Mamusie Luty 2019.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelcia85 wrote:No hej na razie nawet mdłości brak więc bajka zobaczymy co dalej dzień przyniesie
Black_lilith kciuki!
Ja wizytę mam za tydzień, ale bez usg. Usg dopiero w sierpniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 07:44
-
Hej!
Niech już przyjedzie ten drugi trymestr, bo się wykończe. Niedługo będę jadła tylko chrupki kukurydziane. Coraz mniej rzeczy mogę w siebie wcisnąć. Rano naciąga mnie na wymioty, w ciagu dnia najchętniej bym spała, a jak wracam z pracy nie mam siły ruszyć palcem a wieczorem wracają nudności. Chociaż to daje nadzieje, że z fasolka wszystko ok.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty. U mnie został mniej niż tydzień. Jutro idę zrobić badania.
MałaMała, Karola94c lubią tę wiadomość
-
Ja tam bym chciala, zeby mnie porządnie zemdlilo... bylabym spokojniejsza:) Jak narazie piersi powiekszone i czasem zgaga aaa i migreny, dwa dlugie tygodnie przedemna. Na początku tj.tak 6-8 tydzien mialam mdlosci a teraz nic a to 10t5d:) czy zeby ustawic suwaczek trzeba miec wykupiony pakiet?
-
Dzień dobry. U mnie choroba. Moja i pierworodnej. Wszystko mnie boli. Nie mogę oddychać. Nos zatkany. I do tego nudności. A z kilka dni wyjazd na wakacje ;/
Ja też nie mam plamień. W pierwszej ciąży miałam. Ogólnie jestem pełna złych przeczuć
Nasłuchuje jak mój tata zmienia pierwszy raz małej pieluchę. Uśmiałam się. Ja jeszcze w łóżku. Staram się wziąć się w garść.
-
Ja juz czekam pod gabinetem, trzymajcie tez za mnie kciuki. Jestem zla, bo mimo zwiekszenia dawki letroxu tsh poszlo mi w gore. Musze sie w te pey umowic do swojego endo. Reszta wyników ok na szczęście
Ewelcia85, Pau.Em, Nadzieja22, MałaMała lubią tę wiadomość
-
paprot.ka wrote:Ja juz czekam pod gabinetem, trzymajcie tez za mnie kciuki. Jestem zla, bo mimo zwiekszenia dawki letroxu tsh poszlo mi w gore. Musze sie w te pey umowic do swojego endo. Reszta wyników ok na szczęście
Kciuki zaciśnięte -
SiSi111 wrote:Ja tam bym chciala, zeby mnie porządnie zemdlilo... bylabym spokojniejsza:) Jak narazie piersi powiekszone i czasem zgaga aaa i migreny, dwa dlugie tygodnie przedemna. Na początku tj.tak 6-8 tydzien mialam mdlosci a teraz nic a to 10t5d:) czy zeby ustawic suwaczek trzeba miec wykupiony pakiet?
Nie, nie musisz mieć pakietu do wstawienia suwaczka. Tu masz instrukcję jak zrobić suwaczek
https://bellybestfriend.pl/forum/i-trymestr/suwaczki-dla-ciezarowek,4784.htmlAliq lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Przepraszam że tak mało się udzielam ale mam urwanie tyłka. I w pracy i w domu... Postaram się Was nadrobić jak najszybciej. Natomiast proszę dziś o kciuki bo o 16:00 mam wizytę serdiszkową i będziemy podglądać kropusia. Ale to zleciało... A teraz im blizej tym większy stres.
Lady_E, Nadzieja22, MałaMała lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pau.Em wrote:Trzymam kciuki za wizytujace dziś
Młoda układa puzzle, zaraz ułoży wszystkie jakie mamy w domu a jeszcze miesiąc temu nienawidziła tego. A ja mam taką ochotę na kawę... Ale się boję, bo nie chce wymiotować. Chyba odpuszczę.
Może spróbuj zrobić i po zapachu sprawdzisz czy da radę wypić kawkę Ja chyba wszystko najpierw wącham hehehehe.Pau.Em lubi tę wiadomość
-
Nudności mijają Jupiii
Za to nasila się ból głowy.. Coś za coś. Ale schłodzony termofor z wiśni daje rade
4 dni do wizyty. Już nie mogę wysiedziec w miejscu.
A jutro pierwsza rocznica ślubu Jeju gdzie to minęło. Mieliśmy być w Zakopanem ale dla dobra maluszka musi nam wystarczyć kino i kolacja
04.2013 - Początek starań (5cs z clo )
2016-2018 3 IUI, 3 IVF żadnego zarodka
Czekamy co los przyniesie...
Los przyniósł nam monionka 18.06 beta 26609 mIU/ml
21.06 - Serduszko pięknie bije
04.02.2019 Jest Blanka