Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kiniorek kciuki😘
U mnie podobnie jak u ammarylis ból łydek. I też mój K się na to przydaje, a dzisiaj to nawet nie pytał czy potrzeba wymasować tylko sam rano za nogę złapał 😍
Kokosowa ja wiem, że to nie śmieszne ale uwielbiam jak o tym dr mówisz "dziad" 😆 Może dzisiaj cię zaskoczy i się wykaże.
U mnie bez zmian że skurczami, czyli nadal okrąglutkie zero. Żadnych boli, napinania, twardnień. No nic się nie dzieje. Zaczynam się stresować, że naprawdę wywoływanie mnie nie ominie.
-
A ja dopiero wstałam w nocy wogole spać nie mogę, za to ranek cały mogłabym przespać
Kookosowa powodzenia u lekarza - pseudonim roboczy - dziad
Kiniorek trzymam kciuki, ale pewnie już jesteś po
Brunetka jak ja z Jagódka byłam chora w ciąży to lekarz przepisał mi apap i rutinoscorbin ( nie pamiętam dawek) i do tego domowe sposoby. Po trzech dniach jak ręką odjal, a miałam też gorączkę do tego
Kkkaaarrr cudny tort, nie pamiętam czy już pisałamWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2019, 09:34
kkkaaarrr lubi tę wiadomość
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Matka 30+, Meerici- dziewczyny dużo zdrówka dla Was i Waszych maluszków, gratulacje!!! :*
Aaga bardzo się cieszę że w końcu jesteście w domku
Kiniorek kciuki :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2019, 09:37
13 cs szczęśliwy ❤
25.01 beta 197
28.01 beta 599
31.01 beta 1636 -
sandrina22 wrote:Kiniorek kciuki😘
U mnie podobnie jak u ammarylis ból łydek. I też mój K się na to przydaje, a dzisiaj to nawet nie pytał czy potrzeba wymasować tylko sam rano za nogę złapał 😍
Kokosowa ja wiem, że to nie śmieszne ale uwielbiam jak o tym dr mówisz "dziad" 😆 Może dzisiaj cię zaskoczy i się wykaże.
U mnie bez zmian że skurczami, czyli nadal okrąglutkie zero. Żadnych boli, napinania, twardnień. No nic się nie dzieje. Zaczynam się stresować, że naprawdę wywoływanie mnie nie ominie.
Hehe no i mnie zaskoczył bo stalam w rejestracji 20 minut zeby mnie odeslali pod gabinet i sie okazalo ze tego dziada dzis nie ma. Wiec maz zly ze parkometr wykupiony a ja szczęśliwa bo wracam do domu i moze bedzie w srode to wtedy pojade.
I juz bartek ma zapowiedziane ze do srody ma wylazicmoni05, sunshine03, Milanka, aga_ni lubią tę wiadomość
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
nuśka91 wrote:Właśnie przybijam piąteczki z moim dzidziusiem 😀 czuje, że wypycha jakieś kolanko albo łokieć w miejscu w którym go głaskam, na chwilę się chowa i znowu przychodzi w to samo miejsce, żeby go pogłaskać ❤️
a potem okazało się, że to nie nóżka a dupka
nuśka91 lubi tę wiadomość
-
paulina2811 wrote:Dziś miałam się położyć do szpitala ale zadzwonili, że po konsultacji z ordynatorem jednak przeloza na niedzielę i dziś tylko na ktg pojadę, jak się uda to i usg
Ja, mam nadzieję, dziś będę wiedziała na kiedy nam się szykować.
Czy wynajmowalas sobie położna? Albo słyszałaś w jaki sposób można to zrobić w USK? -
Milanka wrote:Ja, mam nadzieję, dziś będę wiedziała na kiedy nam się szykować.
Czy wynajmowalas sobie położna? Albo słyszałaś w jaki sposób można to zrobić w USK?też chętnie bym tak zrobiła, wiadomo inna opieka po cc.
Paulina -
Milanka wrote:Ja, mam nadzieję, dziś będę wiedziała na kiedy nam się szykować.
Czy wynajmowalas sobie położna? Albo słyszałaś w jaki sposób można to zrobić w USK?Paulina -
Merici gratulacje!
teraz ja czekam na swojego Ignasia
mężowi zażartowałam, ze już włączamy tryb intensywne wywoływanie i wziął sobie za punkt honoru
haha rano odwiózł córkę do żłobka i wrócił do domu „wywoływać”
Kiniorek, na pewno jest już po- mam nadzieje, ze jakoś dajesz radę po cc, odpoczywajKasiaP, przedszkolanka:), pOla34 lubią tę wiadomość
10dpo-18,5 beta, 12dpo-94,6 beta
24 lata -
paulina2811 wrote:U mnie zmiana planów, miałam mieć cc w czwartek ale wg lekarzy 38+1 to trochę mało i będę miała w poniedziałek 38+5
japonka lubi tę wiadomość
Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI,3x transfer
,1x crio
,1x transfer -biochemiczna
, 1x crio
, drugi crio
-
Aguuula;2525 wrote:Ja we wtorek 24.09 i to bedzie u mnie wg inv 38+6 a wg om 39+2.Paulina
-
Ja wczoraj zjadłam pół arbuza na noc. Najgorszy pomysł ever. Latalam do WC z 6 razy. I tak sobie za każdym razem myślałam czy bym poznała czy to wody nie pekly. Z Gaba mi przebijali. I jak zawsze myślałam że to chlusnie z litr to mój mąż mówi, że z Gaba to było tylko gdzieś z 100ml bo on widział jak przekuwali.
-
Konieczynka nie jestem zwolennikiem antybiotyków, ale po to idę do lekarza, żeby się dowiedzieć czy np nie mam anginy. Jest na prawdę kiepsko, gdybym miała teraz rodzić to chyba nie miałabym siły... Na 14:00 mam wizytę to się dowiem. Teraz mocno liczę, że jednak nie weźmie mnie rodzenie w tym tygodniu. Chyba, że będzie tak jak któraś z Was pisała - cudowne uzdrowienie przez poród 😉
Emikey nie to na pewno coś mniejszego było, bo taka malutka górka z wyczuwalną twardą kostką ☺️
Kiniorek czekamy na wieści ☺️ -
nick nieaktualny
-
emikey wrote:Ja wczoraj zjadłam pół arbuza na noc. Najgorszy pomysł ever. Latalam do WC z 6 razy. I tak sobie za każdym razem myślałam czy bym poznała czy to wody nie pekly. Z Gaba mi przebijali. I jak zawsze myślałam że to chlusnie z litr to mój mąż mówi, że z Gaba to było tylko gdzieś z 100ml bo on widział jak przekuwali.
Oj no nie wiem czy tylko tyle tych wód 😅 przy pierwszym porodzie mi pod koniec chlusnelo to nie wiem ale przy drugim podczas ktg na izbie przyjęć i byłam cała przemoczona😂 ale z takich myśli to się ostatnio zastanawiałam czy będąc w wannie bym się zorientowała że wody poszly🤔 ale chyba tak. Coś mi świta przez mgle że po odejściu wód brzuch mi się pomniejszyl😏Karolina 10.10.2019💞
Lena 8.11.2012💞
Samantha 27.10.2009💞
-
Na szkole rodzenia polozna mowila, ze moze sie tak stac, ze wody chlusna, ale tylko troche, bo potem glowka jak korek 'zatyka dziure' i dalej sie powoli sacza. Mi za 1 i 2 razem poszly tuz przed partymi jak juz lezalam na fotelu