Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Kciuki za Bartusia! A ja właśnie poszłam do przychodni na badania krwi i moczu i okazało się że lekarz ich nie zlecił chociaż mówił że tak
na szczęście mam za darmo w abonamencie to sobie zrobiłam. A za 25 min mam kolejne usg z oceną wód i pomiarami małego
ciekawe czy to 2,6 z wczoraj z kliniki się potwierdzi bo co sprzęt to inny wynik. Oczywiście synu mi buszuje po całym brzuchu i w trakcie badania też tak potrafi
Kookosowa lubi tę wiadomość
-
Dziekuje za wszystkie gratulacje i życzenia! Na razie stan po cc bardzo mi sie nie podoba, ponoc sobie dobrze radze, ale ja nie znasze byc niedolezna.
Na pocieszenie malutka pieknie ssie mimo wedzidelka do podciecia. Typ przytulas, cala noc chciała byc blisko. Znow sie zakochalam, to takie fajne uczucieKasiaP, Karooo93, Atyde, sandrina22, Kookosowa, sunshine03, Kinga82, moni05, przedszkolanka:), Goemi, Milanka, Klaudia2016, Jupik, wiktoriaa, ammarylis, kasia1518, japonka, nuśka91, kalcia, _nova, Aaga lubią tę wiadomość
-
Kookosowa wrote:I go zabrali. Ale ratownicy specjalnie dla mnie zatrzymali sie pod sala i pomogli mi wstac zeby go ucalowac.
A lekarka ktora mnie ciela dziś przyla osobiscie sie spytac co u mnie. Jak ja lubie takich ludzi.Aguuula;2525, Kookosowa, Milanka lubią tę wiadomość
2017 #1
2019 #2
-
Spirit no właśnie pojechał do niego maz. Wiec nie bedzie sam. Chcialam isc sie myc ale jakos nie dam rady jeszcze. Poczekam może popoludniu. Narazie staram się łazić ale nawet nie minęła doba więc boli
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Kookosowa wrote:Spirit no właśnie pojechał do niego maz. Wiec nie bedzie sam. Chcialam isc sie myc ale jakos nie dam rady jeszcze. Poczekam może popoludniu. Narazie staram się łazić ale nawet nie minęła doba więc boli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2019, 10:30
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
Kookosowa wrote:Emikey ja dzien przed usg u dziada mialam kalejdoskop emocjonalny. Od kilku dni juz brak apetytu i ciągle chcialo mi sie spac.
ale ból głowy to coś nowego dla mnie. Może za mało pije bo pić mi też się nie chce. Ale co do emocji to też od 2 dni smutno mi jakoś. Smutno mi bo Dani nie che wylezc i wmawiam już sobie ze go przenoszę i znów będą wywoływać i znów zajmie 2,5 dnia bo 1 indukcja nie zadziałała. I znów ten ból itd
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2019, 10:36
-
Kookosowa wrote:Spirit no właśnie pojechał do niego maz. Wiec nie bedzie sam. Chcialam isc sie myc ale jakos nie dam rady jeszcze. Poczekam może popoludniu. Narazie staram się łazić ale nawet nie minęła doba więc boli2017 #1
2019 #2
-
Aguuula;2525, brunetka91, przedszkolanka:), mia4444 lubią tę wiadomość
-
Kookosowa wrote:Spirit no właśnie pojechał do niego maz. Wiec nie bedzie sam. Chcialam isc sie myc ale jakos nie dam rady jeszcze. Poczekam może popoludniu. Narazie staram się łazić ale nawet nie minęła doba więc boli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2019, 11:11
13 cs szczęśliwy ❤
25.01 beta 197
28.01 beta 599
31.01 beta 1636 -
Kkkaaarrr i Kookosowa, gratulacje 😊 ale już tych dzieciaczków dużo. Chyba będę sama rodzic w październiku 🙈
Jak by ktoś miał w planie zakup piłki do poskakania to donoszę, że będzie w biedronce od poniedziałku.
Ja dzisiaj byłam na zakupach i pierwszy raz mi ciąża pokazała jaka już jestem niedołężna. Jak wysiadlam z auta to coś mi spadło, więc przykucnełam po to, ale miałam na ramieniu ciężką torbę z zakupami, więc tak jak kucnełam tak już nie mogłam się podnieść 😂 myślałam, ze albo będę wołać sąsiada, albo się położę i zacznę turlać do domu. ale po kilku próbach jakoś się udało 🙈 -
Basia dzis miałam motywacje do wstania. Miala byc karetka o 8 i chcialam koniecznie go jeszcze zobaczyc. Teraz jak juz pojechal to leze i wstaje na siku.
Nawet emocje odeszly i chce mi sie spac. Potem sie umyje najwyzej wieczorem. Chodzi o sam brzuch i nogi bo całe sa pomaranczowe w tym odkarzaczu
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Olliii ja też już ruszam się jak kaleka. Pojechałam do galerii kupić prezent na jutro chrześniaczce i wszystko mi z rąk leciało, jak umiałam przy regale to już,nie mogłam wstać i nawet przejście galerii na jednym poziomie mnie wykończyło. Do tego podłamałam się co do tematu porodu bo wczoraj mój gin kazał mi przyjechać na dyżur na ktg, po czym mnie zbadał na fotelu i stwierdził, że ktg nie potrzeba bo a nuż coś wyjdzie i po co się denerwować a według niego jest o.k. A jesz cze ktg w ogóle nie miałam. Do tego cały czas była gadka,że zrobimy CC w 39 tygodniu, a wczoraj jak się pytam dokładnie kiedy to będzie to mi mówi,że mam iść do ordynatora najlepiej prywatnie, ale teraz i tak go nie ma bo ma urlop do końca miesiąca. No więc nie wiem kiedy się do niego dostanę i czy w ogóle wyrazi zgodę na CC. Szkoda tylko,że wcześniej gadał inaczej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2019, 11:26
-
Wiem ja tez mialam motywacje bo chciałam szybko isc do malego z moim mleczko mu zanieść i zobaczyć go, więc doskonale Cię rozumiem. Ale teraz uważaj na siebie bo będziesz mu potrzebna w jednym kawałku, z resztą nie tylko jemu;) A kolorek pomarańczowy to miałam chwilę bo od razu się nie domyło:) życzę dużo sił ale wiem po sobie że nie mając maluszka przy sobie tych sił przybywa ze zdwojoną siłą więc nim się obejrzysz a zapomniesz o tym żeby ogóle ktoś Cię ciął:*
13 cs szczęśliwy ❤
25.01 beta 197
28.01 beta 599
31.01 beta 1636 -
Kookosowa wrote:Spirit no właśnie pojechał do niego maz. Wiec nie bedzie sam. Chcialam isc sie myc ale jakos nie dam rady jeszcze. Poczekam może popoludniu. Narazie staram się łazić ale nawet nie minęła doba więc bolikasia1518
-
Kasia tak dostałam dwa razy paracetamol w kroplowce i dwa razy morfine. Teraz juz dostalam w tabletkach ibuprofen i paracetamol gdyby cos bolalo mocno. Jak leze to nic nie czuje. Jak chodze to dopiero czuje
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
aga_ni wrote:Po ostatniej nocy lepiej rozumiem Twój stres. Nie myśl o tej pępowinie, położne na szkole rodzenia mówili ze to błąd ze lekarze w ogóle mówią kobietom ze dziecko jest owinięte pepowina, bo to tylko stresuje a zwykle to noe powoduje żadnych niebezpiecznych zdarzeń. A na kiedy masz planowana cc?