami. Nie potrafię rozróżnić, czy to hormony czy moje przewrażliwienie.