Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Pau.em kciuki za USG. Niepotrzebnie już się tak bardzo denerwujesz. Nasze maluchy już teraz nawet jak by "wyszły" to naprawdę powinno być dobrze! Mnie ta myśl bardzo pomaga, spróbuj i Ty, może będzie Ci lżej :*
Ja też niedługo jadę na przepływy, mam nadzieję, że się nie pogorszyły.
Mambella jeszcze chwila moment i wrócicie do domu :* będziesz tulić oboje ile wlezie, więc uzbroj się jeszcze troszkę w cierpliwość. Jak się Bartuś czuje?Pau.Em lubi tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
Mambella wracaj szybko do domu !!! I duuuuzo zdrowka dla Was obojgu !!!
Karila94c no termin mam na 12luty... z ostatnich pomiarow wyszlo ze niby 28styczen! Wiec juz zglupialam...
Zobaczymymusimy sie jakos trzymac i przetrwac ten ostatni czas z dolegliwosciami
Karola94c lubi tę wiadomość
12/02/2019
SZYMEK
-
Dzisiaj sukces
spałam 6 godzin i weszcie mogę jakoś funkcjonować. Miałam dziwne sny, że za późno mam to cc, że nie zdążę itp.
Od jakiegoś czasu leci mi też z piersi ale te plamki tak szybko wysychają, że ledwo to można zauważyć albo ja juz nie widzę. -
Co do bólu obkurczania macicy to ja po pierwszym porodzie nic nie czułam ale juz po drugim tak
podobno z każdym kolejnym jest to bardziej odczuwalne
ja parcia nie czuję ale z Alą na tym etapie było ze mną dużo gorzej ( bol spojenia , ciągle twardy brzuch ) takze cieszę się chwilą
-
nick nieaktualny
-
baranosia wrote:No właśnie ból obkurczania macicy- ja nic nie czułam, a każdy mnie tym straszył.
No mnie bolało jak macica się obkurczała, czułam normalne bóle porodowe, tylko nie tak często.. czasem co godzine/dwie..
Pau.Em daj znać co i jak z Tobą i bąbelkiem ! Buziaki !! -
nick nieaktualnyWracam do domu. Miałam powtórzone usg I przepływy i wszystko ok. Szyjka trzyma, akcja się nie rozkręca, skurcze do 40 są "normalne".Za 2 dni mam się zgłosić na kontrolę KTG. Jezu jaką ulga
Jonesey, Kropeczka85, Nadzieja22, MałaMała, Karola94c, Papapatka, baranosia, artemida27, MonisiaK, Ewelcia85, Lady_E, Ciążowa_Gapsy, Pepper, Dorota3, Lutyska, Mila_85 lubią tę wiadomość
-
Mi przy cesarce, przy zszywaniu, lekarz powiedzial ze macica sie ładnie obkurcza, tak że jak zeszlo znieczulenie to już zadnych skurczy nie czułam, a brzuch wyjątkowo płaski był. Jak wnetrzności zaczeły wracać na swoje miejsce to sie dopiero zaczelo, a i brzuch wtedy wywaliło. Nie cieszyłam sie długo płaskim brzuchem;D
-
nick nieaktualny
-
Pau.Em no to miałaś stres od samego rana, dobrze że szyjka daje radę i oby jak najdłużej!
Karola94c koniecznie sprawdź papierkami i daj znać!
My już po sesji, było super! Brzuch ani razu mi nie stwardniał, a Helenka spała grzecznie
Dobrze że nic nie odwołałam!Pau.Em, Nadzieja22, Pepper, baranosia lubią tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
nick nieaktualny
-
Karola94c to może podjedź na IP jeśli masz taką możliwość, bo będziesz się pewnie zamartwiać :*🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
U mnie jak jedziesz na ip to zatrzymują Cię od razu na 3 dni na obserwację.. dlatego wolałabym tego uniknąć.. No narazie sucho więc chyba jest okej, młody szaleje w brzuszku więc też myślę, że może za bardzo przeżywam
-
Karola94c to rzeczywiście jeśli jest już sucho i synuś szaleje to nie ma co 3 dni w szpiatu leżeć i to jeszcze w weekend.
Trzymam kciuki żebyś już nie miała żadnych powodów do niepokojuKarola94c lubi tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza