Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tez karmię na żądanie. Tylko mój żąda czasem co godzinę
Dziś kończy miesiąc. Wazylam go i mamy 4210!czyli od urodzeniowej + 1050 g
Jedziemy do ortopedy na usg.
Papapatka daj znać co powie odnośnie wybudzania, bo ciekawa jestem bardzo.Papapatka, symbolica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPau.Em wrote:Ja tez karmię na żądanie. Tylko mój żąda czasem co godzinę
Dziś kończy miesiąc. Wazylam go i mamy 4210!czyli od urodzeniowej + 1050 g
Jedziemy do ortopedy na usg.
Papapatka daj znać co powie odnośnie wybudzania, bo ciekawa jestem bardzo.
No my się najczęściej w dzień karmimy co 1,5h.
Pau.Em lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPapapatka wrote:Butla bo widzę ze chce jeszcze jesc a nic jej nie leci... objawia się to albo tym ze się bardzo złości albo ciumka i nie zasypia...
Ja myślę że to jest to "rozsysanie" cycka. Znak "daj mi szybko pić i pójdę spac":p nic z tym nie robię, ani butli ani smoka nie daje skoro przybiera.
malami91, Papapatka, symbolica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dokładnie tak samo jak Pau.Em.
Papapatka, ściągasz spore ilości mleka laktatorem, więc myślę, że nie ma opcji, że mała się piersią nie najada. Z butli coś tam dopije, ale ja też zjem Snickersa jak mi ktoś da, nawet jak nie jestem głodna.
Pau.Em, Papapatka, baranosia, artemida27, MonisiaK, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mój wypis już jest, mała nie ma żółtaczki, pięknie przybrała na wadze (do urodzeniowej brakuje tylko 120g) i chyba dziś wyjdziemy- za godzinę będzie decyzja
malami91, Pau.Em, Papapatka, bumbum, artemida27, Ika..., Nadzieja22, Lutyska, Black_Lilith, Ewelcia85, Pepper lubią tę wiadomość
-
malami91 wrote:Ja dokładnie tak samo jak Pau.Em.
Papapatka, ściągasz spore ilości mleka laktatorem, więc myślę, że nie ma opcji, że mała się piersią nie najada. Z butli coś tam dopije, ale ja też zjem Snickersa jak mi ktoś da, nawet jak nie jestem głodna.
Masz moze i racje. o tej 7 jadła z cyckow te 24 min, a ja o 9:10-9:30 sciagnęłam 80 ml... -
ps. to moja Mała diablica z wczoraj...
charakteryzacja na Pande
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2019, 07:38
artemida27, MonisiaK, Ika..., Nadzieja22, malami91, Pau.Em, Black_Lilith, Ewelcia85, -Mamunia-, Paulaa25, bumbum, Mila_85, symbolica, Pepper lubią tę wiadomość
-
Gapsy gratuluję!
Ja po wizycie i niby jest jakieś rozwarcie na palec, szyjka trochę lepsza niż 2 tygodnie temu, ale chyba jeszcze na poród się nie zanosi.
Mam skierowanie do szpitala na poniedziałek i dopiero wtedy dowiemy się co będą ze mną tam robić.
Maluch waży niecałe 3500g.
Także czekamy do poniedziałku z nadzieją, że się zacznie do tego czasuPapapatka, malami91, Pau.Em, Pepper lubią tę wiadomość
-
moja pediatra powiedziała wczoraj że dziecko może miec jedna dłuższa przerwe w karmieniu te 4-5 godzin ale jeśli taka się zdarzy np w nocy to w dzień wzbudzać co te 3 h tylko że Kuba ma 2 tygodnie nie wiem jak z takimi miesięcznymi,ogólnie mój mały albo nie śpi albo spi jak zabity i sam się nie obudzi
-
nick nieaktualnyBaranosia i jak? Wychodzicie?
My po wizycie. Wszystko ok:)
Nadzieja to sporo waży, super. Oby się zaczęło wcześniej niż w poniedziałek. Trzymam kciuki.
Mi mówiły polozne że noworodek (do 28 dnia zycia) ma miec przerwy maksymalne 3-3.5h w jedzeniu.Nadzieja22 lubi tę wiadomość
-
My po pediatrze. Wszystko ok, pytałam o szczepienia. Pani dr byla bardzo za tym platnymi (mają lekarze z nich jakieś profity? Bo żadna polozna do tej pory nie wyraziła aż takiego zachwytu skojarOnymi).
Powiedziała ze ładnie przybiera wiec nie musze jiz wybudzac tylko wagę kontrolować raz w tyg przyrost żeby był w granicach 120 g210 g i będzie dobrze. -
nick nieaktualny