Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Straciatellaa wrote:dziewczyny jak wygląda nasza grupa na fejsbuku? żyje? czy mam zrobić nową?
chciałabym żeby była to zaufana grupa więc fajnie by było jakby zapodac jakiś dowód na to, że my to my, a nie Stefan który udaje ciężarną co sie zdarzało tu na belly. Tylko nie mam pomysłu co
fajnie by było mieć "naszą" mini grupkę gdzie też po porodzie byśmy się wymieniały doświadczeniami
u kolezanki na grupie kilka lat temu dziewczyny dawały foto karty ciążowej (tylko imie i nazwisko jak na fejsie, nic poza tym) jako taka wejściówka. Tylko teraz rodo to to odpada
Dajcie jakiś pomysł12/02/2019
SZYMEK
-
nick nieaktualny
-
Nadzieja22 wrote:Pau Em dasz radę jeszcze trochę
Ruda, przecież każdy z nas jest inny, to i dzieci muszą się czymś różnić
Kolorowaola ślicznie
Staram się tak myśleć ale to moja pierwsza ciąża i wszystko jest dla mnie takie nowe i nieznane...
Śniło mi się ze KTG wyszło wzorowo...a że sny się spełniają na odwrót to wolę nie myśleć co będzie wieczorem... -
My z grudniówkami 2016 mamy grupę na fb. Po prostu każda dołączyła ze swojego prywatnego konta na którym widać że od dłuższego czasu działa i tyle
osoba która założyła grupę na fb była dodawana przez nas na belly do znajomych, wysyłało się jej link do naszego konta na fb i ona dodawała nas do znajomych na fb i wtedy sama już dodawała nas do zamkniętej grupy
-
ruda90 wrote:Staram się tak myśleć ale to moja pierwsza ciąża i wszystko jest dla mnie takie nowe i nieznane...
Śniło mi się ze KTG wyszło wzorowo...a że sny się spełniają na odwrót to wolę nie myśleć co będzie wieczorem...
Nie spełniają się na odwrót :* -
Ja używałam bepanthenu lub linomagu do każdej zmiany pieluszki, ale teraz chyba tak nie będę robić. Bardzo fajne są też kremy do pupy z babydream. Kupiłam na razie dwa linomagi zielone - duży do domu i małą tubkę do szpitala.
Za mną kolejna nieprzespana prawie noc, wykończę się... -
ruda90 wrote:Wspomagająco w chorobach skóry takich jak nadmierna suchość, wyprysk, wyprzenia, odparzenia, łuszczyca. Ponadto maść można stosować do codziennej pielęgnacji zdrowej skóry niemowląt i dzieci.
Takie info znalazłam na ulotce
Ja juz po wizycieprzepływy wzorowe i na razie nie zapowiada się na wcześniejszy poród ( wagi malucha mi nie podał) a z racji tego ze jestem zaprawiona w boju to wizyta za 3 tyg
obstawiam że urodzę jako jedna z ostatnich bo przenoszę
Black_Lilith, Kropeczka85, Pepper, Dorota3, malami91, artemida27, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
baranosia wrote:Black_Lilieth ja właśnie używam kremu z pantenolem i wit E z babydream i bardzo sobie chwalę
Ja w ogóle uważam kosmetyki z babydream za jedne z najlepszych. Mają świetne składy i są tanie. Nie przepadam tylko za ich pieluszkami, są jakieś takie sztywne. Ale już te basenowe są spoko.Lutyska lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2019, 13:55
bumbum, Ewelcia85, KaroKaro, Black_Lilith, malami91, Kolorowaola, artemida27, Lutyska, Kropeczka85, Ciążowa_Gapsy, Pepper, baranosia, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Matko po praniu ubranka posegregowałam wg rozmiarów z metki. Ale jak teraz przyłożyłam body 56 do 68 to są takie same! Więc siedzę na nowo wszystko przykładam do siebie i segreguję
Pamiętam przez to patrzenie na metki z synkiem wielu ubrań nie założyłam bo nagle okazało się że są za małe
Tak na basen zawsze mamy te z babydreamI lubię też hipp za prosty skład i dobrą cenę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2019, 10:11
-
U mnie nocka ciężka, jak kiedyś napisałam dobrze że nie kaszle bo rana po cc strasznie wtedy ciągnie, tak od wczoraj umieram... Jechałam dzisiaj 15km na badania samochodem i myślałam że to koniec, rana zaczęła bolec i ciągnąć a ja prawie zesztywnialam z bólu. A o zatrzymaniu na expresowce mogłam pomarzyć. Jeszcze we wtorek wybieram się na ktg.... Mam robić raz w tyg więc wypadnie 2x do cc.25.01.2019 cc