Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnybumbum wrote:Też mnie to zastanowiło dzisiaj. Ja liczę od końca karmienia do początku następnego, ale to chyba nie jest dobre podejście...
Właśnie też tak sobie liczyłam do tej pory a dziś zauważyłam, że aplikacja, która sobie zainstalowałam liczy od początku do początku...
Mambella, skonsultuj to koniecznie. Trzymam kciuki za Was.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2019, 21:49
-
Mambella, trzymajcie się ciepło - niezależnie od tego, co zdecydujesz. Wyobrażam sobie, że można się bać złapanai czegoś gorszego w szpitalu. Ale może nie będzie tak źle?
Haha, u nas też jest taka historia z Walentynkami. Byle nie w to komercyjne święto miłości! - mówi mój mąż. To ja już wolę 13-tego. A ja na dziś dzień chcę najwcześniej pod koniec tygodnia, żeby mąż wyzdrowiał. Przeraża mnie wizja bycia samej na porodówce i stresu, że (mimo prywatnej połoznej) ktoś mnie źle potraktuje.
amir, dobrze, że bedziesz miała czas na dojście do siebie! -
nick nieaktualny
-
Ciążowa_Gapsy wrote:Karola WOW! Nawet nie wiesz jakbym chciała być z moją siostrą w takiej bliskości.
Była przy moim pierwszym porodzie i będzie przy drugim.. Ufam jej ponad wszystko.. są wzloty i upadki ale to chyba w każdej przyjaźni, nawet tej rodzinnej hehe
-
No to jesteśmy umówionę , walentynki na porodówce spędzamy
Karola ja rodzę z mężem ( chyba ze nie zdąży) ale moja siostra to tez dla mnie przyjaciółka nr.1 , zawsze na nią mogę liczyć i pomogła mi wiele razy
Z resztą brata też mam spokoKarola94c lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelcia85 wrote:ja rodzę z mężem ( chyba ze nie zdąży
)
Ze mnie się śmiali w szpitalu, że ściągnęłam męża do porodu zanim dostałam oxy. I tak biedak siedział ze mną tego dnia od 9 do 23
. Za parking zapłacił 50zł
. Przy pierwszym porodzie to człowiek jest jednak zielony...
-
malami91 wrote:Ze mnie się śmiali w szpitalu, że ściągnęłam męża do porodu zanim dostałam oxy
. I tak biedak siedział ze mną tego dnia od 9 do 23
. Za parking zapłacił 50zł
. Przy pierwszym porodzie to człowiek jest jednak zielony...
przy Ali zadzwoniłam po niego dopiero o 4:20 więc przed 5 był a 5:25 urodziła sie mała
teraz większe wyzwanie bo dziewczynom trzeba najpierw opiekę skołować
malami91 lubi tę wiadomość