Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wprawdzie nie z tego wątku, ale widziałam rano te bliźniaki (trzeba skopiować tylko część tego linka) - nacieszcie się i wy, bo słodziaki jakich mało
https://zapodaj.net/1868a3fcfde26.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2019, 14:40
sunshine03, brunetka91, moni05, Kookosowa, aga_ni, kasia1518, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
O matulu, jakie cudne bobaski 😍
-
Pola super słodziaki
Judka miala byc blizniakiem.
Radosci dwa razy wiecej.
Bartek dzis zrobil 3 kupy. I ma juz bardzi malo złogów. Je juz 20 ml. Jak dojdziemy do 50 to nas wypuszcza na chirurgie.Milanka, aga_ni, KasiaP, ammarylis, Karooo93, ManiaM, kasia1518, Goemi, Cabrera, Monalisa88, przedszkolanka:), Aaga, mia4444 lubią tę wiadomość
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Umnie nadal cisz. Czwartkiem skorcze to chyba byl falszywy alarm. Wczoraj I dzisaj ostre potrawy cieple kompieli no i troche seksu tak tu w angli zalecaja.dzis czesciej twardnienie brzucha lekki bol krzyza ale nic reguralnego. Jutro rana mam usg a wewtorek ginekolog w szpitala I masaz szyjki.moze to pomoze 😂🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2019, 16:16
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
moni05 wrote:Bardzo mi tam nie po drodze. Ciężko bez znajomosci i skierowania...
Cabrera, uruchomić lekarza nie mogę jeszcze bardziej, bo on nie jest na Patologii decyzyjny w żaden sposób.
Noworodki większość czasu śpią i jedzą, to najbardziej uroczy etap 😁 czasem im zostaje 😊/ Ale w przyszłym tygodniu to chyba już na 100% zobaczysz swojego malucha, nie ma mowy o dłuższym zwlekaniu?
moni05 lubi tę wiadomość
-
JaSzczurek wrote:Ty to się namęczysz
/ Ale w przyszłym tygodniu to chyba już na 100% zobaczysz swojego malucha, nie ma mowy o dłuższym zwlekaniu?
JaSzczurek lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
kkkaaarrr wrote:Ale jetem ciekawa kto bedzie pierwszym pazdziernikowym bobasem
Borys jest z 1.10, wiec to data szczegolnie mi bliskaGrudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
kalcia64 wrote:Umnie nadal cisz. Czwartkiem skorcze to chyba byl falszywy alarm. Wczoraj I dzisaj ostre potrawy cieple kompieli no i troche seksu tak tu w angli zalecaja.dzis czesciej twardnienie brzucha lekki bol krzyza ale nic reguralnego. Jutro rana mam usg a wewtorek ginekolog w szpitala I masaz szyjki.moze to pomoze 😂🤣
-
Ja dzisiaj miałam dziwny dzień, a teraz tez spokój. Najpierw biegunka- cała noc i rano. Potem mdłości, temp 37-37,5 i zawroty głowy takie ze musiałam leżeć żeby się nie przewrócić. Zebrałam się wiec w końcu żeby dopakować torbę i w trakcie poczułam się nagle dobrze i bardzo głodna! Zjadłam obiad, leżę i marze o czekoladzie.23.10.2019 urodził się Władek ❤️
starania od 2016: PCO, KIR AA, teratozoospermia, 2017 - 4x IUIICSI 1 - 01.2018
ICSI 2 - 08.2018
IMSI 3 - 01.2019 - 27.01 szczęśliwy transfer! -
Hello:-)
Ja 4 dzień na patologii i ogółem nie robią cesarki.bo nie ma miejsca na porodowkach.
W trójmieście jest jakieś oblężenie i wszędzie odsyłają. Wiec dobre jest to, że będąc w szpitalu mam jakby pierwszeństwo gdyby akcja się rozwinęła. Ale nie robią planowanych cesarek tylko nagłe. Dziś mam 38 tydz 0. Czyli początej 39. Powiedziano.mi że cesarka do końca następnego tygodnia będzie. Jutro.poproszę och by mi zrobili usg i przepływy. Bo to przy cukrzycy istotne. Mały w tym okresie tylko się teraz tuczy.
Niby mam być na czczo do.obchodu rano ale ten z dzisiejszego obchodu powiedział mi że moge być ale nie zrobią poki miejsca nie będzie
Wiec w sumie to niby od początku była zaplanowana cesarka a wyszło teraz jak jest. A moj gin chciał by max do 37 rozwiązac. W piątek bedzie miał dyżur wiec może do tego czasu coś ruszy a jak nie to.on chyba zrobi cięcie.dziś na 3 godz wyszłam z szpitala:-) pojechałam.do.domciu. wczoraj też i.poszliśmy na obiad i spacer:@). To są zalety tego że czuje sie ok wiec wychodzę na nielegalu miedzy badaniami.
Pola też zdjec nie widziałam niestety.
Dziewczyny w 40 tyg oby ten tydzień byl dla nas dobry.
Dziewczyny robicie sesje noworodkową? Ja mam na 11.10 zaklepany ternin:-). Ciążowo rodzinna wyszła nam naprawdę świetna. Uwielbiam takie pamiątki.