Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelcia85 wrote:Nie ale położna trochę " pomogła " łożysku
tzn pociągnęła za pępowinę . -
jeszcze nic nie działaliśmy, a mam skurcze nieregularne
może moja psychika zadziała szybciej
Troche mam stresa bo nie czuje sie na 1000% ok, ale może akurat mi minieEwelcia85, Pau.Em, baranosia, Nadzieja22, Ciążowa_Gapsy, ej_est, malami91, Black_Lilith lubią tę wiadomość
-
Gapsy, rozważ psychologa, bo to nie jest zdrowe, a po porodzie może być gorzej.
Straciatella trzymam kciuki! -
Dziewczyny a jak ubieracie Dzieciaczki na spacery, moj maz twierdzi ze ja przegrzewam:/ wczoraj odpadl pepek, ake jest taki mocno od gory wystajacy i nie wiem czy cos z tym robic czy dac czas. Mnie tez,czeka odstawienie kapturka u jednej piersi w prawdzie tylko ake kiepsko to widze bo sutek jest maly:(
-
Właśnie, zastanawiam się czy zostawiać ocieplanego pajaca. Parę dni temu kupiłam w rozmiarze 62, ale myślę czy w ogóle się przyda, bo jakiś przyduży się wydaje jak porządne 68 nawet. Mam taki pajac misiowy, ale pomyślałam, że coś cieplejszego się przyda. Tylko do fotelika się nie nada, a do wózka, to u nas jak jest chłodno, to spaceru nie będzie, bo śmierdzi okropnie.
Takiego kupiłam, napiszcie co myślicie.
https://www.smyk.com/catalog/product/view/id/485914/s/cool-club-ocieplany-pajac-niemowlecy-z-kapturem-kubus-puchatek-niebieski/Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2019, 20:58
-
nick nieaktualnyU nas 0-3stopnie. Wczoraj jak bylam to mala miala body rajstopki spodnie i bluzke no i kombinezon czapka i kocyk
Zazdroszcze tych 12 st... Dzisiaj wogole z mala nie wyszłam bo co chwile padało i wialo dosc mocno wiec ze wzgl na ten wiatr odpuscilam
Sprawdzam jak wracam kark malej.nie byla ani zgrzana ani zimna wiec raczej bylo ok.a na spacerze jej nie wyciągam ani nie odkrywam poki co...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2019, 21:05
-
Rozpakowane dziewczyny mam do Was pytanie, czy każda z Was oczyszczała się przed porodem czy może są też takie mamusie które nie miały takich objawów?
Jestem ciekawa czy przez to że u mnie nic takiego się nie dzieje jestem skazana na czekanie do marca...Mambella lubi tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
Nadzieja22 wrote:Sisi, a zaczynasz karmienia od tego mniejszego sutka?
Teraz to juz karmie na zmiane raz jednym raz drugim. Jutro bede próbowała jej zabierac kapturek po kilku minutach jak troche wyciagnie sutka. Ogolnie tomoje piersi to juz nie takie balony jak na poczatku sa duzo mietrze i mniejsze.
Moj maz to by dziecko wystawił w samych bodach chyba zeby sie chartowalo, pozatym to jdzis sie klocimy bo on uwaza ze przYzwyczajam mala do przytulania i powinnam ja przetrzymac jak placze... ale ja nie mam serca stac obok i sluchac jak placze:( generalnie napieta atmosfera...