Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
paulina2811 wrote:Dziewczyny trochę głupie pytanie ale nie wiem.. W poniedziałek idę do szpitala, w tygodniu cc, czy mogę się normalnie "tam" depilować czy lepiej nie? Nie wiem jak to jest w przypadku cc..
W necie znalazłam info, że linia bikini ma być "Łysa". Ale jak jest u nas w USK nie wiem. Będę czekać na Twoja relacje 😉
Ostatnio depiluje się kremem do depilacji, więc nawet jak odrosna to nie jest koszmar. Maszynkę mam spakowana także najwyżej się ogarnę.
Paulina, a bierzesz że sobą sztućce, papier toaletowy, ręcznik papierowy? -
Milanka wrote:W necie znalazłam info, że linia bikini ma być "Łysa". Ale jak jest u nas w USK nie wiem. Będę czekać na Twoja relacje 😉
Ostatnio depiluje się kremem do depilacji, więc nawet jak odrosna to nie jest koszmar. Maszynkę mam spakowana także najwyżej się ogarnę.
Paulina, a bierzesz że sobą sztućce, papier toaletowy, ręcznik papierowy?Paulina -
Marisza wrote:Spirit,
Milanka,
dziękuję bardzo dziewczyny za odpowiedź. Jesteśmy z Ukrainy i dla nas to zwykle, normalnie, popularne imię
Obstawialam Bałkany, bo tam z takim imieniem się spotkałam, tak samo jak męskim Zlatan.
Kiedy spodziewacie się dzidziusia?Marisza lubi tę wiadomość
-
paulina2811 wrote:Biorę, może tam są ale wiadomo jak to w szpitalach, później chodzić prosić to już wolę wziąć swoje i nie szukać. Tak zrobię, że w razie czego tam się "ogarnę"
Aha, kremem robię się całkowicie, przynajmniej wszędzie jest taki sam efekt. Maszynkę porzuciłam, bo już nie ogarniam sytuacji. Staralam się, a gdzieś coś zawsze się zostalo. -
adella1 wrote:Jestem już zmęczona. Chciałabym urodzić.
Adella, już niedługo, zobacz ile już za nami. Jeszcze kilka tygodni🤗 na pocieszenie dodam, że moje koleżanki (już matki z potomstwem minimum kilkuletnim) mówią że tęsknią do czasów ciążowych, bo...przynajmniej dziecko miały czas na oku, nie grymasilo, nie pyskowalo, itd itp -
Adela jesteś najlepsza mama na świecie i pamiętaj że każda kobieta potrzebuje odpoczynku. Moja trzy i pół latka też mi daje popalić a najgorsze że muszę dużo odpoczywać i sama wiem że powinnam więcej z nią być a nie daje rady. Koniec ciąży jest ciężki. Jeszcze chwilę i będziemy mieli czas i siły dla starszakow. Odetchnij a jutro cała niedziela dla szkraba to napewno ucieszy was oboje.
Paulina jak najbardziej depiluj. Wręcz jest to wskazane na obszarze cięcia żeby nie musieli robić tego przed operacją.
Kate śliczne imiona.paulina2811, adella1 lubią tę wiadomość
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Marisza wrote:Spirit,
Milanka,
dziękuję bardzo dziewczyny za odpowiedź. Jesteśmy z Ukrainy i dla nas to zwykle, normalnie, popularne imięA pracuje w szkole i różne imiona spotykam
Marisza lubi tę wiadomość
2017 #1
2019 #2
-
Milanka wrote:W necie znalazłam info, że linia bikini ma być "Łysa". Ale jak jest u nas w USK nie wiem. Będę czekać na Twoja relacje 😉
Paulina, a bierzesz że sobą sztućce, papier toaletowy, ręcznik papierowy?paulina2811 lubi tę wiadomość
2017 #1
2019 #2
-
Milanka wrote:Obstawialam Bałkany, bo tam z takim imieniem się spotkałam, tak samo jak męskim Zlatan.
Kiedy spodziewacie się dzidziusia?2017 #1
2019 #2
-
Spirit wrote:Ja kojarzę Zlatan ale coś mi świta z Norwegią czy tam Szwecja,Ale chyba jako nazwisko chyba jakiegoś sportowca :p
Zlatan Ibrahimović to reprezentacja Szwecji w piłce nożnej ale pochodzi z ChorwacjiSpirit lubi tę wiadomość
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
adella1 wrote:Milanka-i tak do osiemnastki( przynajmniej)😉
Zatem, świętujemy nasz stan 😄
Ja mam załamanie w zw. z małą masa. Ale mąż pociesza, rodzice też, że ja również nie byłam NRDowska sportsmenka. Urodziłam się w 38 Tc i ważyłam 2800. Więc może to natura, a nie jakaś choroba -
Milanka wrote:Paulina, a jaki krem pielęgnacyjny bierzesz dla malucha?
Czy coś dodałaś jeszcze do tej listy z USK, w związku z CC?Milanka lubi tę wiadomość
Paulina