Mamusie październik 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
No i z detektora jestem zadowolona. Raz miałam zły sen, więc rano odpalilam-wszystko ok. Ostatnie dni hormony mi szaleją i ryczę z byle g..i też sprawdzam, żeby się uspokoić. Znalezienie serduszka chwila, słucham max.20 sek.tyle, żeby tętno zdążyło pokazać i wyłączam, ale od razu człowiekowi lepiej.
Dominika32 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, chciałabym nieśmiało dołączyć...
Mam czteroletniego synka, po prawie dwóch latach starań na początku lutego, w najmniej spodziewanym momencie, zobaczyłam dwie kreski. Drugą niespodzianką były dwa serduszka na usg. Mam metlik w głowie, i cieszę się i boję jednocześnie bo to będzie pewnie trudna ciąża...
Trochę Was podczytywałam na początku, nie ujawniałam się, bo pochłaniały mnie zawodowe sprawy, z resztą dalej parę rzeczy zostało mi do wyprostowania za nim dam sobie luz na dłużej. Wizytę mam za tydzień.
Miłego dnia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2019, 11:40
ManiaM, przedszkolanka:), Kiniorek91, paulina2811, kasia1518, _nova, Ani0nka, Nanu7, Dominika32, Jupik, sunshine03, Awaria_90, meerici, Cabrera, Kookosowa, Matka30+, emikey, kkkaaarrr, Zimri, moni05, Kaktusia, nuśka91 lubią tę wiadomość
-
Kiniorek być może, mnie się węch wyostrzył dzień przed zobaczeniem dwóch kresek na teście
ale później przeszło
każda z nas ma inaczej
-
Cześć Pola! Ale super! To chyba pierwsze bliźniaki październikowe
A mój Mały się pochorowałgile do pasa, nocka nieprzespana... Jakieś rady na katar dla 9 miesięcznego niemowlaka? Póki co, robię inhalacje, psikam wodą morską i odciągam. Mam nadzieję, że obejdzie się bez lekarza...
pOla34 lubi tę wiadomość
-
Nova podziwiam Ty tak to zaplanowałas aby była tak mała różnica wieku? Wielki szacun dla Ciebie ❤️
-
_nova wrote:Cześć Pola! Ale super! To chyba pierwsze bliźniaki październikowe
A mój Mały się pochorowałgile do pasa, nocka nieprzespana... Jakieś rady na katar dla 9 miesięcznego niemowlaka? Póki co, robię inhalacje, psikam wodą morską i odciągam. Mam nadzieję, że obejdzie się bez lekarza...
_nova lubi tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny, nie wiem jak bedzie, ale tak bardzo chciałabym, żebym wszystko się udało... bedzie spory stres do samego konca.
_nova wrote:Cześć Pola! Ale super! To chyba pierwsze bliźniaki październikowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2019, 12:37
_nova lubi tę wiadomość
-
Ani0nka wrote:Nova podziwiam Ty tak to zaplanowałas aby była tak mała różnica wieku? Wielki szacun dla Ciebie ❤️
Tak, chcieliśmy dzieci rok po roku. Tzn. bardziej mąż chyba chciał. P rzekonalam się do tej decyzji, jak urodził się pierworodny i okazało się, że trafił nam się bardzo grzeczny i mało wymagający egzemplarzale jak mówią - drugie często jest odwrotnością pierwszego
-
Dominika32 wrote:Dzień Dobry
Ja znowu nie wyspana, nie mogę sobie miejsca znaleźć w każdej pozycji źle A jak jest w miare to siku,i od nowa wiercenie i kręcenie przez całą noc.
Zastanawiam się nad kupnem tego coazowego rogala,13 lat temu nie bylo takich cudów.
Kto ma? Jak się sprawdza?
Kciuki za wizyty;)używałam w pierwszej ciąży I w sumie nadal na nim śpię. Najlepsza poduszka ewer
mam motherhood
-
paulina2811 wrote:A czy w ciąży każda z Was robiła badanie na grupę krwi? Ja miałam ja robiona dwukrotnie, lekarz nie chciał robić na nowo. Ale Pani z laboratorium już mówi, że powinnam zbadać jeszcze raz grupę krwi i poziom przeciwciał.
Przeciwciała tak. I będą badane jeszcze. Ale grupa krwi się nie zmienia. Ja mam od pierwszej ciąży wynik i nie powtarzam
Bartuś 19.09.2019 20:14
37 tydzien 1 dzien
Witaj synku -
_nova wrote:Tak, chcieliśmy dzieci rok po roku. Tzn. bardziej mąż chyba chciał. P rzekonalam się do tej decyzji, jak urodził się pierworodny i okazało się, że trafił nam się bardzo grzeczny i mało wymagający egzemplarz
ale jak mówią - drugie często jest odwrotnością pierwszego
co ja bym zrobiła ze spokojnym dzieckiem haha
-
Kookosowa wrote:Paola gratulacje
U mnie wskazuje na dziewczynkę. Ale co będzie to jeszcze trochę.
Za 5 godzin wizyta. Denerwuje się bo będzie ważenie. Ile bym się nie starała to waga mnie nie polubi.Te się stresuję bo te kg w tej ciąży za szybko wchodzą.
Kookosowa lubi tę wiadomość