Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Black_Lilith wrote:Amir, a jakie masz zalecenia, do kiedy masz przyjmować? Antybiotyk zwykle się około tygodnia bierze.Na własną rękę nie odstawiaj.
w zasadzie jutro kończę, wzięłam poranną dawkę na razie jest ok. Wieczorem mam wizyte u gina zobaczymy co i jak -
Dziewczyny ja juz na prawdę nie wiem co mogę jeszcze zrobić
z mężem sobie nie załujemy , mieszkam na drugim piętrze , biegam za Alą i ją noszę a waży już 12 kg
sprzątam, zaprowadzam Oliwię do szkoły i nic a nic się nie dzieje
Karola94c lubi tę wiadomość
-
Ewelcia85 wrote:Dziewczyny ja juz na prawdę nie wiem co mogę jeszcze zrobić
z mężem sobie nie załujemy , mieszkam na drugim piętrze , biegam za Alą i ją noszę a waży już 12 kg
sprzątam, zaprowadzam Oliwię do szkoły i nic a nic się nie dzieje
Masaż sutkówMi to położna kazała nawet w trakcie porodu robić, żeby przyspieszyć. Działało
-Mamunia-, Ewelcia85, Pepper lubią tę wiadomość
-
Jasne, rozumiem
Choć może i to metoda, wkurzyć się na jakiś głupi komentarz i urodzić
Dziewczyny, mój mąż ma L4. Niby jakieś głupie przeziębienie, bo gorączki nie ma, ale ja w tej sytuacji absolutnie nie chcę rodzić... powiedzmy, do WalentynekTymczasem jutro wizyta, po której zawsze może być werdykt, że rozpoczynamy, bo się np. coś w przepływach nie spodoba.
-
Ciążowa_Gapsy wrote:Jasne, rozumiem
Choć może i to metoda, wkurzyć się na jakiś głupi komentarz i urodzić
Dziewczyny, mój mąż ma L4. Niby jakieś głupie przeziębienie, bo gorączki nie ma, ale ja w tej sytuacji absolutnie nie chcę rodzić... powiedzmy, do WalentynekTymczasem jutro wizyta, po której zawsze może być werdykt, że rozpoczynamy, bo się np. coś w przepływach nie spodoba.
Ja też sobie dziś myślałam, że Walentynki to fajna dataRomantyczny wieczór na porodówce
Ewelcia85, Ciążowa_Gapsy, Karola94c lubią tę wiadomość
-
Rozumiem Cię Gapsy. Tez bym chciała poczekać przynajmniej do czwartku ale od dwóch dni mam biegunkę a dzisiaj od rana brzuch mnie pobolewa jaj na miesiączkę. .. mam nadzieję, że mała poczeka te dwa dni
Ciążowa_Gapsy, Karola94c lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie, Kochana, ja po prostu zawsze widzę czarne scenariusze - może już to kojarzycie z rozmów ze mną na forum - przepływy OK
Pau.Em zgadzam się i szkoda mi już brać tym bardziej ze jutro wizyta.
Pepper, u Ciebie to brzmi jak mocne szykowanie się już od dłuższego czasuPau.Em lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCiążowa_Gapsy wrote:Nie, Kochana, ja po prostu zawsze widzę czarne scenariusze - może już to kojarzycie z rozmów ze mną na forum - przepływy OK
Uszy do góry! Złe myśli przyciągają złe rzeczy. Grunt to pozytywne nastawienie.
Pau.Em, a często malutki kaszle? Bo Jasiowi też się zdarza, ale to dosłownie ze 2-3x dziennie, za to kicha często. Mam nadzieję, że właśnie oczyszcza sobie układ oddechowy. Temp. nie ma. Jakie badania robiliście? Morfologia i CRP?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 12:54
Ciążowa_Gapsy, Pau.Em lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ciążowa_Gapsy wrote:Nie, Kochana, ja po prostu zawsze widzę czarne scenariusze - może już to kojarzycie z rozmów ze mną na forum - przepływy OK
Pau.Em zgadzam się i szkoda mi już brać tym bardziej ze jutro wizyta.
Pepper, u Ciebie to brzmi jak mocne szykowanie się już od dłuższego czasu -
nick nieaktualny