Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
brunetka91 wrote:Hey
Mam do Was pytanie. Czy na prenatalne lekarz może dać bez względu na wiek? Bo ktoś mi kiedyś mówił, że jak kobieta ma poniżej 30 lat to nie dają. A ja mam 28 lat, więc.. Jestem w 10 tygodniu ciąży, 15 marca mam wizytę więc jeśli by dał skierowanie to właśnie teraz tak? Muszę go męczyć o to skierowanie ;P
Chyba poniżej 35 lat musi być wskazanie do tego... Niestety.czasem coś kombinują, wymyślają, ale większość i tak robi prywatnie. To usg z wizytą to koszt 200-300zł, mówię o swojej okolicy. Też nie jest źle. A test pappa okolo 80-90zl.
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualny
-
U mnie genetyczne robi mój lekarz a pappe robia w szpitalu. Z Pola robilam bo dostałam za free skierowanie od swojej dr ordynator. Teraz zobaczymy bo dr powiedział że zdecydujemy po genetycznych a że jest ordynatorem to pewnie też da skierowanie bez problemu.
Ja dzisiaj bez mdłości! Ale dziecie sie schowalo i nie znalazłam za to ;p
I mam zachcianke na sałatke z lososiem,którą teściowa ma przywiezcWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2019, 13:07
-
Dominika32, ja wczoraj wieczorem tak Miałam, pierwszy raz , kłócie, szarpniecie, ból przy nawet delikatnej zmianie pozycji, nieraz aż zasyczałam. Ale poszłam spać jakoś i rano obudziłam się już bez tego bolu.
Na dodatek nareszcie posprzątałam, zrobiłam pranie i ugotowałam obiadek, teraz odpoczynek później mycie podłóg i będę robiła placek z jabłkami- tak mnie jakoś naszło. Tylko jest dopiero 15.30 A u mnie już brak energii...Dominika32 lubi tę wiadomość
-
Hej
u dziś mdłości brak, wilczy apetyt ale staram się jeść z rozsądkiem. Dziś zjadłam ogórkowej i kiełbasę po węgiersku i jestem zaspokojona smakowo. Słodycze mogą nie istnieć.
Lekko dziś mnie ciśnie macica. Staram się leżeć i nie forsować. Ale bólu nie odczuwam.
Paulina może masz wrażliwe jelita przez hormony i je czujesz. Myślę że bobasowi lekka biegunka czy ból brzucha nie zaszkodzi.
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
Kookosowa ma rację, taka fizjologia, duża rewolucja ma teraz miejsce u Ciebie
dużo pij, pamiętaj
węgiel też możesz brać bez obaw.
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualnyJa dzis od rana bylam nieprzytomna. Mdlosci przeniosly sie na wieczorne godziny i wyczekuje... Juz mi tak dziwnie, ale jeszcze wsunelabym cos ostrego
klucia tez czuje, zawsze na noc biore magnez i nawet daje radę. Biegunka wczoraj tez mnie dopadla, ale ja chyba nawet sie ciesze z tego bo wczesniej tylko zaparcia
-
nick nieaktualnyDziewczyny, jeśli macie możliwość to polecam Wam iść na warsztaty "bezpieczny maluch"
www.bezpiecznymaluch.com.pl
Byłam w piątek w Wawie i naprawdę rewelacja, masa przydatnych informacji o pierwszej pomocy dla maluszków i ciężarnych, o fotelikach, nie było nachalnych reklam.
Warsztaty będą jeszcze w różnych miastach, może skorzystacieNanu7, meerici lubią tę wiadomość
-
sunshine03 wrote:Dziewczyny, jeśli macie możliwość to polecam Wam iść na warsztaty "bezpieczny maluch"
www.bezpiecznymaluch.com.pl
Byłam w piątek w Wawie i naprawdę rewelacja, masa przydatnych informacji o pierwszej pomocy dla maluszków i ciężarnych, o fotelikach, nie było nachalnych reklam.
Warsztaty będą jeszcze w różnych miastach, może skorzystacie2017 #1
2019 #2
-
Hej Dziewczyny
witam się I ja. Mam 27 lat i prawie 3 letnia córeczkę.
Termin porodu na 23.10.
Na wizycie 1 marca serduszko biło,kolejna wizyta 22 marca. Przeczytałam cały wątek I dopiero napisałamKookosowa, moni05, Kaktusia, przedszkolanka:), Nanu7, kasia1518, Jupik, nuśka91, Dominika32, sunshine03, _nova, brunetka91, Neroli, Cabrera lubią tę wiadomość
-
Cześć Wam.
U mnie samopoczucie coraz lepsze. Trzymam mocno dietę cukrzycową i cukier mam ładnie w normie. Cora bardziej realna staje sie ta ciąża:-). W środę po wizycie powiemy corkom. One normalnie oszaleją.
Dżiś bardzo leniwy dzień. Jak ka kocham weekendy. Dziewczyny ktore jeszcze pracują jak długo checie pracować? Ja bym chciała do połowy lipca.Kookosowa, Kasiulina lubią tę wiadomość