Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Taaaa to czekanie jest najgorsze...
mj maly czorcik wypina sie co chwila... i ani mysli wychodzic... maly cwaniaczek!!!
Ja juz chce Go zobaczyc!!! :'( Maz tez juz swiruje do tego brzuchai ciagle do niego mowi...
Ej !!! W lidlu sa kolderki i podusie razem w komplecie =40zl niecaleantyalergiczne
kupilam b.fajne!
Pepper lubi tę wiadomość
12/02/2019
SZYMEK
-
Ja w sumie chciałabym czekać i nawet się na to wkurzać, ale być po terminie donoszenia... Dziewczyny, schizuje znowu ze te sterydy były niepotrzebne i ten szpital... nie wiem mi się zawsze coś wkreci. Nie umiem się uspokoić to chyba hormonalne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2019, 19:54
-
A przeciez dali je po to żeby było dobrze i ewentualnie gotowo... Nie wiem, przecież sytuacja nie była tragiczna chyba? Nikt mi nie wytłumaczyl tego kawa na ławę. Chciałam wiedzieć jako matka. Zamiast się cieszyć ze moze sie bezpiecznie rodzic u zaufać lekarzowi to leżę i kminie. Nie dogodzisz!
-
nick nieaktualnyNadzieja- o kurczę, no to o takim jeszcze nie słyszałam;D słyszałam że 2 cm, ale na 2 palce to nie;D mi dr mówiła, że 3cm to już poród;D
Ćmi mnie w podbrzuszu. Im bliżej poniedziałku tym bardziej się bojęnie wiem co mnie czeka...
Gapsy moja lekarka mówiła, że sterydy do 34 tc, chyba, że są przesłanki by je podać to podają też później. Rzadko,ale się zdarza.
Straciatella jak skurcze? -
bumbum wrote:Dziewczyny, każdy dzień w brzuszku mamy jest dla maluszka bezcenny (przed terminem) więc musimy swoje przecierpieć dla ich dobra, nie ma co popędzać na siłę. Maluszki wyjdą jak będą gotowe
Karola94c lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzykro mi, że nie mam czasu Was nadrobić, zerkam tylko na pierwszą stronę i patrzę jak powiększa się nasza forumowa społeczność
.
My z Jasiem walczymy z kp. Idzie nam jak po grudzie. Pokarm jest, ale mały ma problem z przyssaniem się, ogólnie jest ciągle dość ospały. Mam nadzieję, że jakoś się jednak zgramy. -
Dziewczyny ja rozumiem że chcecie już zobaczyć maluszki ale na prawdę przyspieszanie porodu nie jest wcale dobre. Dla dziecka każdy dzień 2 brzuchu jest ważny a sporo z was nawet nie ma ciąży donoszonej.
Wrzuccie na luz i cieszcie się ostatnimi chwilami spokoju
Reni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonisiaK wrote:Dziewczyny ja rozumiem że chcecie już zobaczyć maluszki ale na prawdę przyspieszanie porodu nie jest wcale dobre. Dla dziecka każdy dzień 2 brzuchu jest ważny a sporo z was nawet nie ma ciąży donoszonej.
Wrzuccie na luz i cieszcie się ostatnimi chwilami spokoju
Oczywiście, że każdy dzień jest ważny, ale po 38 tygodniu to już inaczej się na to patrzy. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2019, 14:07
artemida27, Kropeczka85, Nadzieja22, patuniek86, Agnessa, Pau.Em, Sylllwus, ruda90, baranosia, malami91, Karola94c, symbolica, kjt91, Straciatellaa, Lutyska, bumbum, Black_Lilith, MonisiaK, amir, Mila_85, KaroKaro, Ewelcia85, MałaMała, Lady_E, Paulaa25, SiSi111, Pepper, Ciążowa_Gapsy, Jonesey, Mambella, EBa lubią tę wiadomość
-
Pau Em, przepraszam ciut się pomyliłam, rozwarcie na 3cm ma, bo właśnie sprawdziłam wiadomości
Zawsze to 1cm mniej niż 2 palce
Papapatka powodzenia!
Ja to bym chciała do końca lutego wytrzymać, ale jeśli będzie cc, to wątpię, że gin będzie chciał tak długo czekać. Coś mi wspominał, że po 20 będziemy ciąć, ale jeszcze się zobaczy jak przepływy.Pau.Em lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadzieja to i tak spore rozwarcie
I całkiem długo się dziewczyna trzyma
jak widać każdy organizm jest inny, jednej poleci szyjka ż dnia na dzień i zacznie się poród, a innej rozwarcie nie pomoże, bo skurczy brak.
Papapatka!!! Aaa!! Powodzenia!! ❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2019, 21:20
Karola94c, Nadzieja22, Paulaa25 lubią tę wiadomość