Mamusie Luty 2022
-
WIADOMOŚĆ
-
Selena wrote:Super wynik powiem Ci ze mi 2 razy zdarzył się taki dziwny śluz właśnie jakby z krwią...raz w sobotę a potem w poniedziałek...ale nie było tego dużo...bardziej taki kolor łososiowy to był...teraz póki co spokój...dzidzi pięknie bije serduszko bo wczoraj z m słuchaliśmy przez detektor więc jestem spokojna
-
Miamonia wrote:Już złapałaś dzidziusia detektorem? Super, zazdroszczę, my dziś będziemy próbować i boję się że jeśli nie znajdziemy to będę się strasznie stresować 😪😅
-
Gosia Rumi wrote:U mnie też co chwilę się coś takiego pojawia 😟 Kilka dni spokoju i za chwilę znowu. Za każdym razem się boję, choć miałam te plamienia nieustannie w 5 i 6 tygodniu, 2 lekarzy kazało się nie martwić. To może rzeczywiście 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2021, 08:43
-
Dzień dobry dziewczyny!
Selena super,że remont robicie
Gosia Rumi wizyta o 16.40 oczywiście dam znać i foty też będą
Kurcze ja nie wiem jak my się pomieścimy w tym mieszkaniu... ogólnie teraz wynajmujemy niecałe 50 m.kw. więc tu nie będziemy robić żadnych remontów itp. ,bo budujemy dom pod Warszawą,ale to dopiero początek
Obydwoje z mężem jesteśmy przyzwyczajeni do dużych przestrzeni,a tu taka ciasnotaSelena, Majetta, Gosia Rumi lubią tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87 -
Pimka wrote:Wiele osób chwali żwirki i Wigury, ja tam rodziłam syna i nie wspominam najlepiej, ale widocznie mialam pecha😔
Kurczę, obawiam się, że o każdym szpitalu znajdziemy i pozytywne i negatywne opinie. Wszystko pewnie zależy na jaki personel i opiekę trafisz.. kuzynka męża właśnie skończyła studia położnicze i zdała dyplom. Poczekam jaki szpital wybierze do pracy 😄 -
Morwa, dzięki, już się dopisałam! Genialny pomysł i cieszę się, że mamy to teraz wszystko w kupie.
Co do Red, jak bardzo mi przykro! (
Martwię się, co do reszty dziewczyn, które zamilkły. Jeśli nas czytacie, dajcie chociaż znać!
Kalcia trzymaj się z tymi mdłościami! Nie ma lekko, wiem po sobie, ale do końca 1 trymestru już niedługo.
Pimka wyniki do pozazdroszczenia! Co do delikatnych plamień, na początku ciąży też miałam i dopóki nie boli brzuch i nie ma krwawień to ze spokojem do tego trzeba podchodzić.
A co u mnie?
Ja dzisiaj też mam wizytę, ale dopiero o 19::15 i jeszcze mąż wyjechał na dwudniową pracę. Bardzo jestem zestresowana...
Morwa, Gosia Rumi, Isiozwierz lubią tę wiadomość
-
Kasiastaraczka wrote:Dzień dobry dziewczyny!
Kurcze ja nie wiem jak my się pomieścimy w tym mieszkaniu... ogólnie teraz wynajmujemy niecałe 50 m.kw. więc tu nie będziemy robić żadnych remontów itp. ,bo budujemy dom pod Warszawą,ale to dopiero początek
Obydwoje z mężem jesteśmy przyzwyczajeni do dużych przestrzeni,a tu taka ciasnota
My też mamy mieszkanie 48 metrów, ale już plan jest, jak to przetrwać, zanim stanie dom. Tylko, że to nasze mieszkanie, więc nam nie szkoda remontować.
Dacie radę! Dopóki dziecko będzie małe to tak naprawdę kwestia drobnych zmian. -
Ja dzisiaj nadrobiłam Wasze wpisy . Piękne zdjęcia małych i dużych bąbelków 👏🏻😉 super!
