Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/74b01841a618.jpg
A oto my
I moj wielorybi brzucholekWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2019, 19:54
Papapatka, malami91, Ewelcia85, -Mamunia-, Karola94c, Straciatellaa, Nadzieja22, Jonesey, bumbum, Dorota3, Pau.Em lubią tę wiadomość
12/02/2019
SZYMEK
-
Też planuje kupić te koszyki z Ikea
Choć na razie podobno pół łóżka nam zginęło podczas przeprowadzki
W sensie ten dół łóżka to są u was szczebelki? Takie złączone tasiemką? Bo już nie pamiętam czy tam był spod czy materac opiera się tylko na bokach...
malami91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonisiaK wrote:Też planuje kupić te koszyki z Ikea
Choć na razie podobno pół łóżka nam zginęło podczas przeprowadzki
W sensie ten dół łóżka to są u was szczebelki? Takie złączone tasiemką? Bo już nie pamiętam czy tam był spod czy materac opiera się tylko na bokach...
Nie no stelaż jest pod materacem raczej zawsze. Polubiłam przez przypadek;-).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2019, 20:17
Straciatellaa lubi tę wiadomość
-
Agnessa wrote:Straciatella, pochwal się jeszcze skąd takie ładne górki. Czy to naklejka, czy szablon? Szukam czegoś takiego, ale albo pierońsko drogie, albo mi się nie podoba...
najgorzej te szczyty powycinać, tak to szybko idzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2019, 20:21
Agnessa lubi tę wiadomość
-
My już w domu, przepływy bez zmian, czyli dobrze, bo nie jest gorzej
Miki waży ok 2100g i jeszcze głową w górę, ale dajemy mu szansę, bo dużo się rusza i często czuję go w poprzek, a jak nie to cc pod koniec lutego. Za 2 tyg ktg i gbs.
-Mamunia-, malami91, Kolorowaola, Black_Lilith lubią tę wiadomość
-
Robil Tobie masaż szyjki?
-
Straciatellaa wrote:Robil Tobie masaż szyjki?
nie wiem co robił, wsadzał palca grzebalca, żeby sprawdzić czy się otwiera
powiedział, że już coś tam się dzieje
niby trwało to chwile, ale miałam chęć odgryźć sobie łokieć -
Reni wrote:
O jaaa to już!!! A może jak ci tam tak rozgrzebal to się akcja jeszcze szybciej sama zacznie?
Ja dzisiejszą noc i cały dzień mam skurcze krzyżowe, raz częściej raz rzadziej ogólnie bol już dość mocnej miesiączki jak dla mniecoś czuje że chyba jednak dużo czasu już mi nie zostało
Ewelcia85, malami91, Dorota3, Reni, EBa lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nie wiem co robił, wsadzał palca grzebalca, żeby sprawdzić czy się otwiera
powiedział, że już coś tam się dzieje
niby trwało to chwile, ale miałam chęć odgryźć sobie łokiećbo to uczucie jakby rozrywal od srodka (straszne).
Bedzie dobrze!ależ sie dzieje no
Karola94c, Reni lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj miałam cesarkę, Amelia ma 2340 i 51 cm. Niestety dzisiaj miałam ją tylko 30 min bo dogrzewa się pod lampa a ja po cesarce dopiero teraz mogłam wstać. Szczerze to dziwie się ze ktoś chce cesarkę na życzenie.
MałaMała, baranosia, Lutyska, Ewelcia85, iwona01, Agnessa, Karola94c, ej_est, Kropeczka85, -Mamunia-, artemida27, kjt91, malami91, Papapatka, Sylllwus, bumbum, Dorota3, Kolorowaola, Black_Lilith, Mambella, Nadzieja22, Reni, Pau.Em, Moniiiikaaaa, Rose7, MonisiaK, Kleopatra, EBa, Paulaa25, Lady_E lubią tę wiadomość
-
magdaaa88 wrote:Ja dzisiaj miałam cesarkę, Amelia ma 2340 i 51 cm. Niestety dzisiaj miałam ją tylko 30 min bo dogrzewa się pod lampa a ja po cesarce dopiero teraz mogłam wstać. Szczerze to dziwie się ze ktoś chce cesarkę na życzenie.
Gratulacje !!!!!
Duuuzo zdrowka dla Ciebie i Amelki!!! :-*
12/02/2019
SZYMEK
-
magdaaa88 wrote:Ja dzisiaj miałam cesarkę, Amelia ma 2340 i 51 cm. Niestety dzisiaj miałam ją tylko 30 min bo dogrzewa się pod lampa a ja po cesarce dopiero teraz mogłam wstać. Szczerze to dziwie się ze ktoś chce cesarkę na życzenie.
-
Ogromne gratulacje! Życzę szybkiego powrotu do normalności po CC no i oczywiście dużo zdrówka dla córeczki🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza