Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Tez tak macie Dziewczyny??
Mnie dzis juz 2gi dzien pobolewaja i swędza piersi i sitki , wokol sutkow zaczerwienienie i mocne swedzenie i taką gorączke wokol sutkow czuje
Nic mi,nie leci czy cos , tylko te swedzenie i gorączka...12/02/2019
SZYMEK
-
Pepper wrote:Ja mam ziajke
Ps. Czuję się tu jak alien....
Po raz trzeci pisze post z prośbą o wpisanie Kropeczki na 1 str. Ona rodziła przed Paula. Czy ktoś może przekazać bo moje posty są widocznie pomijane
Chciałam wpisać kropeczke,ale mi wyleciało. W koncu bym ją wpisała na pierwszą stronę. Serio 1 dzień opóźnienia to tak dużo? Staram się ogarniać to w miare na bieżąco.
I fakt, często nie czytam wszystkiego dokładnie tylko pobieżnie stąd uleciały mi Twoje posty.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2019, 19:24
-
Wstawiam się za kogoś. Mam nadzieję że ktoś za mnie też się wstawi.
Tylko przypombiała bo zawsze coś może uciec. A to ważne dla nas, tak myślę. Najlepiej nic nie pisac. Zamiast dzięki to zluzuj.
No to luzujeKropeczka85 lubi tę wiadomość
-
Za tydzien w srode bede miec probe wywolania porodu cewnikiem foleya. Wracalam od lekarza i lzy mi leciały wielkie jak grochy, ze wzruszenia, że juz w przyszlym tygodniu bede tulic synka.
bumbum, MałaMała, Ciążowa_Gapsy, Ewelcia85, EBa, Nadzieja22, baranosia lubią tę wiadomość
-
Kolorowaola wrote:Ja odebrałam gbs, wynik dodatni.
Strasznie mnie zalewa śluzem takim kremowym już od paru tygodni a nic nie piecze ani nie swędzi. Ma tak któraś z Was może?
Ja tak miałam tzn. najpierw strasznie mnie wszystko swedziało, ginekolog zrobiła mi wymaz z pochwy i przepisała mi pimafucort krem który szybko pomógł. Na wizycie 2 tygodnie później tj w poniedziałek wynik wymazu pokazał grzybicę i podczas badania na fotelu też się to potwierdziło chociaż nic mnie nie piekło i nie bolało, nie swędziało, jedyne co to miałam właśnie obfite białe upławy ale myślałam że to normalne na tym etapie. Koniec końców dostałam globułki dopochwowe i mam nadzieję że szybko pozbędę się tego dziadostwa...
Może skontaktuj się z lekarzem bo jeśli to jakaś infekcja to lepiej wyleczyć przed porodem🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Makowa_Panna wrote:Cała ciąże miałam hemoglobinę 11.7-11.8 trzy tygidnie temu bylo już 12.4 a dzisiaj s odebrałam wyniki te ostatnie już do porodu i jest 13.4 (norma 12)
nigdy nie miałam takiej wysokiej. Hemtokryt też super. Jestem w szoku
I co brałaś, że tak szybciutko się poprawiło? -
nick nieaktualny
-
Mi lekarz powiedział, że na ktg mam jechać w tym tyg i następnym. Tylko u mnie w szpitalu ktg 50zl. Więc umówiłam się na piątek na 10 rano
. Pójdę sobie spacerkiem, po śniadaniu, wezmę jakiegoś batona na ktg i wodę, no i będę leżeć
-
Lutyska wrote:Ja mialam podobnie do Makowej tzn caly czas 11,7 a nawet 11,3 i miesiac temu dostalan Tardyferon 1x1 i po 3 tyg mialam 12,7 a po kolejnym tygodniu 13,3. Lekarz byl bardzo zadowolony z wyników.
Tardyferon można brać normalnie też jak się nie jest w ciąży tak? -
MonisiaK wrote:Bosz.... Zjadłam paczkę chipsów, zgago przybywaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2019, 22:32
MonisiaK lubi tę wiadomość
-
A ja wciągnęłam na kolację kanapki że smalcem i ogórkami korniszonymi
ogólnie ogorki wcinam od 2 tygodni ciągle hehe. Kiedyś to byłby znak na chłopca, a tu będzie dziewczynka
mam nadzieję, że nic się nie zmieni pod tym względem, bo połowa ciuszków różowa