Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
symbolica wrote:Wiem że to niepoprawne, niedopuszczalne itd. moja w wieku 14 miesięcy oglądała Teletubisie i Klub przyjaciół Myszki Micky.
Moja to jakby mogła to by non stop oglądała ale wbrew pozorom widzę jak ją to też fajnie rozwija. Bawi się wymyśla dialogi zabawek, ma bardzo dobrą pamięć i wyobraźnięLutyska lubi tę wiadomość
-
Boże.. Ja dziś przespałam 4h w dzień, moja mama popilnowala małej z moim mężem i się dało pospać... wypije herbatę i dalej idę bo mój łobuz zasnął... boli mnie spojenie i krzyż;/
-
Jasne, ze wszystko w granicach rozsadku
moja mlodsza zaczela interesowac sie tv jak miala ok 1.5roku. Ogladaniem bym tego nie nazwala, ale jak zobaczylam jak podglada co tam statsza corka ogląda to zaczelam na kilka minut wlaczac jej jakies piosenki 3min po angielsku (teledysk) albo bajkę wlasnie w formie śpiewu odpowiednia do wieku. Teraz ma 2.5l i nie dosc ze bardzo lubi miedzy innymi anglojezyczne krotkie bajeczki to jeszcze spiewa i liczy po angielsku. Jak cos jej spadnie to wola "oł noł" :p
Na kino na pewno sie nie nadaje, bo za szybko ją wszystko nudzi
I trzeba przyznać, ze włączenie nawet tej krótkiej bajki 5minutowej czy dluzszej to chwila oddechu dla rodzicaKarola94c lubi tę wiadomość
-
Mój syn 2,5 też się wszystkim nudzi, nawet bajka to nie zainteresuje. Aktualnie jedyne co to nie nudzi to skakanie na łóżku. Często prosi o bajkę z koparkami, ale to 30sek i po oglądaniu. A ja chętnie bym sobie w tym czasie coś zrobiła czy nawet polezala. Kina na pewno długo nie ogarniemy
Myślicie że w uszaku będzie wygodnie karmić?
Bo też chce jakiś kupić, pamiętam że ż synem męczyłem się w nocy na łóżku, a teraz tego sobie nie wyobrażam.
Kupiliśmy dziś kołyskę -
nick nieaktualnyMoja tylko lubi smoka edzia i jego piosenki z Youtube. Ale to tak max 20 min posłucha i poskacze przy tym. Ale bajek nie ogląda.
A angielski ma w przedszkolu i umie już mama, babcia, dziadzio, brzuszek, do widzenia, pupa xd, wujek, oczy, uszy, nos i kilka innych słów:D
Ale na kino to dla niej jednak za wcześnie.
Wiecie co... jadę jutro do 8* po fotelik. Jednak wolę kupić z rabatem -15% teraz niż za miesiąc w normalnej cenie:pWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2018, 20:14
malami91 lubi tę wiadomość
-
Mambella wrote:Dziewczyny orientujecie sie ile mozna czekac na wynik posiewu moczu np w diagnostyce?
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Ja kupiłam uszak z poduszką i podnóżkiem od tego użytkownika na olx. Wybrałam sama tkaninę z szerokiej palety. Jestem z niego bardzo zadowolona i cenowo też wyszło super w porównaniu do sklepów.
Zobacz sobie Pepper i potem wyrzucę ten link, bo nie wiem czy tak można wstawiać, żeby nie było , że jakąś reklamę robięWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2018, 21:46
Pepper lubi tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Mambella wrote:Dziewczyny orientujecie sie ile mozna czekac na wynik posiewu moczu np w diagnostyce?
Pau.Em i jaki kupujesz?
edit: kupujecie foteliki z bazami? nie mam isofixa i myślę na easyfix lub familyfixemWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2018, 21:21
-
nick nieaktualny
-
symbolica wrote:Wynik jest tego samego dnia ok 18 czasem wcześniej. Musisz znać nr zlecenia i swój PESEL - odczytujesz sobie w internecie na ich stronie, możesz pobrać w pdf i wydrukować. Do odebrania w laboratorium nast.dnia tam gdzie pobierają..
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualnysymbolica wrote:Wynik jest tego samego dnia ok 18 czasem wcześniej. Musisz znać nr zlecenia i swój PESEL - odczytujesz sobie w internecie na ich stronie, możesz pobrać w pdf i wydrukować. Do odebrania w laboratorium nast.dnia tam gdzie pobierają..
Tego samego dnia to na pewno nie...Badanie ogólne moczu owszem, posiew w życiu. Bakterie, jeśli są, to muszą mieć czas, żeby wyrosnąć.Karola94c lubi tę wiadomość
-
zrobiłam sushi na jutro
został mi ryż.... więc teraz jem go z musem jabłkowymhaha
małż patrzeć nie może jak można jeść słodkawy lepiący ryż z octem i jabłkiem
jest pycha!
pepper ja chce zamówić uszaka na allegro, za około 500zł jest a i opinie ma bardzo dobre
Papapatka piękny masz brzuszek! pokaźny
Papapatka, Pepper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny