Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny:-)
Dawno mnie tu nie było,pewnie nawet mnie nie pamiętacie...
Macierzyństwo totalnie mnie pochłonęło,czasem tu wpadam was poczytac ale na pisanie czasu nigdy nie znajduję.
Aż do dziś
A to dla tego że chcialam się wam pochwalić iż znowu będę mama,i po raz kolejny termin na październik:-)kkkaaarrr, Aguuula;2525, Karooo93, Konieczynka, wiktoriaa, Aaga, Monalisa88, meerici, przedszkolanka:), Kookosowa, kasia1518, mia4444, Kamilka, sylvuś, moni05, Zimri, Vella83 lubią tę wiadomość
-
Do dziewczyn z Warszawy, ktore szukaja fizjo na NFZ.
Niech pediatra wystawi skierowanie do osrodka rehabilitacji dziennej i idzcie na Ozarowska. My dostalysmy skierowanie 27.12, w styczniu konsultacja neurologa, a 3.02 juz pierwsze cwiczenia. Ostatecznie z osrodka zrezygnowalam, bo zwyczajnie wole nasza ewhabilitantke prywatna, ale jak zalezy wam na NFZ to jest to dosc szybka sciezka. -
kkkaaarrr wrote:Wow, Dominika!! Gratulacje i zycze powodzenia, rok roznicy to brzmi jak prawdziwe wyzwanie!
Dziękuję,no jest to dla mnie ogromne wyzwanie,zwlaszcza że dopiero 5 mies od cesarki minęło
No i organizacyjnie też już myślę jak to ogarnąć...
Może któraś mi podpowie,jaki wózek kupić zeby pasował do bobaskow rok po roku?
Teraz mam głęboki,myślalam nad zakupem spacerówki dla córki no ale pchać dwa wózki bezsens totalny...
Kto ma dzieci po roku? Kto doradzi?
-
Dominika32 wrote:Dziękuję,no jest to dla mnie ogromne wyzwanie,zwlaszcza że dopiero 5 mies od cesarki minęło
Teraz mam głęboki,myślalam nad zakupem spacerówki dla córki no ale pchać dwa wózki bezsens totalny...
Kto ma dzieci po roku? Kto doradzi?Dominika32 lubi tę wiadomość
Paulina -
Dominika32 wrote:Hej dziewczyny:-)
Macierzyństwo totalnie mnie pochłonęło,czasem tu wpadam was poczytac ale na pisanie czasu nigdy nie znajduję.
Aż do dziś
A to dla tego że chcialam się wam pochwalić iż znowu będę mama,i po raz kolejny termin na październik:-)
Wielkie gratulacje!! 🌷jak samopoczucie na początku ciąży?
Dominika32 lubi tę wiadomość
Karolina 10.10.2019💞
Lena 8.11.2012💞
Samantha 27.10.2009💞
-
Dominika32 wrote:Hej dziewczyny:-)
Aż do dziś
A to dla tego że chcialam się wam pochwalić iż znowu będę mama,i po raz kolejny termin na październik:-)Dominika32 lubi tę wiadomość
-
paulina2811 wrote:Też możemy skorzystać z ustawy. Czyli ona w praktyce niewiele daje jeśli chodzi o kolejki?
Macie ustawe za życie?? A dlaczego?
Dziala bardzo duzo. My do specjalistow nie czekamy. Bardzo szybko i poza godzinami przyjęć. Ale jesli chodzi o rehabilitacje i wwr to ciężko z kolejkami. Nawet z ustawą czekamy 2 miesiace. Bez ustawy czekalibysmy do maja.
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
paulina2811 wrote:Przepraszam ale nie pamiętam. Jakie macie problemy z serduszkiem? U nas były szmerkikasia1518
-
Dominika32 wrote:Dziękuję,no jest to dla mnie ogromne wyzwanie,zwlaszcza że dopiero 5 mies od cesarki minęło
Kto ma dzieci po roku? Kto doradzi?
