Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Stoookrotka wrote:O kurde, pol godziny temu zaczęły mi odchodzić wody i lecą cały czas. Jadę na IP. Trzymajcie kciuki!
U nas 34+5, trochę wcześnie i planowa cesarka ze wskazań medycznych miała być duuuuużo później...
Mam stresa -
Ja wczoraj mialam wizyte mały ma 2931 gram
49-50 cm. Szyjka skrócona z 3.64 na 2.90. Lekarz powiedzial że do 37 tyg mam duzo odpoczywać, 12 dni jakos dam rade
chyba.....
Kookosowa, kasia1518, ManiaM, Aguuula;2525, KasiaP, moni05, silent, Jupik, Dominika32, nuśka91, ammarylis, mia4444, Karooo93, Cabrera, przedszkolanka:), Milanka, adella1 lubią tę wiadomość
-
O rany, ale tu się nocą zadziało! Kiniorek91, Stookrotka,Emikey, kciuki, odzywajcie się!
-
Kiniorek, kciuki zacisniete, ty sie juz niczym nie stresuj, tylko przebieraj nogami z radosci, juz za chwilke utulisz Remika!
Emikey, nie odzywasz sie, wiec zakladam, ze z tych musniec motyla zrobily sie fale sztormowe. Jesli jeszcze jestes w dwupaku trzymam kciuki, aby poszlo szybko i mozliwie najmniej bolesnie.
Stookrotka, rowniez sie nie odzywasz, trzymam kciuki, ze polozyli cie na patologii i jakos madrze zahamowali wody, aby malenstwo posiedzialo jeszcze chwile w brzuchu. Jesli jednak to maly uparciuch i już chce na zewnatrz, to aby mial sie jak najlepiej.
Kciuki!! -
Ja w sumie wczoraj miałam niespodziewaną wizytę. Pojechałam przedłuzyc l4 no i położna zmierzyła tętno małemu. Okazało sie ze za wysokie... musiałam wejsc na usg. Okazało się ze wszystko w porządku, przepływy ok, tętnice też, oddychał juz lepiej, wody prawidłowe. Juz miałam wizję szpitala no ale jakby trzeba było jechać to wiadomo. Lekarka mówiła ze w tym czasie mógł przyjsc skurcz i to dlatego. Ja czułam jak mały sie wiercił wiec pewnie i tętno wtedy było szybsze. Mowiła jeszcze że dobrze jak macica pracuje. Ze te twardnienia sie pojawiają, byłoby źle gdyby była uśpiona.Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI,3x transfer
,1x crio
,1x transfer -biochemiczna
, 1x crio
, drugi crio
-
A mi gin wczoraj troche nadzieji narobil, ze moze rzeczywiscie to juz zaraz. Poki co, wieczorem i w nocy lekkie cmienie miesiaczkowe i na wkladce troche galarety, ale bez pewnosci czy to kawalek czopa czy sluzu. W sumie to bym chciala, aby cos dzis sie ruszylo, piatek 13 w pelnie, brzmi idealnie na porod!
moni05, Kookosowa lubią tę wiadomość
-
Kkkaaarrr ale ci zazdroszczę troszkę, super, ze ciało się przygotowuje. Ja miałam również rozwarcie na 4 cm jak mnie przy kontrolnym ktg przyjęli, wiec potwierdzam , ze poszło szybko, powiedzieli ze rodzę i tyle
czego ja nie czułam. 3,5 godziny później faktycznie Kosia była Żr mną
Kiniorekbądź dzielna kochana, dziś wasz wielki dzień- nowy członek rodziny. Obyś szybko doszła do siebie, żebyś teraz miała z górki za wszystkie możliwe dolegliwości ciążowe
Stokrotka i Emilkey czekamy na wieścikkkaaarrr, moni05 lubią tę wiadomość
10dpo-18,5 beta, 12dpo-94,6 beta
24 lata -
Eeee dupa blada. Po 4h skurcze się wyciszyly. 4h snu zabrane z życia. Z Gaba skurcze miałam wywoływane więc odrazu walnely z grubej rury. Te nie dały mi spać ale nie zatykaly mnie jakoś z bólu. Taki okres który idzie do kręgosłupa. No cóż coś tam się zaczęło ale jeszcze nie to na co czekam
nie mam jeszcze torby spakowane hehe. W nocy o tym tylko myślałam że nie spakowlam torby a jest noc i będę musiała palić światło i obudzę Gabe.
-
Emikey to dzis pakuj torbe i czekaj na dalsza akcje.
To czekamy na stokrotke i kiniorka.
Kkkaaarrr to teraz biegaj po schodach, seksy z mezem i pojdzie.
U mnie jak na złość samopoczucie jak nigdy. Nic nawet pol skurczu. Bartek za to czuje piatek bo juz zaczyna impreze.
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku