Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Kolorowaola kciuki zaciśniete!
U mnie chyba też coś się dzieje, mam skurcze ale dość nieregularne bo co 5 albo co 7-8 minut i na dodatek maja różną intensywność. I zaczęłam się oczyszczać bo od rana w toalecie byłam już 3 razy.
Myślicie że powinnam się zbierać do szpitala czy czekać na bardziej regularne skurcze które będą coraz bardziej bolesne?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2019, 11:30
Nadzieja22, Ciążowa_Gapsy, Pau.Em lubią tę wiadomość
🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaroKaro wrote:Kolorowaola kciuki zaciśniete!
U mnie chyba też coś się dzieje, mam skurcze ale dość nieregularne bo co 5 albo co 7-8 minut i na dodatek maja różną intensywność. I zaczęłam się oczyszczać bo od rana w toalecie byłam już 3 razy.
Myślicie że powinnam się zbierać do szpitala czy czekać na bardziej regularne skurcze które będą coraz bardziej bolesne?
Ja mogę ci tylko doradzić co mi mówiła połozna na ostatniej wizycie, ze do szpitala jedziemy jak skurcze są regularne co 5 minut przez minimum godzinę. Tak to niby w teorii powinno wyglądać, ale jak w praktyce to pewnie lepiej doradza dziewczyny, które maja to już za sobą
-
Mamunia też miałam takie marzenia. Maj czerwiec. Syna mam z lipca i było super, żadnego ubierania tylko w wózek i heja.
A tu zanim się wybiorę, ich ubiorę to jestem upocona, mały rozdarty, starszak znudzony
Pierwsze szczepienie za nami. Bidulek;-(-Mamunia- lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMambella wrote:Mamunia też miałam takie marzenia. Maj czerwiec. Syna mam z lipca i było super, żadnego ubierania tylko w wózek i heja.
A tu zanim się wybiorę, ich ubiorę to jestem upocona, mały rozdarty, starszak znudzony
Pierwsze szczepienie za nami. Bidulek;-(
Właśnie się obawiam jak to będzie z tym szczepieniem. My idziemy 11 marca. -
nick nieaktualnyJa tez od rana mam nieregularne skurcze, ale wątpię, ze coś się z tego rozwinie. Raz są co 10 minut raz co 8, czasem co 5 a nawet 13 minut wiec już odpuściłam sobie w ogóle liczenie...staram sobie tłumaczyć, ze nie da się porodu przegapić wiec chyba poczuje, ze już czas
przynajmniej wszyscy mi powtarzają, ze już będę wiedzieć, ze to „TO” mam taka nadzieje
.
Boje się tylko sytuacji, ze np. nagle zrobią się regularne i bolesne, a tu opiekę do dzieci trzeba załatwić, męża z pracy ściągnąć itp. ale to chyba mało prawdopodobne -
My siedzimy sobie w domu bo rzeczywiście nie ma co w szpitalu kwitnąć, ale jak ma się dziś zacząć to najlepiej w przeciągu godziny żeby mąż już do pracy nie musiał na 14 iść...
Straciatellaa a co u Ciebie? Pomogło Twoje nastawianie się na dzisiejszy poród?🩷05.2023 Córeczka 🌈👶❤️CC
💔10.2021 24tc Synuś👼🩵 CC skrajny wcześniak
🩷02.2019 Córeczka🌈👧❤ SN
💔10.2017 10tc Aniołek👼❤️ poronienie zatrzymane
Niedoczynność tarczycy
Endometrioza -
U mnie cisza, ale piłka kupiona, zaraz zabieram się za pompowanie
Kciuki za wasze skurcze -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kolorowaola, KaroKaro i Ej_est trzymam kciuki żeby się u Was akcja rozbujała.
Nie wiem jak można nie wziąć dziecka na ręce jak płacze. Zuzia jak leżała na fototerapii to miska straszne napady płaczu a mi serce pękło, że tak ciężko ją uspokoić.
-
Po lekarzu. 4cm rozwarcia, ale poki nie ma skurczy to nigdzie nie mam jechac. Zalecenia: chodzic, skakac, seksic i powinno pójść szybko
Mlodziez waga piorkowa 3100gdba o krocze mamy haha
Jonesey, malami91, Lutyska, baranosia, artemida27, Ciążowa_Gapsy, Papapatka, -Mamunia-, Pau.Em, Kropeczka85, MonisiaK, Nadzieja22, Ewelcia85 lubią tę wiadomość
-
ruda90 wrote:Josey jakie ilości swojego mleka podajesz małemu ?
100-110ml co 2,5-4h zależy jak się obudzino i staram się dawać naprzemiennie tzn jeden posiłek mm następny tylko mój pokarm itd
Noi i oba mleczka podaję już tylko z butelki, odciagam swój pokarm bo po prostu to nie miało sensu żeby mały wisiał mi 2-3h na jedno karmienie -
nick nieaktualny