Co do wózka to my mamy dla Zosi spacerowke a dla Gabrysi gondole, ale na lato planujemy zakup spacerówki jak dla bliźniaków... że dwie obok siebie.
Ja chce trzecie dziecko też szybko aje teraz mi definitywnie powiedzieli że muszę odczekać min. 1.5 roku, więc założyłam spiralę... Ale w czerwcu 2021 planuje wyjąć i znowu zaczniemy starania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2020, 20:37
Dominika32 lubi tę wiadomość
kasia1518
-
Kookosowa wrote:Macie ustawe za życie?? A dlaczego?
Dziala bardzo duzo. My do specjalistow nie czekamy. Bardzo szybko i poza godzinami przyjęć. Ale jesli chodzi o rehabilitacje i wwr to ciężko z kolejkami. Nawet z ustawą czekamy 2 miesiace. Bez ustawy czekalibysmy do maja.Aguuula;2525 lubi tę wiadomość
Paulina -
kasia1518 wrote:Mam nadzieję że żadnych. Jak leżeliśmy w szpitalu z żółtaczka to robili jej dużo badań i na ekg wyszedł jakiś szmer i kazali nam iść do kardiologa, mówiąc że to raczej nic groźnego. Wczoraj tylko ekg udało się zrobić i doktor rzuciła na to okiem i powiedziała żeby się nie stresować bo nic tan raczej nie ma, przynajmniej ekg nic na ten moment nie wykazuje. Mam nadzieję że 21 kwietnia uda się zdobyć echo serca i pozostałe badania.
Więc mam nadzieję, że u Was też tak będziekasia1518 lubi tę wiadomość
Paulina -
Paulina, sorki przypadkiem polubiłam.
Dominika gratulacje!!!
My planujemy zaraz w przyszłym roku wrócić po mrozaczka do kliniki 😊Dominika32 lubi tę wiadomość
Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI,3x transfer
,1x crio
,1x transfer -biochemiczna
, 1x crio
, drugi crio
-
Dominika gratulacje również ode mnie
Duużo zdrowia i nudnej ciąży życzę
Karmisz piersią?
Co do naszej rehabilitacji to WYDAJE mi się, że jest poprawa, natomiast nie wiem na ile to zasługa rehabilitacji a na ile po prostu rozwoju Ignasia i tego, że sam pewne rzeczy sobie wypracował... Generalnie to stwierdzam, że jestem przewrażliwiona na punkcie mojego dziecka, nie ma dnia żebym nie sprawdzała czegoś w necie, a to mi się wydaje, że za mało wokalizuje, a to niepoprawnie się podpiera i tak non stop. I po kolei wszyscy lekarze specjaliści, każdy jeden odsyła nas do kolejnego i w sumie nikt nie podaje żadnych konkretówno ale nie potrafię wyluzować, boję się, że coś przeoczę i potem będę sobie w brodę pluć.
A jak już jesteśmy w temacie kolejnej ciąży to mnie tak paraliżuje kwestia oddania Ignasia do żłobka, że to w zasadzie najbardziej przemawia do mnie za jak najszybszymi staraniami. Z drugiej zaś strony jak sobie przypomnę tę ciążę, wymioty, to leżenie, szpital i miałabym przez to przechodzić tak jakby kosztem synka to aż mi przykro. Trochę taki żalpost wyszedł. Taki dzień jakiś paskudny🤵🏽♀️34
ahm <0,1 / KIR BX, kilka nieobecnych / Allo mlr 0%
🤵🏻♂️34 ⭐
2019 - Angelius GM - amh 0,14;
bakteria, po wyleczeniu -> wonder baby 👶💗
2022 - Angelius MP - amh leci, omnitrope, androtop, cycloprogynova
✨ 11.2023 DuoStim -> 2 komórki
-> ❄ 5BB -> ET ❌
✨ 9.2024 Stymulacja -> punkcja -> lipa
✨ 11.2024 Stymulacja przerwana (poor responder)
✨ 2.2025 Stymulacja -> punkcja -> lipa
Decyzja o AZ 🔮
Czeka na nas 3BB 🌼-> 4.2025 ?