Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej hej! melduję się. Ostatnio na nic nie mam czasu. Odświeżaliśmy ściany, chwyciłam się mycia okien, sprzątania itp. Kamil pochłania mi każdą wolną minutę. Nocki różnie. Potrafi przespać z 1 pobudką na mleko, 2 mleka albo budzi sie i nie spi 2.5h czasem. Dużo gada po swojemu, mama tata baba dziadzia, to! Ne! Nunu (że leżeć) itp. Jest kochany ale ostatnio miałam ciężki czas. Denerwował mnie swoi zachowaniem no ale nie zawsze będzie kolorowo jak to mówią. Słabo je nadal choć lepiej niz kiedyś. W tym tyg mamy logopedę. Zębów ma 16. Mam nadzieje ze teraz bedzie juz jadł lepiej bo tez poniekąd zęby były przyczyną niejedzenia. Morfologie miał robioną. Dostał żelazo na receptę ze wzgl na obniżony poziom hemoglobiny. Na dodatek na początku roku dowiedzieliśmy się ze moj tata ma chłonniaka na żołądku. Poki co robią badania i po pobycie w szpitalu (idzie za kilka dni) chyba będzie dostawał chemię...Wrzesień 2019, urodził się synuś 💙
Czerwiec 2022, urodziła się córcia❤
4xIUI ,3x transfer ,1x crio ,1x transfer -biochemiczna , 1x crio , drugi crio -
nick nieaktualny
-
No to ja żeby całkiem nie umarło się pochwalę 😁 Henisław dzisiaj postawił sam pierwsze kroki🙈
Ja wiem, że już wasze bobasy chodzą od pół roku i wrażenia na nikim nie zrobimy, no ale jest radość 😍kkkaaarrr, wiktoriaa, aga90, kasia1518, brunetka91, Kookosowa lubią tę wiadomość