Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadzieja i Straciatellaa mam nadzieję ze niedługo podzielicie się z nami dobrymi wiesciami
Niby lutówki jestesmy a trzy miesiące ogarnęłyśmy z porodami
A jeżeli chodzi o szczepionki ja biorę te standardowe , jakos mam do nich większe zaufanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2019, 21:09
malami91, Lutyska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysymbolica wrote:Ja też nie lubię tych grubych wkładek dostanikowych i wymyśliłam: wkładkę domajtkową kroję na pół i przyklejam w miejsce sutków w staniku. Nie czuję ich i nie widać ich.
Oo muszę ten patent wypróbować, bo mnie szlag trafia z normalnymi. -
U mnie nic nowego, brak skurczy, brak rozwarcia. Może już w poniedziałek będą wywoływać.
Straciatella, ej est co u Was? -
malami91 wrote:Bumbum, ale że po co ten smoczek wg niego?
Czekałam aż mi jakiś będzie chciał sprzedać
malami91 lubi tę wiadomość
-
malami91 wrote:Oo muszę ten patent wypróbować, bo mnie szlag trafia z normalnymi.
ostatnio jak przykimałam z cyckiem na wierzchu to się obudziłam na mokrej plamie :p
-
nick nieaktualnyNadzieja22 wrote:U mnie nic nowego, brak skurczy, brak rozwarcia. Może już w poniedziałek będą wywoływać.
Straciatella, ej est co u Was?
Szkoda
U mnie sytuacja podobna. Przez dwa tygodnie nie zmieniło sie nic, szyjka bez zmian, rozwarcie wciąż na palec. W poniedziałek mam sie wstawić w szpitalu i zdaniem lekarza najprawdopodobniej w poniedziałek beda juz wywoływać, ale to nic pewnegoWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2019, 22:22
-
No to piona! Wyjdzie jeszcze, że tak jak początkowo było, będziemy mieć dzieciaczki z jednego dnia
U mnie przecież też był wczoraj termin, bo z OM. Tylko z usg na poniedziałek. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja na porodowce. Juz zapomnialam jak to napierdziela
masakra
malami91, -Mamunia-, Kropeczka85, artemida27, Papapatka, Paulaa25, Ewelcia85, Nadzieja22, Pau.Em, MonisiaK, KaroKaro, bumbum, Ika..., Lutyska, Mila_85, iwona01, Black_Lilith lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale czad dziewczyny można używać emotikonek z telefonu 🙈🙊😂- WRESZCIE ! Tyle czasu człowiek był "ograniczony" z pokazywaniem emocji na forum 😅
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2019, 05:54
baranosia, Pau.Em, KaroKaro, Lutyska, Paulaa25 lubią tę wiadomość
-
baranosia wrote:Boże mała krzyczy w niebogłosy podkula nóżki ewidentnie cierpi, a ja nie wiem jak jej pomóc