Mamusie Luty 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Nisia18 wrote:A to nie przeszkadza słuchać serca i tak zaglądać jak ostatnio byłam tydzień temu ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2021, 15:34
jaina_proudmoore lubi tę wiadomość
-
Już po 🥰zdrowy chłopak -77 mm 🙂🍀💗💪napisze więcej później - wszystkie pomiary wyszły bardzo ładnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2021, 17:11
niutek87, wariancja, Nisia18, Aga12345, Stokrotka 86, Pimka, Warszawianka, Miamonia, Gosia Rumi, Aneta8, Selena, dobuska, KaroKaro, po_prostu_ja, Ada. 31, Kasiastaraczka, Jeheria, Morwa, oregano84 lubią tę wiadomość
-
jaina_proudmoore wrote:Już po 🥰zdrowy chłopak -77 mm 🙂🍀💗💪napisze więcej później
Wspaniale😍jaina_proudmoore, Selena lubią tę wiadomość
2021:➡️12.02 długi protokół
22.03🎯15 dojrzałych
❄4AA❄3BB❄3BC
🍀29.05 4AA 7dpt-44,05; 10dpt-158,3; 12dpt-447,0; 14dpt-1075,0; 19dpt-7018, 26dpt mamy ❤rośnij Kropelinko🙏Intralipid+Accofil+Atosiban+Neoparin+Embroglue+Metypred
2020: z rozmrożonych oocytów:
4BB❌ 6t2d😥(puste jajo)2BB❌ nieudany😔2/3BC ❌CB😔2/3CB(5doba),3CB(6doba)❌nieudany😔
2018: protokół krótki:🎯12 dojrzałych, 6 zamrożonoDo 5 doby dotrwał tylko 1(3AC)
✅nasz cud urodzony w Dzień Matki❤
O Nas:
♀️Ja
Histeroskopia-CD3 wysokie👎CD56-NK👎 CD138👍
👎niedrożne jajowody👎mthrf hetero,👎IO od IX 2020👍hormony 👍edopoduszka👍AMH-3,14
👍immunologia
♂️On-
👎👍morfologia 2%(2018)-->4%(2020)-->6%(2021);👎ruchliwość- 24,2%👎mthrf homo
👍test HBA-87%👍test stresu oksydacyjnego plemników👍Fragmentacja DNA-91% -
Jaina, super🙂 wiedziałam że będzie dobrze ale cieszę się że w końcu to usg się odbyło😁 czyli kolejny chłopak🙂
My jutro gościmy rodzinę męża i zamierzamy powiedzieć o dziecku. Zadzwoniłam do swoich rodziców bo mieszkają ponad 500 km ode mnie. Cóż, jakiejś wielkiej radości czy gratulacji nie było. Wiecie co? Aż się poryczalam. Jednak od własnej matki trochę czego innego oczekiwałam.
jaina_proudmoore, Selena lubią tę wiadomość
16-01-2022 - synek💙 -
Stokrotka 86 wrote:Jaina, super🙂 wiedziałam że będzie dobrze ale cieszę się że w końcu to usg się odbyło😁 czyli kolejny chłopak🙂
My jutro gościmy rodzinę męża i zamierzamy powiedzieć o dziecku. Zadzwoniłam do swoich rodziców bo mieszkają ponad 500 km ode mnie. Cóż, jakiejś wielkiej radości czy gratulacji nie było. Wiecie co? Aż się poryczalam. Jednak od własnej matki trochę czego innego oczekiwałam.Stokrotka 86, Selena lubią tę wiadomość
-
Miamonia, sama nie wiem... Bardzo długo staraliśmy się o dziecko. Pomogło dopiero in vitro. O tym akurat nikt nie wie bo moja rodzina chyba by mnie na stosie spaliła. Ale lata całe marudzili o tę wnuki.
Nie wiem co myśli moja matka. Prawdę mówiąc w ostatnim czasie było tyle problemów w mojej rodzinie że ja już sama nie wiem czy ja znam swoich własnych rodziców.
