Mamusie Luty 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Red555 wrote:No zobaczymy, nie nastawiam się jakoś. Niby jest jeszcze chwila ale chciałabym żeby już się ten 1 trymestr skończył. Będę chciała też na pewno zrobić pappa jeżeli będzie wszystko dobrze
Red555, Ada.. 31 lubią tę wiadomość
-
Ja mam z dnia na dzień mocniejsze mdłości, ale dalej mam ogromną nadzieję, że wymioty mnie ominą.
Odrzuciło mnie tak od słodkiego, że jak mąż mi kupił loda to zjadłam tylko trochę, a mdłości mnie trzymają po nim już chyba godzinę.
No, ale to mi akurat na zdrowie wyjdzie.
Też już zaczynam odliczać do wizyty. Idzie oszaleć...Selena, kalcia64 lubią tę wiadomość
-
dobuska wrote:Ja mam z dnia na dzień mocniejsze mdłości, ale dalej mam ogromną nadzieję, że wymioty mnie ominą.
Odrzuciło mnie tak od słodkiego, że jak mąż mi kupił loda to zjadłam tylko trochę, a mdłości mnie trzymają po nim już chyba godzinę.
No, ale to mi akurat na zdrowie wyjdzie.
Też już zaczynam odliczać do wizyty. Idzie oszaleć...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2021, 17:22
Red555, kalcia64 lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:Ja póki co tylko rano delikatne mdłości i po jedzeniu jak zjem za dużo 🙈za to mega mnie zaczęły piersi i zrobiły się nabrzmiałe... We wtorek wizyta już nie mogę się doczekać 😊 i jestem ciekawa co zobaczę na usg ☺️
No teraz tydzień wizyt przed nami. Będzie gorąco!❤️Red555 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Chej kobitki mam nadzieje ze macie mily weekend. Umnie to tez roznie z symptomami. Napewna ciagle siusianie w ciągu dnia i senność muszę sobie zrobić drzemkę z młodym kiedy on idzie spać 😂😍 I lekkie mdłości dziś pierwszy raz są z rana . Od czasu kiedy dowiedziałam się ze jestem w ciąży coś mi się w głowie poprzestawiało i budzę się codziennie o 5:30 i nie umniem już spać . Tak ze szaleje po domu od rana ❤️🙈🌈
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, witam się i ja 😊
Moja pierwsza ciąża, dzisiaj zaczął się 7 tydzień, planowany termin porodu 01.02.
W zeszły wtorek usg wyłapało już bijące serduszko, ale oprócz tego niestety niewielki krwiak, wiec wspomagamy się luteiną i odczuwam duży spadek energii, ale trzymamy kciuki, żeby jak najszybciej zniknął 🤞🏻Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2021, 10:04
dobuska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Witaj na którego mniej więcej wychodzi Ci termin ?
Gisele, trzymam kciuki, by wszystko było super.dobuska, Gisele lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, można doliczyć? Jestem po udanym stransferze, pierwsza wizytę mam w środę do będzie 26dpt🙂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2021, 11:01
dobuska, Morwa, Red555 lubią tę wiadomość
1 IVF 2021
maj 2021 przygotowanie do transferu
BHCG 9dpt 42
BHCG 11dpt 89
BHCG 13dpt 270 -
dobuska wrote:Witaj! Na kiedy masz termin?
Według terminu z miesiączki wychodzi mi 12 luty , ale właśnie nie wiem jak liczyć, może wiesz,moja przyjaciółka mówi, że jej lekarz liczył datę transferu a to mi wyjdzie parę dni różnicy 🤔, ostatecznie stwierdziłam, że poczekam do wizyty u dr i jaki poda termin.1 IVF 2021
BHCG 9dpt 42
BHCG 11dpt 89
BHCG 13dpt 270 -
Malina1991 wrote:Według terminu z miesiączki wychodzi mi 12 luty , ale właśnie nie wiem jak liczyć, może wiesz,moja przyjaciółka mówi, że jej lekarz liczył datę transferu a to mi wyjdzie parę dni różnicy 🤔, ostatecznie stwierdziłam, że poczekam do wizyty u dr i jaki poda termin.
-
dobuska wrote:W naszym przypadku z dnia miesiączki to dosyć niemiarodajne. Ja chyba wyliczałam według daty transferu.
Znalazłam kalkulator do obliczania po ivf to szacowany termin porodu 7 luty 🙂Morwa, dobuska lubią tę wiadomość
1 IVF 2021
BHCG 9dpt 42
BHCG 11dpt 89
BHCG 13dpt 270 -
Ja wczoraj byłam na w dawce szczepienia. Spalam 13h i jestem nadal zmęczona:). Mam tylko takie trochę bóle cyrków, dzisiaj trochę pobolewa brzuch, nie mam żadnych typowych objawów co mnie trochę martwi.
Jutro mam wizytę u gin-endokrtnologa i ciekawa jestem czy zrobi mi usg...a we wtorek mam dlugo oczekiwaną wizytę u nowego lekarza. Czekałam na nią ponad w miesiące. Boję się że nadal będzie puste jajo - bo przecież nawet jak jest ciałko żółte to jest puste:( -
dobuska wrote:To mnie raz piersi bolą mocniej, raz mniej. Mdłości za to dzisiaj już przez 70% dnia
No teraz tydzień wizyt przed nami. Będzie gorąco!❤️dobuska, Red555 lubią tę wiadomość
-
Red555 wrote:Ja wczoraj byłam na w dawce szczepienia. Spalam 13h i jestem nadal zmęczona:). Mam tylko takie trochę bóle cyrków, dzisiaj trochę pobolewa brzuch, nie mam żadnych typowych objawów co mnie trochę martwi.
Jutro mam wizytę u gin-endokrtnologa i ciekawa jestem czy zrobi mi usg...a we wtorek mam dlugo oczekiwaną wizytę u nowego lekarza. Czekałam na nią ponad w miesiące. Boję się że nadal będzie puste jajo - bo przecież nawet jak jest ciałko żółte to jest puste:(
Najgorsze, że dopóki nie pójdziemy do lekarza to możemy się tylko pocieszać 🤷🏻♀️😢
Ale musimy być dobrej myśli!❤️Red555 lubi tę wiadomość
-
Ja nie mam mdłości, piersi bardziej tkliwe i bolą, za to w piątek jak byliśmy na obiedzie ze znajomymi to mnie pierwszy raz na wymioty wzięło od tych zapachów, więc siedzieliśmy na dworze 🙈
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2021, 12:57
1 IVF 2021
BHCG 9dpt 42
BHCG 11dpt 89
BHCG 13dpt 270