Ja mam w piątek wizytę wieczorem i się martwię , raz czuje ze wszystko dobrze , raz myśle ze nie … 😕
Trzymajcie kciuki 🙏🏻🍀✊🏻✊🏻dobuska, Selena, Aneta8 lubią tę wiadomość
-
Kasiastaraczka wrote:Dzień dobry dziewczyny!
Obydwoje z mężem jesteśmy przyzwyczajeni do dużych przestrzeni,a tu taka ciasnota -
Aneta8 wrote:Kurczę, obawiam się, że o każdym szpitalu znajdziemy i pozytywne i negatywne opinie. Wszystko pewnie zależy na jaki personel i opiekę trafisz.. kuzynka męża właśnie skończyła studia położnicze i zdała dyplom. Poczekam jaki szpital wybierze do pracy 😄
Idealnie mieć znajomą położna👍ja właśnie jestem na grupie na fb hallo gdzie rodzic warszawa i tam są opinie o warszawskich porodówkach, to faktycznie o każdym można czytać dobre i złe opinie.
Ja dziś o 13:15 jadę sprawdzic czy wszystko jest ok...mialam mieć jutro wizyte ale ja przyspieszam przez te plamienia2021:➡️12.02 długi protokół
22.03🎯15 dojrzałych
❄4AA❄3BB❄3BC
🍀29.05 4AA 7dpt-44,05; 10dpt-158,3; 12dpt-447,0; 14dpt-1075,0; 19dpt-7018, 26dpt mamy ❤rośnij Kropelinko🙏Intralipid+Accofil+Atosiban+Neoparin+Embroglue+Metypred
2020: z rozmrożonych oocytów:
4BB❌ 6t2d😥(puste jajo)2BB❌ nieudany😔2/3BC ❌CB😔2/3CB(5doba),3CB(6doba)❌nieudany😔
2018: protokół krótki:🎯12 dojrzałych, 6 zamrożonoDo 5 doby dotrwał tylko 1(3AC)
✅nasz cud urodzony w Dzień Matki❤
O Nas:
♀️Ja
Histeroskopia-CD3 wysokie👎CD56-NK👎 CD138👍
👎niedrożne jajowody👎mthrf hetero,👎IO od IX 2020👍hormony 👍edopoduszka👍AMH-3,14
👍immunologia
♂️On-
👎👍morfologia 2%(2018)-->4%(2020)-->6%(2021);👎ruchliwość- 24,2%👎mthrf homo
👍test HBA-87%👍test stresu oksydacyjnego plemników👍Fragmentacja DNA-91% -
Pimka wrote:Idealnie mieć znajomą położna👍ja właśnie jestem na grupie na fb hallo gdzie rodzic warszawa i tam są opinie o warszawskich porodówkach, to faktycznie o każdym można czytać dobre i złe opinie.
Ja dziś o 13:15 jadę sprawdzic czy wszystko jest ok...mialam mieć jutro wizyte ale ja przyspieszam przez te plamienia
Kochana nie stresuj się, na pewno wszystko jest dobrze! Trzymam kciuki 😘Pimka lubi tę wiadomość
-
Pimka wrote:Mam już wyniki najważniejszy dla mnie ogtt nie wskazuje cukrzycy ciążowej💪(wynik 89-112-124) I tsh ładne bo 1,7💪 jutro wizyta u gin z pakietu, od wczoraj mam wrażenie że się na wkładce pojawiła jakas krew i nie wiem czy to jakieś podrażnienie wewnątrz czy zewnatrz😔mam nadzieję że to nic innego strasznego
Ja wczoraj miałam badanie usg i lekarz jak wyciągnął przyrząd to było na nim trochę krwi (a raczej różowy śluz), lekarz powiedział, że musiał zahaczyć o szyjkę i że takie plamienia teraz mogą się pojawić. Wczoraj nic nie było a dzisiaj rano niestety zauważyłam zabarwiony lekko śluz. Dzisiaj nie panikuję ale jak za 2 dni nie przejdzie to chyba dla spokoju pójdę do lekarza07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
dobuska wrote:Morwa, dzięki, już się dopisałam! Genialny pomysł i cieszę się, że mamy to teraz wszystko w kupie.
Co do Red, jak bardzo mi przykro! (
Martwię się, co do reszty dziewczyn, które zamilkły. Jeśli nas czytacie, dajcie chociaż znać!