No nic, dorosła baba jestem. Najważniejsze że ja i mój mąż jesteśmy przeszczęśliwi że ten mały CUD we mnie rośnie. Nie mam wpływu na emocje i reakcje innych. To już ich problem.Selena, Aga12345 lubią tę wiadomość
16-01-2022 - synek💙 -
Stokrotka 86 wrote:Jaina, super🙂 wiedziałam że będzie dobrze ale cieszę się że w końcu to usg się odbyło😁 czyli kolejny chłopak🙂
My jutro gościmy rodzinę męża i zamierzamy powiedzieć o dziecku. Zadzwoniłam do swoich rodziców bo mieszkają ponad 500 km ode mnie. Cóż, jakiejś wielkiej radości czy gratulacji nie było. Wiecie co? Aż się poryczalam. Jednak od własnej matki trochę czego innego oczekiwałam.
Ściskam 🤗 moja nawet nie spojrzała na zdjęcie z usg także rozumiem Cię .
Ale może niektórzy nie potrafią, aż tak bezpośrednio okazywać uczuć .. nie martw się tym zaraz sama będziesz mama najlepszaStokrotka 86, jaina_proudmoore, Selena lubią tę wiadomość
-
Dokładnie, nie przejmuj się tym, wiem że w pewien sposób Cię zawiodła - ale olać to. Najważniejsze jest Wasze szczęście i Wasz mały wielki cud, innymi się nie przejmuj, Oni nie przeżyją Twojego życia za Ciebie 🤷♀️😊
jaina_proudmoore, Stokrotka 86, Selena lubią tę wiadomość
-
dziewczyny, jestem takim wymęczonym plackiem, że chyba jutro napisze szerszą relacje z badania.
Stokrotka86 - masz rację, nie odpowiadasz za uczucia i emocje innych osób, ale odpowiadasz za to, jak działają i wpływają na Ciebie.
Nic złego przecież nie zrobiłaś. Może ta wiadomość była zaskoczeniem w tym okresie, może rodzice potrzebują czasu, ja swoją sytuację opisze poźniej bo rodzice męża są po rozwodzie.
Teść dziwacznie zareagował na wiadomość o wnuczku... powiedział, że jak to teraz, że nie jest gotowy, on się na dziadka nie nadaje....było mi przykro, ale to jego reakcja i jego sprawa...TRZY godziny otwierał kartkę zdrapkę przygotowaną specjalnie na ten dzień....serio! przyszliśmy o 19 na imieniny jego, a o 23 otworzył. Ja już chciałam wychodzić do domu...
Z moimi rodzicami mam kosmos bo codziennie mam inspekcje o głupoty - telefon albo messenger.
a teściowa ma menopauzę i zachowuje się jak odklejona
Ciesz się swym stanem razem z mężem, a w lutym we 3- to najważniejsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2021, 18:41
Stokrotka 86, Selena lubią tę wiadomość
-
jaina_proudmoore wrote:Już po 🥰zdrowy chłopak -77 mm 🙂🍀💗💪napisze więcej później - wszystkie pomiary wyszły bardzo ładnie.
Cuuuudowna wiadomość! Kolejny chłopaczek! Gratuluję! 💙jaina_proudmoore, Selena lubią tę wiadomość
-
Przykro mi Stokrotko, ze rodzice tak chłodno przyjęli informacje o wnuczku.. domyślam się, że ciężko się nie przejmowac, ale to Wasz cud i najwazniesze, że Wy oczekujecie jego narodzin jak najlepszej niespodzianki na świecie! 💜jaina_proudmoore, Selena, Stokrotka 86 lubią tę wiadomość
-
Stokrotka 86 wrote:Miamonia, sama nie wiem... Bardzo długo staraliśmy się o dziecko. Pomogło dopiero in vitro. O tym akurat nikt nie wie bo moja rodzina chyba by mnie na stosie spaliła. Ale lata całe marudzili o tę wnuki.
Nie wiem co myśli moja matka. Prawdę mówiąc w ostatnim czasie było tyle problemów w mojej rodzinie że ja już sama nie wiem czy ja znam swoich własnych rodziców.
No nic, dorosła baba jestem. Najważniejsze że ja i mój mąż jesteśmy przeszczęśliwi że ten mały CUD we mnie rośnie. Nie mam wpływu na emocje i reakcje innych. To już ich problem.
A babcia napewno straci głowę dla wnuka 😊😘🥰i będzie Go rozpieszczać 😊
Stokrotka 86, jaina_proudmoore lubią tę wiadomość