Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja ostatnio narzekalam na swoja a dzis do rany przyloz dziecko, wreszcie kapiel bez krzyku a teraz wyglada na to ze zapadla w mocny sen. No ale to nie codziennie sa takie dobre humory:)
Wy tez macie uczucie zecwasze piersi sa miękkie? Mala raczej sie najada, jak jest nardzo glodna to daje z dwoch. Dzis w nocy miala 5godzin snu, ja sie martwie ze w takich przerwach to mi pokarm zaginie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
-Mamunia- wrote:Monisia mleko modyfikowane to nie zbrodnia jesli czujesz ze sie nie najada to mu podaj. ❤ masz moze laktator?
Dostał mm, teraz ciuma cycka...
Najwyżej wieczorem będzie dostawał... Na razie kupiliśmy saszetke na próbę to zjadł 120 ml... Chyba sporo jak na takiego malucha...? -
Sisi11 zakładaj majtki ysokie te z siateczki. Ja chodziłam juz w swoich bawełnianych i zrobiło mi się takie wybrzuszenie acporem wróciłam do tych innych majtek i teraz nie ma już tej fałdki. Jest za to galaretowaty brzuch
czekam aż się wchłonie 😔
-
ruda90 wrote:Czy waszym maluchom też drżą rączki ? Położna dziś zwróciła mi na to uwagę...
-
nick nieaktualny
-
MonisiaK wrote:Dziewczyny ja znowu z żalpostem
ma któraś tak że cały dzień cyca a wieczorem daje mm? U nas któryś wieczór mały rzuca się przy piersi. Bolą już mnie bo zje obie i dalej szuka i jest niespokojny i popłakuje. W dzień jest ok. Wysłałam niemęża po mm bo nie mam czym go nakarmić. Płakać mi się chce. Ja wiem ze to stała produkcja ale on złapie dwa łuki i złość że nie leci...
-
SiSi111 wrote:Dziewczyny jak wasze blizny po cc, bo ja mam ponad blizna takie wybrzuszenie szczegolnie po lewej stronie, jak dotykam to boli jak stłuczenie no i zdretwiale oczwiscie, macie jakies doswiadczenia w tej kwesti, to juz tak zostanie?
-
Pepper wrote:Sisi11 zakładaj majtki ysokie te z siateczki. Ja chodziłam juz w swoich bawełnianych i zrobiło mi się takie wybrzuszenie acporem wróciłam do tych innych majtek i teraz nie ma już tej fałdki. Jest za to galaretowaty brzuch
czekam aż się wchłonie 😔
Co do brzucha to mam to samo wlaczyłam spacery po 5 km codziennie by zgubić szybciej i staram się nie objadać głownie na noc , czekam na efekty