Kalcia trzymaj się z tymi mdłościami! Nie ma lekko, wiem po sobie, ale do końca 1 trymestru już niedługo.
Pimka wyniki do pozazdroszczenia! Co do delikatnych plamień, na początku ciąży też miałam i dopóki nie boli brzuch i nie ma krwawień to ze spokojem do tego trzeba podchodzić.
A co u mnie?
Ja dzisiaj też mam wizytę, ale dopiero o 19::15 i jeszcze mąż wyjechał na dwudniową pracę. Bardzo jestem zestresowana...
♥️ 2019
♥️ 2022
[*] Aniołek 7tc 08.2017
Starania od 08. 2013
Leczenie napro od 03.2017😀 -
Pimka wrote:Idealnie mieć znajomą położna👍ja właśnie jestem na grupie na fb hallo gdzie rodzic warszawa i tam są opinie o warszawskich porodówkach, to faktycznie o każdym można czytać dobre i złe opinie.
Ja dziś o 13:15 jadę sprawdzic czy wszystko jest ok...mialam mieć jutro wizyte ale ja przyspieszam przez te plamienia
Co dawaj znać!Pimka lubi tę wiadomość
07/2017 💕 Misia
07/2021 💔7tc Aniołek
04/2022💕Gaja 🌈 -
niutek87 wrote:Ja podczytuję w miarę na bieżąco,ale jeszcze pracuję i opieka nad synkiem sprawiają,że wieczorem padam z nóg. W poprzedniej ciąży trochę lepiej się czuję niż teraz. Od początku czerwca do początku lipca prawie codziennie wymiotowałam, czasami nawet kilka razy dziennie. Na szczęście od tygodnia jest lepiej, są oczywiście mdłości,ale przynajmniej nie wymiotuję. Z jednej strony cieszę się z tych objawów,bo mimo uciążliwości dają mi nadzieję,że wszystko jest dobrze 😀
Pimka, daj nam znać, ale na pewno będzie dobrze! jesteśmy tam teraz mocno ukrwione i naprawdę niewiele trzeba...Pimka lubi tę wiadomość
-
Jeheria, Gisele, Selena, dobuska, Morwa, Kasiastaraczka, Aneta8, Miamonia, Pimka, po_prostu_ja, Pcosik_2, Majetta, Isiozwierz, Gosia Rumi, Stokrotka 86, Paula2702 lubią tę wiadomość
-
Morwa, wspaniała praca z listą na pierwszej stronie i plikiem. Uzupełnię dane jak usiądę przy kompie
Oddałam dzisiaj krew na Sanco i na wszystkie podstawowe badani laboratoryjne + pakiet tarczycowy. Nawet nie chcę pamiętać ile wydałam. Trzymajcie za mnie kciuki, wyniki Sanco dopiero w przyszły piątek. Wtedy mam też wizytę, mój mą ma urodziny. Mam nadzieję, że będzie miał piękny prezent.Aneta8 lubi tę wiadomość
-
Aneta8 ha ha tak,swoją polozna to jest coś ja mam na Madalińskiego i dlatego waham się między żelazna,a Madalińskiego
Dobuska nie stresuj się,na pewno wszystko będzie dobrze 🙂
Też budujecie dom?
No tak, tego się trzymam, że na razie ciąża, później malutkie dziecko-jakos damy radę
Nisia18 trzymam kciuki,nie stresuj się i dawaj znać
Selena to dopiero wyzwanie! Podziwiam Was
Pimka też jestem na tej grupie na dni na każdy szpital znajdą się głosy za i przeciw,jak to w życiu
Trzymam kciuki i napisz po wizycie
Niutek podziwiam Cię,że dajesz radę jeszcze pracować i opiekować się synkiem
Nie wybierasz się na zwolnienie?
Ja bez tego nie dałabym rady...
Alfa ale słodki widok trzymam kciuki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2021, 10:57
Selena, Aneta8, dobuska lubią tę wiadomość
Synek 12.2023
Starania-2 cykl
Synek 01.2022
Starania-23cykl
ja '88 + on '87