Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Moni ja 7 tyg po porodzie I tez ciagle krwawie mimo ze praktycznie 3tyg po porodzie ladnie sie wszystko zaczelo wyciszac... ginka mowila ze macica czysta I ladnie obkurczona I moze to okres. Za 2tyg kontrola I wyszedl mi polip w macicy do usuniecia
-
Ja nie pamiętam ile z Polą krwawilam,póki co jeszcze to trwa.
Co do wywoływania to ja miałam że względu na cholestaze i cukrzycę. Przebojami mi pęcherz (to nie boli) ale już po oxy jak nie było zbyt skurczy.
I my aktywnie,ostatnie dwa dni połowę dnia na dworze. Jutro maz juz wraca do pracy,a było tak fajnie ;p
Jutro mamy ważenie,ciekawe ile Olek przybrałpiję mnóstwo tego na laktacje i mam sporo więcej mleka więc super
moni05 lubi tę wiadomość
-
sandrina22 wrote:Dziewczyny, które miały szyte krocze- rozpuściły wam się szwy całkowicie czy położna wam wyciągała?
Bo został mi taki gruby supeł, bardziej od wewnątrz, i nie wiem czy czekać czy usunąć...bo specjalnie to on mi nie przeszkadza, poza wiedzą że tam jest. A google mówi że szwy się rozpuszczają nawet do 3 miesięcy. A się trochę boję żeby coś mi się na tej nici nie zrobiło ... -
Hej dziewczyny.
Ja po wizycie. Rozwarcie na 1,5 palca, Szyjka miękka, krociotka. Mam być przygotowana. I w sumie jeszcze przed wizytą zaczęły mi się skurcze takie dość bolesne, nie takie jak wcześniej, po wizycie się nasilily i tak średnio co 4 minuty są. I będę się zastanawiać czy jechac na izbę czy czekać. Po prysznicu częstotliwość się nie zmieniła. Idę spać. Zobaczymy czy przejdą. Niby fajnie by było gdyby to było TO, ale z drugiej strony jakoś się nie czuje gotowa psychicznieManiaM, _nova, KasiaP, moni05, Jupik, silent, przedszkolanka:), mia4444, Monalisa88, Cabrera, kasia1518, Kookosowa lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, przepraszam że się nie odzywam
Dziękuję za wszystkie gratulacje
Nie nadrobie, doba za krótka A ja śpię po 3h tylko Max 4.
Poza tym mamy baby blues...
Gratuluję wszystkim nowym mamusią i trzymam kciuki za pozostałe październikówki 👶🤱🤷♀️
przedszkolanka:), mia4444, Monalisa88, Kookosowa lubią tę wiadomość
-
Kochane, o 4.15 urodziła się Izabela. 3380
i 53 cm. Pociumala cyca i śpiPoszło szybko, tylko teraz się że mnie mocno leje i boli. Ale jestem szczęśliwa. Poród taki jak chciałam.
później opiszę. I przepraszam, że się wepchnelam w kolejkę
ammarylis, adella1, przedszkolanka:), silent, moni05, olala2910, Goemi, wiktoriaa, mia4444, kkkaaarrr, Konieczynka, aga_ni, Klaudia2016, lena198808, Monalisa88, meerici, sandrina22, Karooo93, Spirit, sunshine03, Cabrera, kasia1518, Aaga, brunetka91, Jupik, kalcia, Kookosowa, japonka lubią tę wiadomość
-
Irka, moje gratulacje! 😘💐
Maniu, to normalne. Pamiętaj, że nie jesteś sama! ❤️ Możesz się zawsze wyżalić, wesprzemy.Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualny