Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
magdaaa88 wrote:Ja dzisiaj miałam cesarkę, Amelia ma 2340 i 51 cm. Niestety dzisiaj miałam ją tylko 30 min bo dogrzewa się pod lampa a ja po cesarce dopiero teraz mogłam wstać. Szczerze to dziwie się ze ktoś chce cesarkę na życzenie.
mam nadzieję że już niedługo będziesz miała Amelkę przy sobie
Karola94c lubi tę wiadomość
-
magdaaa88 wrote:Ja dzisiaj miałam cesarkę, Amelia ma 2340 i 51 cm. Niestety dzisiaj miałam ją tylko 30 min bo dogrzewa się pod lampa a ja po cesarce dopiero teraz mogłam wstać. Szczerze to dziwie się ze ktoś chce cesarkę na życzenie.
Gratulacjeszybkiego powrotu do domu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagda, gratulacje! Szybkiego powrotu do formy i dużo zdrówka dla Amelki!
Reni, a ta indukcja to ze względu na cukrzycę ciążową?
Lutyska, podobno dzieci na tym etapie przybierają średnio 200g/tyg, czyli teraz Twoja mała powinna mieć ok. 3,2kg, ale weź pod uwagę błąd pomiaru.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2019, 21:59
Karola94c lubi tę wiadomość
-
Lutyska wrote:A robias cos w tym kierunku zeby to zmienic?bo ja u siebie nic nie widze i wogole poza tym ze piersi o rozmiar większe to roznicy nie ma.jakies takie puste.mam zamiar karmic wiec licze że jednak ruszy produkcja
tylko czy wspomagac to w jakis sposób?
nasze organizmy są mądre i siara w ciąży nie oznacza, że mamy rzeke mleka w piersiach. Często mamy myślą nawet po porodzie, że jak nie odciągają z 100ml od razu tylko dwie krople tzn że jest już laktacja stracona. Zapominają o tym, że tymi dwiema kroplami dziecko jest w stanie od razu po porodzie się najeść bo jego żołądek jest wielkości wisienki.
Nie musisz mieć siary w ciąży. Po porodzie dziecko pobudza laktacje (im częściej przystawiasz tym lepiej). Cycki to nie magazyn, tylko fabryka
-Mamunia-, Reni, Karola94c, baranosia, KaroKaro, MałaMała, MonisiaK, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
malami91 wrote:
Reni, a ta indukcja to ze względu na cukrzycę ciążową?
Tak+Wiek+pierwszy porod+chcemy spróbować sn
Chociaż moje wyniki i kondycja są lepsze niż nie jednej młodszej ciężarnej to jednak mimo wszystko ciąża po 40 jest szczególnie traktowana przez mojego gina.malami91 lubi tę wiadomość
-
magdaaa88 wrote:Ja dzisiaj miałam cesarkę, Amelia ma 2340 i 51 cm. Szczerze to dziwie się ze ktoś chce cesarkę na życzenie.
Gratuluję
Szczerze też nie rozumiem, ale pewnie zmienię zdanie po kilku skurczachWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2019, 03:58
-
nick nieaktualnyGratulacje !! ❤
Magda, ja chce cc na życzenie i chyba nikogo to nie dziwi.. na nasze decyzje wpływaja nasze doświadczenia po prostu:)
Piękne macie brzuchy dziewczyny, już niedługo będziemy wrzucać tu zdjęcia naszych maluchówzaczelo się robić fajnie już
Mambella lubi tę wiadomość
-
Poszłam do toalety siusiu i na papierze jak się podcieralam miałam taki zielonkawy prawie biały zbity śluz.. bez krwi, bez niczego ale było go sporo i skojarzyłam to z czopem, co myślicie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2019, 04:24
-
nick nieaktualny