Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelcia sloczniutki Wojtsek
odpoczywaj i regeneruje siły teraz!
Black no to jednym słowem idealny dzień dziś na rodzenie. Trzymam kciuki.
Karola to przeżyłaś! Dobrze,że wszystko ok!
Karo, Ciążowa kciuki za rozwój sytuacji!
Monisia w końcu do domku hip hip hurra!Black_Lilith, MonisiaK, Karola94c lubią tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualny
-
Pepper, ale fajnie Wam się złożyło przed cc
Ewelcia synek śliczny! Poród chyba nie najgorszy, co?
Karola, u Ciebie to trochę komplikacji było, ale na szczęście już po i oby było tylko lepiej!
Monisia i jak, wychodzicie?Karola94c lubi tę wiadomość
-
Nadzieja22 wrote:Pepper, ale fajnie Wam się złożyło przed cc
Ewelcia synek śliczny! Poród chyba nie najgorszy, co?
Karola, u Ciebie to trochę komplikacji było, ale na szczęście już po i oby było tylko lepiej!
Monisia i jak, wychodzicie?oxytocyna to hardcore
ale najważniejsze że Wojtuś juz jest ze mną
MonisiaK lubi tę wiadomość
-
Wychodzimy, mam już swoj wypis, czekam na wypis malucha
Ciekawa jestem jak córka zareaguje na widok malucha, choć rozmawialiśmy na video czacie to się cieszyła i w kółko powtarzała "cześć dzidziuś to ja Twoja siostra"
Ale jestem szczęśliwa.
Black_Lilith to zmiana warty będzie w szpitalu. Trzymam kciuki i powodzenia.
Niech mąż jakąś dobrą szynkę kupi Ci bo tego co tutaj jest nie da się jeść. Zmienił się podobno catering i jest delikatnie mówiąc słaboKaroKaro, Nadzieja22, Ika..., Pau.Em, -Mamunia-, Black_Lilith, Papapatka, Karola94c lubią tę wiadomość
-
Ewelcia85 wrote:Najgorszy z wszystkich ale do przeżycia
oxytocyna to hardcore
ale najważniejsze że Wojtuś juz jest ze mną
W każdym razie, dobrze, że już po
Monisia, to superWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2019, 12:40
-
MonisiaK wrote:Wychodzimy, mam już swoj wypis, czekam na wypis malucha
Ciekawa jestem jak córka zareaguje na widok malucha, choć rozmawialiśmy na video czacie to się cieszyła i w kółko powtarzała "cześć dzidziuś to ja Twoja siostra"
Ale jestem szczęśliwa.
Black_Lilith to zmiana warty będzie w szpitalu. Trzymam kciuki i powodzenia.
Niech mąż jakąś dobrą szynkę kupi Ci bo tego co tutaj jest nie da się jeść. Zmienił się podobno catering i jest delikatnie mówiąc słabo
Monisia, super. Na pewno strasznie się stęskniłaś za córeczką i ona za Tobą. Napisz nam koniecznie jak spotkanie rodzeństwa
Jedzenie chyba w 2015 też nie było najlepsze, już nie pamiętam. Ja jestem wegetarianką, więc już w ogóle nie mam na co liczyć - mąż mi będzie przynosił na pewno jakieś smakołyki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
malami91 wrote:Hmm... ciekawe jak to jest bez oxy
Wszystko się samo fajnie rozkręca, a z oxy zwiększają dawkę nie koniecznie wtedy kiedy organizm jest na to gotowy.
Mam dziwne przeczucie że za szybko ten poród postępował i mały się po prostu zmęczył tym tempem... Ja zresztą też.
Czekamy na kolejne porody, dziewczyny masować sutki, seksić się i spacerować -
Dziewczyny, wróciłam z ktg. Skurcze są, ale jeszcze nieregularne, rozwarcie na dwa palce. Lekarka zrobiła mi delikatny masaż szyjki, więc pewnie w nocy może się zacząć
Mieliśmy iść z mężem na spacer, bo do szpitala poszliśmy sobie na piechotę. Ale już mnie skurcze łapały po drodze, więc wróciliśmy spokojnie do domu.
Ewelcia85, -Mamunia-, Lutyska, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
bumbum wrote:Black Lilith trzymam kciuki żeby się rozkręciło
A tak z innej beczki. Chciałabym założyć jakiś album ze zdjęciami Małej. Macie jakiś fajny pomysł na to albo linka?
Ja założyłam starszemu taki jakby pamiętnik. Już teraz jakoś regularnie go nie prowadzę, chociaż zapisuję ważniejsze wydarzenia i ilustruję zdjęciami. Troch przy tym korzystam z metody scrapbookingu. Mam taki duży album z białymi kartami i kupuję różne naklejki i inne przyklejane gadżety.
Mam tam wklejony test ciążowy, zdjęcia z usg i całą masę zdjęć po urodzeniu. Jest tam tez sporo tekstu, w którym opisuję synkowi różne wydarzenia z jego życia, ale też jest sporo dat - wszelkie postępy w obracaniu się, pierwsze zęby, pierwsze słowa, zdania, śmieszne powiedzonka. Moja mama też prowadziła dla mnie taki pamiętniko-album i jest to do teraz fantastyczna pamiątka.
Z mniej pracochłonnych rzeczy to fajnym rozwiązaniem jest też fotoksiążka.bumbum lubi tę wiadomość