Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
silent wrote:O, możliwe, ja byłam wtedy pierwszy raz i faktycznie wypełniałam jakieś druczki. Co do męża - ja byłam sama, ale inne kobiety miały partnerów, tylko wchodziły raczej bez nich
Ale nie sądzę, żeby ktoś robił problem, ja trafiłam na bardzo miłą kobitkę.
wolałabym wejść z jak będą o datę pytać czy woli tam piątek czy poniedziałek w pracy ale tylko o to mi chodzi,nie boję się wejść sama:D na izbę przyjęć na pewno nie można z mężem tam do środka bo kiedyś byłam pół żywa i i tak musiał zostać A ja ledwo te dokumenty wypełniłam bo misie literki mieszały w głowie :p
2017 #1
2019 #2
-
emikey wrote:Haha magia. Dzwoniłam już do położnej i szpitala bo mnie mąż w sumie nakręcił ale oni nie widzą w tym nic nienormalnego. Ale to UK wiecie. Spytali tylko czy mam brzuch jak stoje. No mam ale mniejszy i miękki. Wczoraj wzięłam ciepła kąpiel tak 40 min. Mąż szykowal małego do snu więc wyskoczylam szybko bo nie wiedział Nawet gdzie jest piżama. Nie wytarlam się dokładnie i jak wpadłam do pokoju byłam mokra na nogach i jeszcze sobie zazartowalam "wody mu odeszły czy co". Mały się rusza czesto a polozna twierdzi że czuła bym jakby mi wody w wannie odeszły tak samo jak się czuje jak się sika w basenie hahha. Mam nie leżeć na plecach i zobaczyć jak tam będzie brzuch się zachowywał w najbliższych godzinach. Albo spadł już bardzo nisko albo przytulił się do kręgosłupa albo huk wie co.
A na poważnie myślę że wody W wodzie byłoby widaćNo nie kolorem może ale że woda taki śliska od śluzu czy coś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 11:53
2017 #1
2019 #2
-
nick nieaktualny
-
Dziś o 8.44 na świecie pojawiła się Gabrysia 50cm 3100g.
Dziewczyny podziwiam te które rodzą naturalnie- myślałam że umre z bólu przy skurczach. Ogólnie CC masakra- mocno krwawilam, jakieś gąbki używali i je chyba włożyli do środka. Długo mnie szyli, po antybiotyku przeciw gbs zwymiotowalam, później przy CC też. Po odejściu wód poszłam się ogolić, mąż zadzwonił po teściowa i ogarnął mi torbę. Najpierw skurcze co 30min nie bolały bardzo, o 5 byłam na ip, po odejściu wód nie czułam małej ale na ktg już tak. Rozwarcie na 2 palce . Później skurcze co 10min, co 5min i 3min - naprawdę myślałam że umrę z bólu. Oczywiście czekali z cięciem do zmiany zmiany. Zrobili badania. Od razu dostałam mała do przystawiania- trochę possala i teraz śpi prztulając się do mnieSpirit, adella1, moni05, silent, wiktoriaa, lena198808, brunetka91, przedszkolanka:), ManiaM, Klaudia2016, aga_ni, KasiaP, Jupik, Zimri, kkkaaarrr, kalcia, Karooo93, _nova, Aaga, emikey, meerici, Konieczynka, ammarylis, Cabrera, mia4444, Kookosowa, Goemi lubią tę wiadomość
kasia1518
-
Cholernie się boje, ale biorę jutro tasiemkę. Cholernie się boje. Stosowali u którejś z Was misodel? Lub chociaż żel?Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Drogie, na stronie nr 2 jest moj pierwszy post w tym wątku. Dodalam tam (mam nadzieje wszystkie) porody od ostatniego uzupelnionego przez sunshine. Jesli komus wpisalam cos co prawda nie jest, lub pominelam jakies info dajcie pls znac, moglam przeoczyc
postaram sie uzupelniac na bierzaco do czasu jsk sunshine nabierze sil i odswiezy na 1 stronie
emikey, Cabrera, silent, Karooo93, sunshine03, Jupik, Kookosowa, _nova, kasia1518 lubią tę wiadomość
-
Kurde ja juz mam 5 tygodniowego maluszka w domu a nawet jeszcze nie powinnam rodzic...
Mloda troche dziwnie od czasu do czasu charczy wiec umowilam nas na pon do pediatry. Nie ma kataru, kaszlu ani goraczki ale dziwne to charczeniemaja tak wasze nalenstwa?
Gratulacje dla pazdziernikowych mamus! Dotrzymalyscie tego pueknego jesiennego miesiaca