Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady_E wrote:My też już po wizycie. Szyjką długa zamknięta. Lekarz mówi że główka już nisko Ale szyjką ok. Mała waży 2900g czyli kawał baby będzie:) Wszystko ok GBS pobrany. Następną wizyta za 2 tyg lekarz mówi że raczej dotrwam z tego co widzi
Czy tylko ja nie miałam jeszcze KTG i lekarz o tym nic nie mówił... trochę się martwię...
Ja też nie mam ktg zleconego. Mój lekarz zleca dopiero w 40 tc jeśli nie ma żadnych innych komplikacji. W pierwszej ciąży nie miałam ktg dopiero na porodowce.Karola94c lubi tę wiadomość
-
[
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2019, 10:23
KaroKaro, artemida27, baranosia, malami91, Lutyska, Papapatka, Kropeczka85, Pepper, Ewelcia85, bumbum, Jonesey, Mambella, Dorota3, Black_Lilith, Nadzieja22, Paulaa25, MałaMała, Pau.Em, ruda90, symbolica, MonisiaK lubią tę wiadomość
-
Ja gdyby nie pobyt w szpitalu to też nie miałabym ktg pewnie
Ruda tutaj dziewczyny pisały że bardzo często jest tak że dzieciątko jest poprostu szczupłe i z tego może wynika ta różnica w mniejszym brzuszku, tymbardziej że waga i przepływy w porządku🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
nick nieaktualnyMakowa_Panna wrote:Obwód główki 31.99
Obwód brzuszka 32.97
Kość udowa 7.95
To faktycznie długonoga panna będzie.
U nas kość udowa tak około 0,7cm krótsza, z kolei obwód głowy i brzucha ok. 1cm większe.
Dziewczyny, czy lekarze podają Wam szacunkową wagę dziecka w dniu porodu? -
Cieszę się bardzo z dobrych wieści po wizytach. Te dwa tygodnie mam nadzieję jeszcze wytrzymamy
Kolorowaola śliczne zdjęcie
Black teraz mam pewność , że Twój suwaczek pokazuje jak należy
Kolorowaola, Black_Lilith lubią tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Pau Em dasz radę jeszcze trochę
Ruda, przecież każdy z nas jest inny, to i dzieci muszą się czymś różnić
Kolorowaola ślicznieKolorowaola, Pau.Em lubią tę wiadomość
-
dziewczyny jak wygląda nasza grupa na fejsbuku? żyje? czy mam zrobić nową?
chciałabym żeby była to zaufana grupa więc fajnie by było jakby zapodac jakiś dowód na to, że my to my, a nie Stefan który udaje ciężarną co sie zdarzało tu na belly. Tylko nie mam pomysłu co
fajnie by było mieć "naszą" mini grupkę gdzie też po porodzie byśmy się wymieniały doświadczeniami
u kolezanki na grupie kilka lat temu dziewczyny dawały foto karty ciążowej (tylko imie i nazwisko jak na fejsie, nic poza tym) jako taka wejściówka. Tylko teraz rodo to to odpada
Dajcie jakiś pomysłWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2019, 23:41