Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCały dzień mnie męczą te skurcze, chyba moja macica dziś sobie nieźle trenuje;/
Najpierw przez 40 minut miałam co 10 min skurcze, później 20 min spokoju, później przez godzinę co 13 minut, później znów co 10. Następnie poszły 3 skurcze co 5 minut I teraz cisza:p
To straszaki. Jestem pewna. Do porodu jeeeeeeeeeeszcze:)malami91, Ciążowa_Gapsy, artemida27, Dorota3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCiążowa_Gapsy wrote:KolorowaOla, biorę 3x2 magnez i luteinę. Mamy obie dziś 35+5
Brałyście kochane poranną dawkę luteiny przed wymazem? Czy tylko wieczorną wcześniej a po powrocie poranną?meraja90, Ciążowa_Gapsy lubią tę wiadomość
-
Dzięki, że napisałyście o tym zwolnieniu dla męża. Nie miałam pojęcia, że tak można
U nas na szkole nic o tym nie mówili..
Zawsze trochę dłużej zostanie z nami w domu.
Dziś rano byłam na ostatnich badaniach ( morfologia, mocz i jakieś aptt), pojechaliśmy na 7 żeby uniknąć kolejek, potem odsypiałam. W nocy standardowo masakra- nie mogę się ułożyć, nie mogę zasnąć, jak już prawie zasypiam to wstaję do łazienki i zabawa zaczyna się od nowa..
ruda90 wrote:Już mam dość odchodzenia tego czop mógłby odejść cały a nie tak po kawaleczku...jeszcze żebym miała pewność że to on a może to po badaniu szyjki takie brudzenie ? Wizyta w sobotę zwariuje do tego czasu...
U mnie też odchodził po kawałku; zaczęło się w nocy i trwało cały wczorajszy dzień. Z tym że niektóre kawałki były na tyle duże, że nie mam żadnych wątpliwości.
Ciążowa_Gapsy lubi tę wiadomość
-
Straciatellaa wrote:Dziewczyny, ktore mialy skurcze krzyżowe. Jak one wyglądają? Boli nisko, ciagnie az do pupy i nogi (cos alla rwa kulszowa)?
-
nick nieaktualnyStraciatellaa wrote:Dziewczyny, ktore mialy skurcze krzyżowe. Jak one wyglądają? Boli nisko, ciagnie az do pupy i nogi (cos alla rwa kulszowa)?
-
nick nieaktualny
-
Z tym zwolnieniem po porodzie to z pierwszym synkiem byłam po cc dali tylko tydzień opieki.
Z drugim synkiem po SN w szpitalu nie chcieli dać.
Teraz jak nie będą chcieli dać to już mówiłam mężowi że ma załatwić od rodzinnego. Sąsiadce też nie chcieli dać to mąż poszedł do rodzinnego i dostał.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2019, 16:59
-
Straciatellaa wrote:Dziewczyny, ktore mialy skurcze krzyżowe. Jak one wyglądają? Boli nisko, ciagnie az do pupy i nogi (cos alla rwa kulszowa)?
Karola94c lubi tę wiadomość