Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas zasypia 20.15-20.45, a budzi się 8-9, sporadycznie przed 8. W dzień ma jedna drzemkę koło 13.30 i śpi 1h 15min do 1.5 h.
Sandrina wielkie gratulacje ! Początki nie są lekkie, ale jak jak teraz robi się już naprawdę fajnie. Jak są obie , to możemy mężem siąść i wypić kawę, a one się bawią. Ważne żebyśmy byli w zasięgu wzroku Gabrsi 😀kasia1518
-
wiktoriaa wrote:Konieczynka kuchnia Lidla w promocji
Kupione 😁
Sandrina Gratki. Może nie będzie łatwo ale maleństwo jak się urodzi to starszak będzie już prawie 2latkiem 😀
Uwaga dziewczyny, tak jak obiecałam będę rozczulać.
Myślicie żeby wywołać takie zdjęcia? Będą jeszcze obrobione, ale co tu poprawiać jak dziecko płacze. Są jeszcze 2 bardziej płaczące. 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2020, 22:57
sandrina22, wiktoriaa, aga90, kasia1518 lubią tę wiadomość
-
Konieczynka! Rewelacja! Cudeńko 🤩 oczywiście że wywołuj, super pamiątka. Będzie starsza, to jej pokażesz pierwsza sesję 😉
My mieliśmy w poniedziałek sesję, udało się zrobić kilka ujęć... później humor Gabrysi minął. Też czekam na zdjęcia do wyboru.kasia1518
-
Sandrina, mega gratulacje ❤️ obys się dobrze czuła. Jak się masz w ogóle?Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Moni dzięki. Jestem zmęczona i standardowy budyń ciążowy zamiast mózgu 🤦🤦 No i z insuliną już.
Henryk nam daje tak popalić, że ja już nie wiem cZy wszystko z nim w porządku. Potrafi usiąść i się drzeć, zawodzić. Nie dość, że nie wiadomo o co mu chodzi to jeszcze nie da się go uspokoić. Boję się że zaburzenia SI to nie wszystko u niego😓
Aaga, zimri zaglądacie tu jeszcze? Bo nasze maluchy na podobnym etapie ruchowym były ostatnio i się zastanawiam jak postępy.
A jakiś bobas jeszcze nie chodzi, czy będziemy zamykać stawkę ?😅
-
Sandrina22 spokojnie jesteśmy z Wami 😊 Maja jeszcze nie chodzi, jak dorwie jakiś pchacz, albo krzesło to przesuwa i idzie ale sama się jeszcze nie puściła.
A co to to zaburzenie Si?
Umyłam dziś okna, poprasowałam i powiesiłam firanki, zrobiłam 3 prania, jeszcze muszę odkurzyć i padam na twarz. -
wiktoriaa wrote:Sandrina22 spokojnie jesteśmy z Wami 😊 Maja jeszcze nie chodzi, jak dorwie jakiś pchacz, albo krzesło to przesuwa i idzie ale sama się jeszcze nie puściła.
A co to to zaburzenie Si?
Umyłam dziś okna, poprasowałam i powiesiłam firanki, zrobiłam 3 prania, jeszcze muszę odkurzyć i padam na twarz.
Ja podobnie: umyłam ona na górze (9szt), zmieniłam pościele ma świąteczne, wczoraj poszły 2 pralki, więc dziś poprasowałam. Jeszce tylko te pościele wstawić do prania. Dom wysprzątałam, a moje Gwiazdy robią rozpierduche zabawkami... Już nawet nie reaguje , bo szkoda nerwow 😉kasia1518
-
Wiktoria - zaburzenia integracji sensorycznej - u nas akurat nadwrażliwość głównie dotykowa ( jest do przesady bojącym dydo 🤷).
Ja wypoczywam. Powiedziałam staremu, że dopóki dywanu do pralni nie wywiezie to palcem nie kiwne. No chlewik drogie panie, chlewik
-
sandrina22 wrote:Wiktoria - zaburzenia integracji sensorycznej - u nas akurat nadwrażliwość głównie dotykowa ( jest do przesady bojącym dydo 🤷).
Ja wypoczywam. Powiedziałam staremu, że dopóki dywanu do pralni nie wywiezie to palcem nie kiwne. No chlewik drogie panie, chlewik
Ja chce kupić nowy dywan taki zwykły cienki nie za miliony moment i mój mąż mi powiedział że mi się w dupie poprzewracało jak po roku chce wymienić dywan i wystrój w salonie. Ale zasłony już zamówiłam 🤭🤣